Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Xerox tuo markkinoille maailman suorituskykyisimmän digitaalisen arkkiväripainokoneen

Xerox logoLehdistötiedote, 2 October 2009 – Xerox on pian täydentämässä toimialansa johtavaa tuotantojärjestelmiensä tuoteperhettään maailman suorituskykyisimmällä digitaalisella arkkiväripainokoneella.

Uuteen Xerox iGen4™ 220 Perfecting Press -painokoneeseen on yhdistetty kaksi digitaalista Xerox iGen4 110 -painokonetta. Integroimalla kaksi Xerox iGen4 110 -painoyksikköä samaan linjaan, voidaan painaa 220 A4-väripintaa minuutissa ja jopa seitsemän miljoonaa A4-väripintaa kuukaudessa.

”Asiakkaamme ovat viestineet meille, että heidän suurimmat haasteensa ovat töiden läpimenoaika, tuottavuus ja työvoimakustannukset. Kuuntelimme heitä ja kehitimme tämän uuden painokoneen kääntääksemme nuo haasteet mahdollisuuksiksi”, kertoo president Eric Armour Xerox Global Business Groupista.

Xerox iGen4

Huippunopea painokone tuottaa kaksi kertaa suuremman nopeuden ja tuottavuuden yhdellä operaattorilla, säästäen aikaa ja työvoimaa. Järjestelmä mahtuu pienempään tilaan kuin kaksi erillistä i Gen4 110 -painokonetta. Se tarjoaa myös käyttäjille mahdollisuuden hyödyntää tehokkaammin viimeistelylaitteita, koska yhtä viimeistelylaitetta voidaan käyttää tukemaan kahta painoyksikköä.

Asiakkaat voivat hyödyntää heidän käytössään olevia teknologiainvestointejaan päivittämällä FreeFlow® -Print Serverillä varustetut iGen4 110 -painokoneet iGen4 220 Perfecting Press -järjestelmäksi. Tämä tarjoaa Xeroxin asiakkaille mahdollisuuden toteuttaa volyymiltään suuria väripainotöitä jo nyt, ja kaksinkertaistaa tuottavuus ensi vuoden alkupuolella kun painokone on valmis asennettavaksi.

Xerox iGen4 220 Perfecting Press perustuu Xerox Nuvera® 288 -tuotantojärjestelmässä esiteltyyn kahden täysin integroidun tulostinyksikön arkkitehtuuriin. Pass Through Programming -toiminnolla estetään toimintakatkokset, koska toinen tulostinyksikkö jatkaa töiden painatusta normaalisti silloinkin kun toinen yksikkö edellyttää huoltoa. Näin varmistetaan maksimaalinen tuottavuus ja valmiusaika.

Uudessa järjestelmässä on sisäinen spektrofotometri molemmissa painoyksiköissä tarjoten maksimaalisen suorituskyvyn, automaattisen värinsäädön ja kalibroinnin. Painokonetta ohjataan FreeFlow Print Server -teknologialla, joka takaa tehokkaat työnkulun ratkaisut tuotantoympäristöihin.

Xerox iGen4 220 Perfecting Press on markkinoiden monipuolisin järjestelmä, tarjoten markkinoiden laajimmat tulostuslinjaan kytketyt viimeistelyominaisuudet sekä eniten joustavuutta painomateriaaleissa (aina 364 mm x 571 mm paperikokoon asti). Xerox tarjoaa myös toimialan johtavat liiketoiminnan kehittämistyökalut ja resurssit helpottamaan digitaalisesta painamisesta avautuvien liiketoimintamahdollisuuksien hyödyntämiseen.

Saatavuus

Xerox iGen4 220 Perfecting Press on saatavissa maailmanlaajuisesti vuoden 2010 toisen vuosineljänneksen aikana.

Lisätietoja:

Ilpo Ahokas, markkinointipäällikkö, Xerox Oy, puh. 040 586 9272, ilpo.ahokas@xerox.com

Xerox on maailman kuudenneksi suurin tietotekniikkayritys. Xerox Oy markkinoi Xeroxin tuotteita, ratkaisuja ja palveluita Suomessa. Yrityksellä on laaja valikoima tuotteita toimistoille ja graafiseen teollisuuteen. Xeroxin palvelut kattavat konsultoinnin, dokumenttien hallintaratkaisut ja ulkoistuksen. Xeroxin Euroopan tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee Ranskan Grenoblessa. Lisätietoja Xeroxista saat verkko-osoitteesta www.xerox.fi

Xerox®, the Xerox wordmark and the spherical connection symbol are trademarks of Xerox Corporation in the United States and/or other countries. Prices, features, specifications, capabilities, appearance and availability of Xerox products and services are subject to change without notice.

Xerox logoComments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases