Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Η Xerox φέρνει τη δύναμη του χρώματος στο γραφείο με τα προϊόντα Phaser 7500 και Phaser 6121MFP

XeroxΑθήνα, 2 October 2009 Πρόσφατα η Xerox παρουσίασε δύο “δυνατά” νέα έγχρωμα προϊόντα για το περιβάλλον γραφείου: Πρόκειται για τον Α3 έγχρωμο laser εκτυπωτή Xerox Phaser 7500 και για το Α4 έγχρωμο πολυλειτουργικό μηχάνημα Xerox Phaser 6121MFP.

Ο Α3 έγχρωμος εκτυπωτής Xerox Phaser® 7500 είναι σχεδιασμένος για περιβάλλοντα γραφείου όπου η δυνατότητα για μεγάλο όγκο έγχρωμων εκτυπώσεων σε μικρό χρόνο είναι ανάγκη. Με δυνατότητα εκτύπωσης 35 σελίδων το λεπτό, ο Phaser 7500 επιτρέπει στις επιχειρήσεις να εκτελούν εσωτερικά εκτυπώσεις εγγράφων που απαιτούν υψηλή ποιότητα και γρήγορη παράδοση – εξοικονομώντας έτσι κόστος από εργασίες που θα είχαν ανατεθεί σε κάποιον εξωτερικό συνεργάτη.

Με χαρακτηριστικά όπως η αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης και η εκτύπωση και συρραφή φυλλαδίων, η συσκευή παράγει εγχειρίδια, newsletters και αναφορές με επαγγελματική εμφάνιση. Ο Phaser 7500 υποστηρίζει επίσης χαρτί ως και SRA3, αλλά και εκτυπώσεις από τη μία άκρη του χαρτιού ως την άλλη, δυνατότητες που τον καθιστούν ιδανικό για αφίσες, φυλλάδια και επαγγελματικές κάρτες.

Multifunction printers - Xerox

“Η Xerox εξακολουθεί να φέρνει τη δύναμη του χρώματος σε ολοένα και περισσότερα γραφεία σε όλον τον κόσμο”, ανέφερε η Βιολέτα Ξανθούλη, Office Products Marketing Manager, Xerox Hellas. O Phaser 7500 είναι αρκετά δυνατός για να διαχειρίζεται επαγγελματικής ποιότητας έγχρωμες εκτυπωτικές εργασίες που πρέπει να παραδοθούν γρήγορα, αλλά και αρκετά μικρός για να χωράει σε ένα πολυάσχολο γραφείο”.

Ο εκτυπωτής διαθέτει μια μοναδική color matching τεχνολογία, η οποία ονομάζεται “Colour by Words” και χρησιμοποιεί λέξεις για να προσδιορίζει το χρώμα. Η πατενταρισμένη τεχνολογία “Colour by Words” δίνει τη δυνατότητα για εύκολο προσδιορισμό και αλλαγή του χρώματος σε οποιοδήποτε εκτυπωμένο έγγραφο. Για παράδειγμα, οι χρήστες επιλέγουν απλώς τις επιθυμητές αλλαγές χρώματος από μια σχετική λίστα – όπως “αχνά πράσινα χρώματα πολύ πιο πράσινα” ή “κόκκινα χρώματα πολύ πιο φωτεινά” – και η εικόνα προσαρμόζεται αυτόματα. Με το σύστημα “Colour by Words”, οποιοσδήποτε, από έναν γραφίστα μέχρι τον περιστασιακό χρήστη του PowerPoint, μπορεί να πετύχει το σωστό χρώμα και ζωντανές εκτυπώσεις από την πρώτη φορά.

Οι τιμές για τον έγχρωμο εκτυπωτή Phaser 7500 ξεκινούν από €3,399. Χρησιμοποιεί toner ΕΑ-HG, ενώ διαθέτει την τεχνολογία HiQ LED, η οποία αποδίδει ποιότητα εικόνας 1200×1200 dpi, καλύτερη αποτύπωση στο χαρτί και πιο απαλές γραμμές σε εικόνες και κείμενο. Ο Phaser 7500 είναι μία από τις πρώτες συσκευές Xerox του είδους που ενσωματώνει πλαστικό από βιομάζα, για την παραγωγή του οποίου παράγονται 16% λιγότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα από ÏŒ,τι για την παραγωγή του παραδοσιακού πλαστικού.

Ανάλογα με το χώρο που διαθέτει και τις απαιτήσεις εκτύπωσης που έχει κάθε ομάδα εργασίας, ο Phaser 7500 διατίθεται είτε ως μικρού μεγέθους εκτυπωτής γραφείου είτε ως αυτόνομο επιδαπέδιο μοντέλο, το οποίο έχει την επιλογή για πρόσθετα συρτάρια χαρτιού.

Ο Xerox Phaser® 6121MFP φέρνει νέο αέρα ευελιξίας στα βασικά μοντέλα πολυλειτουργικών εκτυπωτών. Πρόκειται για μία μικρού μεγέθους και χαμηλού κόστους έγχρωμη συσκευή, που προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις, ώστε να ανταποκρίνεται με μεγαλύτερη ακρίβεια στις ανάγκες του χρήστη.

Αυτός ο Α4 πολυλειτουργικός εκτυπωτής γραφείου έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί την ανάγκη για καθημερινές ασπρόμαυρες εκτυπώσεις, καθώς και για “πρόχειρες ” έγχρωμες εκτυπώσεις, αντιγραφή, σάρωση και αποστολή/ λήψη fax. Απευθύνεται κυρίως σε μικρά “εικονικά ” γραφεία διαφόρων κλάδων και σε γραφεία που βρίσκονται εκτός της επιχείρησης όπου ανήκουν και στελεχώνονται από έναν ως πέντε χρήστες. Είναι εύκολος στην εγκατάσταση σε περιβάλλον Mac αλλά και Windows και εύκολος στη χρήση, καθώς διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες οθόνες της κατηγορίας του.

“Είτε η επιχείρηση χρειάζεται μια αποδοτική τρία-σε-ένα συσκευή είτε έναν πλήρως εξοπλισμένο πολυλειτουργικό εκτυπωτή με δυνατότητα εκτύπωσης διπλής όψης και ένα extra συρτάρι, ο Phaser 6121MFP ενσωματώνει με οικονομικό τρόπο όλον τον εξοπλισμό γραφείου σε μία μικρού μεγέθους μονάδα”, σχολίασε η Βιολέτα Ξανθούλη, Office Products Marketing Manager, Xerox Hellas.

Με την τιμή του να ξεκινά από €319, ο Phaser 6121MFP προσφέρει εξαιρετική ποιότητα και αξιοπιστία, παράγοντας 5 έγχρωμες και 20 ασπρόμαυρες σελίδες το λεπτό. Η δυνατότητα αυτόματης εκτύπωσης διπλής όψης μπορεί να μειώσει δραματικά την κατανάλωση χαρτιού, το σχετικό κόστος αλλά και την επίδραση στο περιβάλλον.

Το νέο μοντέλο προσφέρει άριστη ποιότητα εικόνας της τάξεως των 1200×600 dpi και, σε σύγκριση με άλλες συσκευές της κατηγορίας του, διαθέτει τη μεγαλύτερη χωρητικότητα χαρτιού. Ο χρόνος που χρειάζεται ο Phaser 6121MFP για την εκτύπωση της πρώτης σελίδας είναι μόλις 21 δευτερόλεπτα για τις έγχρωμες εκτυπώσεις και 11 δευτερόλεπτα για τις ασπρόμαυρες, ταχύτητες που τον καθιστούν έναν από τους γρηγορότερους στην κατηγορία του.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά του μηχανήματος περιλαμβάνουν τη λειτουργία εξοικονόμησης toner, την εκτύπωση αφισών (εκτύπωση τμημάτων εικόνων που μπορούν να ενωθούν σε ένα μεγαλύτερο κομμάτι), τη δυνατότητα αυτόματης εκτύπωσης διπλής όψης*, την αντιγραφή ταυτοτήτων (που απεικονίζει την μπροστινή και πίσω όψη της ταυτότητας σε μία σελίδα χαρτιού), τη λειτουργία LAN fax*, τη δυνατότητα προώθησης fax σε e-mail*, τη σάρωση απευθείας σε PC και την αποστολή e-mail με συσκευές μνήμης LDAP*, FTP* και USB. Το σύστημα διαθέτει επεξεργαστή 120 MHz και μνήμη 128 MB, ενώ συνοδεύεται από ένα χρόνο εγγύηση στο χώρο του πελάτη.

Πολλά χρήσιμα πακέτα software συμπληρώνουν τη συσκευή. Το λογισμικό Xerox CentreWare Web προσφέρει αποδοτική εγκατάσταση και διαχείριση μέσω web του Phaser 6121MFP – και οποιασδήποτε εκτυπωτικής συσκευής οποιουδήποτε κατασκευαστή. Το πρόγραμμα “Scan to PC Desktop® SE Personal Edition” παρέχει ένα εύρος υπηρεσιών σάρωσης, ενώ το πρόγραμμα “Scan Dashboard” προσφέρει πρόσθετους μηχανισμούς ελέγχου της σάρωσης.

Τόσο ο Phaser 7500 όσο και ο Phaser 6121MFP φέρουν την πιστοποίηση ENERGY STAR® και αποτελούν μέρος της “Συμμαχίας της Xerox για έναν Πράσινο Κόσμο” (“Xerox’s Green World Alliance”). Η εν λόγω Συμμαχία είναι μια παγκόσμια πρωτοβουλία που προτρέπει τους πελάτες της Xerox να ανακυκλώνουν ή να διαχειρίζονται τα αναλώσιμα που δε χρειάζονται πια με τρόπο ώστε να ελαχιστοποιούνται οι επιπτώσεις τους στο περιβάλλον.

Διαθεσιμότητα
Οι Phaser 7500 και Phaser 6121MFP είναι άμεσα διαθέσιμοι μέσω των αποκλειστικών αντιπροσώπων και μεταπωλητών της Xerox.

*Διατίθενται μόνο σε συγκεκριμένα μοντέλα.

Xerox logoComments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases