Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Xeroxilta uusia liiketoiminnan kehittämispalveluita painatusalan palveluntarjoajille

- palvelut auttavat palveluntarjoajia menestymään haastavassa taloustilanteessa

Xerox on esitellyt uusia liiketoiminnan kehittämispalveluita, jotka auttavat painatusalan palveluntarjoajia löytämään uusia liiketoimintamahdollisuuksia haastavassa taloustilanteessa. Uudet työkalut keskittyvät parhaiden käytäntöjen hyödyntämiseen, henkilökunnan koulutukseen ja kohdennettuun markkinointiin. Ne laajentavat entisestään Xeroxin liiketoiminnan kehityspalveluiden palvelutarjoomaa.

“Jotta painatusalan yritysten liiketoiminta lähtisi uuteen nousuun talouden elpyessä, on meidän autettava heitä hyödyntämään käytössään oleva teknologia ja henkilöresurssit. Kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita, ja muokkaamme liiketoiminnan kehitysohjelmiamme heidän tavoitteiden ja tarpeiden mukaisesti”, kertoo Scott Russell, Head of Operational Marketing,Production Systems, Xerox Europe.

Painatusalan palveluntarjoajat voivat hyödyntää kahta uutta Xerox New Business of Printing® -liiketoiminnan kehittämispalvelua:

* Sales Skills Assessment Survey tarjoaa yritysten myyntihenkilöstölle kattavan räätälöidyn kyselytyökalun, jonka pohjalta voidaan tehdä suosituksia ja esittää parhaita käytäntöjä myyntitekniikoiden ja myyntitulosten parantamiseksi.
* Markkinointitoimistoihin kohdistettu myynnin koulutus ohjaa uuden liiketoiminnan kasvattamiseen markkinointitoimistojen kohderyhmässä. Koulutuksen avulla opitaan esittämään digitaalisen ja muuttuvan tiedon tulostuksen hyödyt tälle kohderyhmälle.


Xerox on lisäksi laajentanut ProfitAccelerator®
-tarjoomaansa seuraavilla työkaluilla:

* Ad Agency Market Guide tarjoaa painatusalan palveluntarjoajille työkalun, joka auttaa kohdentamaan viestit design- ja mainosalan palveluntarjoajille.
* Profiting through Personalisation II Kit – Featuring XMPie® osoittaa miten markkinointiviestintä voidaan nostaa markkinointikeskustelun tasolle, tarjoamalla uusia keinoja hyödyntää muuttuvaa tietoa, monikanavaviestintää sekä Web-to-Print -ohjelmistoja.
* “PODi Digital Print Case Studies; Best Practices Featuring Xerox Customers”: Tarjoaa viiden vuoden ajalta esimerkkejä parhaista käytännöistä hyödyntää muuttuvaa tietoa. Kirjaan sisältyy esimerkkejä 15 toimialalta mukaan lukien terveydenhuolto, vähittäiskauppa ja graafinen ala. Työkalu soveltuu erinomaisesti asiakkaille, jotka etsivät uudenlaista inspiraatiota tuleviin projekteihin.

Lisätietoja:

Ilpo Ahokas, markkinointipäällikkö, Xerox Oy, puh. 040 586 9272, ilpo.ahokas@xerox.com

Xerox on maailman kuudenneksi suurin tietotekniikkayritys. Xerox Oy markkinoi Xeroxin tuotteita, ratkaisuja ja palveluita Suomessa. Yrityksellä on laaja valikoima tuotteita toimistoille ja graafiseen teollisuuteen. Xeroxin palvelut kattavat konsultoinnin, dokumenttien hallintaratkaisut ja ulkoistuksen. Xeroxin Euroopan tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee Ranskan Grenoblessa. Lisätietoja Xeroxista saat verkko-osoitteesta www.xerox.fi

Xerox
®, the Xerox wordmark and the spherical connection symbol are trademarks of Xerox Corporation in the United States and/or other countries. Prices, features, specifications, capabilities, appearance and availability of Xerox products and services are subject to change without notice.Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases