Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Xeroxilta kolme uutta laitetta toimistoympäristöihin – erinomaisia ratkaisuja kaikenkokoisiin toimistoihin

Lehdistötiedote, 15 October 2009 – Xerox on esitellyt kolme uutta laitetta toimistoympäristöihin, WorkCentre® 7700 -sarjan värimonitoimilaitteet, WorkCentre® 4250 -monitoimilaitteen sekä Phaser® 6140 -väritulostimen. Uutuudet sisältävät runsaasti edistyksellisiä turvaominaisuuksia, erinomaisen tulostuslaadun sekä entistä paremman tuottavuuden.

WorkCentre 7700
– sarja on A3 värimonitoimilaite, joka on kehitetty yritysten toimistotulostusympäristöihin, joissa vaaditaan suurta tuottavuutta ja korkeaa tietoturvaa.

Tulostusnopeus on jopa 75 mustavalkosivua ja 50 värisivua minuutissa. EA-HG -väriaine ja 2400 x 2400 dpi:n tarkkuus takaavat erinomaisen tulostuslaadun. Laitteissa on runsaasti edistyksellisiä faksaus- ja skannausominaisuuksia. Skannausnopeus on 80 sivua minuutissa, mikä mahdollistaa asiakirjojen nopean arkistoinnin ja jakelun. WorkCentre 7700 -sarjan laitteet sisältävät monipuolisia turvaominaisuuksia ja ne ovat yhteensopivia uusimpien turvaprotokollien, kuten 802.1x:n sekä IPSec:n (sekä IPv4- että IPv6-ympäristöissä) kanssa.

Värimonitoimilaitteissa on intuitiivinen kosketusvärinäyttö, jonka etusivulta löytyy 90 prosenttia yleisimmin käytetyistä toiminnoista. WorkCentre 7700 -sarja tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia raportointiin, kulukontrolliin ja laitteen hallintaan liittyviä työkaluja. Niissä on luokkansa kattavin valikoima viimeistelyominaisuuksia, joilla voidaan säästää käyttäjien aikaa ja rahaa tuottamalla esimerkiksi asiakirjat oman talon sisällä.

WorkCentre 7700 -sarjassa on valinnainen EFI Fiery™ -verkkopalvelin, joka takaa helppokäyttöiset värien hallinnan työkalut, tuottavuutta parantavia ominaisuuksia sekä helposti hallittavat työnkulun ratkaisut ammattimaiseen käyttöön vaativissa toimistoympäristöissä ja graafisella alalla.

WorkCentre 7700 -sarja sisältää kolme mallia, WorkCentre 7755:n, WorkCentre 7765:n sekä WorkCentre 7775:n.

WorkCentre 4250 on A4 mustavalkotulostukseen kehitetty monitoimilaite. Laitteessa hyödynnetään viimeisintä skannaus-, verkko- ja turvateknologiaa. Tulostusnopeus on jopa 43 sivua minuutissa 1200 dpi:n tulostustarkkuudella. Automaattinen kaksipuolitulostus on vakiona. Suuren, kuvakkeilla varustetun, värikosketusnäytön ansiosta laite on erittäin helppokäyttöinen ja se voidaan helposti asentaa Microsoft Windows-, Apple Macintosh- ja Linux-pohjaisiin verkkoihin.

Laitteessa on väriskannaustoiminto, jolloin värillisetkin asiakirjat voidaan jakaa nopeasti ilman lisäkustannuksia. Siinä on myös runsaasti faksaus-ominaisuuksia. Turvaominaisuuksiin sisältyy salasanasuojaus sekä kiintolevyn suojaus.

Xerox Phaser 6140
-väritulostin soveltuu parhaiten yksittäisten henkilöiden ja pienten tiimien tulostustarpeisiin, jotka arvostavat ympäristöystävällisyyttä sekä erinomaista tulostuslaatua.

Tulostimella voidaan tulostaa 20 mustavalkoista sivua ja 18 värillistä sivua minuutissa 600 x 600 dpi:n tulostustarkkuudella. Siinä hyödynnetään edistyksellistä väriaineteknologiaa, jolla voidaan tuottaa erinomaista kuvalaatua, tarkkoja ja kirkkaita yksityiskohtia tekstiin ja kuviin.

Run Black -toiminto varmistaa tulostamisen mustavalkoisena, mikäli väritulostamiseen tarvittava väriaine on loppunut. Tulostin tunnistaa myös tyhjät sivut ja jättää ne automaattisesti tulostamatta, nopeuttaen tulostusaikaa ja vähentäen paperijätteen määrää jopa 50 prosentilla. Tulostimen pakkaus- ja tarvikemateriaalit tuottavat 80 prosenttia vähemmän jätettä perinteisiin lasertulostimiin verrattuna.

Kaikki kolme laitetta ovat ENERGY STAR® -määräysten mukaisia ja kuuluvat Xerox Green World Alliance -kierrätysohjelmaan. Laitteet ovat saatavissa välittömästi.

Lisätietoja:

Ilpo Ahokas, markkinointipäällikkö, Xerox Oy, puh. 040 586 9272, ilpo.ahokas@xerox.com

Xerox on maailman kuudenneksi suurin tietotekniikkayritys. Xerox Oy markkinoi Xeroxin tuotteita, ratkaisuja ja palveluita Suomessa. Yrityksellä on laaja valikoima tuotteita toimistoille ja graafiseen teollisuuteen. Xeroxin palvelut kattavat konsultoinnin, dokumenttien hallintaratkaisut ja ulkoistuksen. Xeroxin Euroopan tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee Ranskan Grenoblessa. Lisätietoja Xeroxista saat verkko-osoitteesta www.xerox.fi

Xerox®
, the Xerox wordmark and the spherical connection symbol are trademarks of Xerox Corporation in the United States and/or other countries. Prices, features, specifications, capabilities, appearance and availability of Xerox products and services are subject to change without notice.Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases