Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Xeroxin uudella Enterprise Print Services -palvelukokonaisuudella globaali tulostusympäristö hallintaan

Lehdistötiedote, 2 November 2009 – Xerox on esitellyt uuden Enterprise Print Services (EPS) -palvelukokonaisuuden, jolla yhtiö on vahvistamassa markkina-asemaansa tulostuksen hallintapalveluiden johtavana palveluntarjoajana. Uusi EPS-palvelukokonaisuus tarjoaa organisaatioille mahdollisuuden hallita nykyistä tehokkaammin asiakirjojaan koko organisaation globaalin tulostusinfrastruktuurin laajuisesti – toimistosta tulostuskeskukseen ja virtuaaliseen työtilaan.

Xeroxin EPS-palvelukokonaisuudella voidaan vähentää tulostuskustannuksia, jakaa ja päivittää erilaisia aineistoja tavanomaisista asiakirjoista myös paljon materiaalia sisältäviin laajoihin markkinointiosaston väriesitteisiin. Palvelukokonaisuudella yritykset voivat saavuttaa kustannustehokkaamman, tietoturvallisemman ja ympäristöystävällisemmän tulostusympäristön.

”Laajentamalla tulostuksen hallintapalvelut toimiston seinien ulkopuolelle, voidaan kokonaisvaltaisemmin, koko organisaation laajuisesti kontrolloida tulostuskustannuksia. Tämä on oleellista, koska sisäiset ja ulkoiset tulostuskeskuskustannukset voivat usein ylittää toimistotulostuksen kulut. Koko tulostusympäristön paremmalla optimoinnilla voidaan löytää uusia tulostukseen liittyviä säästökohteita”, kertoo vice president Ken Weilerstein Gartnerilta.

Xeroxin tulostuksen hallintapalveluiden valikoimaan sisältyvät nyt myös seuraavat ominaisuudet:

* Kodin ja virtuaalisen tulostuksen tuki: Työntekijöille, jotka työskentelevät kotona tai etänä, voidaan tarjota sama tulostuksen järjestelmätuki kuin toimistossa työskenteleville työntekijöille. Xerox valvoo toimiston ulkopuolisia laitteita ja tarjoaa teknisiä tukipalveluita puhelimen, sähköpostin tai verkon välityksellä. Tulostinohjaimet tarjoavat liikkuvan työn tekijöille helpon pääsyn tulostimiin, kun he työskentelevät muissa yhtiön toimistoissa.
* Tulostusohjaus säästää rahaa, aikaa ja paperia: Xerox tarjoaa yrityksille ohjeistusta, jolla asiakirja ohjataan tulostukseen parhaiten soveltuvaan laitteeseen. Ohjaukseen vaikuttavat kustannukset, töiden valmistusaika ja tulostinten sijainti. Työntekijälle voidaan esimerkiksi lähettää ennen tulostustyön toteuttamista viesti: ”Tulostamalla toiselle tulostimelle säästyy 20 euroa”.
* Tulostuskeskuksen tehokkaampi hyödyntäminen: EPS tarjoaa työntekijöille mahdollisuuden lähettää myös monimutkaisia tulostustöitä sisäiseen tulostuskeskukseen suoraan omalta työasemalta. Työntekijöille tarjotaan mahdollisuus valita tulostukseen myös erilaisia sidontaan ja nidontaan liittyviä vaihtoehtoja, sekä mahdollisuus tulostettavan asiakirjan esikatseluun. Tämä poistaa ylimääräisiä työvaiheita, joita tavanomainen prosessi edellyttää tiedostojen valmistamiseen ja toimittamiseen liittyen.

Xerox valvoo ja hallinnoi maailmanlaajuisesti noin 1,5 miljoonaa laitetta, johon sisältyy myös eri laitevalmistajien laitteita. Aiemmin tänä vuonna Xerox ryhtyi tarjoamaan tulostuksen hallintapalveluita myös pienille ja keskisuurille yrityksille maailmanlaajuisen kumppaniverkostonsa kautta.

”Yritykset luottavat tapaamme ja kykyymme tarjota tulostuksen hallintapalveluita. Tämä on tarjonnut meille mahdollisuuden laajentaa tulostuksen hallintapalveluiden tarjontaamme. Xeroxin EPS-palvelukokonaisuus edustaa ajattelumallia, jolla organisaatioiden on tarkasteltava tulevaisuuden tulostusympäristöjään. Tulostusta on tarkasteltava kokonaisvaltaisesti, jotta se säilyy kustannustehokkaana, tuottavana ja ympäristöystävällisenä koko organisaation laajuisesti, ei pelkästään toimistossa”, kertoo Stephen Cronin, president, Xerox Global Services.

Lisätietoja:

Lassi Vihersaari, Country Director, Xerox Global Services, Xerox Oy, puh. 040 586 9299, lassi.vihersaari@xerox.com

Ilpo Ahokas, markkinointipäällikkö, Xerox Oy, puh. 040 586 9272, ilpo.ahokas@xerox.com

Xerox on maailman kuudenneksi suurin tietotekniikkayritys. Xerox Oy markkinoi Xeroxin tuotteita, ratkaisuja ja palveluita Suomessa. Yrityksellä on laaja valikoima tuotteita toimistoille ja graafiseen teollisuuteen. Xeroxin palvelut kattavat konsultoinnin, dokumenttien hallintaratkaisut ja ulkoistuksen. Xeroxin Euroopan tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee Ranskan Grenoblessa. Lisätietoja Xeroxista saat verkko-osoitteesta www.xerox.fi

Xerox®, the Xerox wordmark and the spherical connection symbol are trademarks of Xerox Corporation in the United States and/or other countries. Prices, features, specifications, capabilities, appearance and availability of Xerox products and services are subject to change without notice.Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases