Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Peppers & Rogers Group en Propaganda werken samen met Xerox aan een getrouwheidsprogramma met gepersonaliseerde informatie voor de klanten van Proximus

Zaventem, 6 November 2009 – Acht maanden na de opening van het Xerox One to One Lab heeft Xerox Global Services vandaag zijn samenwerking aangekondigd met Peppers & Rogers Group, de internationale specialist in ‘one to one’-communicatie, en met Propaganda, een onafhankelijk Belgisch communicatiebedrijf dat gespecialiseerd is in de realisatie van magazines. De drie partners voegen hun respectieve expertise samen voor de ontwikkeling van ‘one to one’-communicatie bestemd voor de leden van de Proximus Club, het getrouwheidsprogramma van Proximus.

De klanten van deze operator kunnen in het kader van het getrouwheidsprogramma Proximus Club punten sparen door te bellen, sms’jes en mms’jes te versturen, enz. De verzamelde punten kunnen ze daarna omruilen tegen geschenken, vouchers, gratis belminuten of gsm-toestellen.

In juni van dit jaar vond een eerste test plaats: 30.000 klanten ontvingen het eerste nummer van een ‘one to one’-magazine van 16 tot 24 pagina’s met een vernieuwde look, met daarin gepersonaliseerde aanbiedingen afgestemd op hun profiel en interesses.

Dit nieuwe ‘one to one’-magazine is gepersonaliseerd met behulp van XMPIe, een reeks softwareapplicaties van Xerox voor de aanmaak van marketingdocumenten met informatie en beelden die rekening houden met de koopvoorkeuren en persoonlijke interesses van de consumenten.

Deze gepersonaliseerde magazines werden gedrukt en afgewerkt door een Xerox Premier Partner op een digitale kleurenpers Xerox iGen3.

In het kader van de continuïteit van de klantencyclus heeft Proximus besloten om met de volgende nummers bijkomende categorieën van leden aan te spreken.

- XXX –

Over Xerox Europe

Xerox Europe, dat belast is met de Europese activiteiten van Xerox Corporation, commercialiseert een compleet gamma van producten, oplossingen en diensten van Xerox met de bijhorende supplies en software. Zijn aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantooromgevingen van allerlei omvang, de markt voor productieprinten en de grafische sector, alsook diensten zoals advies, systeemontwerp en -beheer en documentuitbesteding.

Xerox Europe bezit ook logistieke en productie-eenheden in Ierland, Groot-Brittannië en Nederland, naast een research- en ontwikkelingscentrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble. Bezoek de site www.xerox.com voor bijkomende informatie.

Xerox® is een handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van hun respectieve bedrijven.

Contacten voor de redacties:

Pierre Collette, Xerox België-Luxemburg – Tel. +32 2 716 65 11
pierre.collette@xerox.com
Renato Jannone, Eurolife – Tel. +32 2 374 74 04 / +32 495 26 12 03
enato.jannone@eurolife.beComments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases