Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Picaset vahvisti digitaalista tuotantokapasiteettiaan uudella Xerox DocuColor 8002 -painokoneella

investoinnilla vastataan kasvavaan nelivärituotannon kysyntään

Lehdistötiedote, 16 November 2009 – Xerox on toimittanut digitaaliselle painotalolle Picaset Oy:lle uuden Xerox DocuColor 8002 -painokoneen. Painokoneen asennus ja siihen liittyvä käyttökoulutus toteutettiin marraskuun alussa.

”Vastaamme investoinnilla markkinoilta tulleeseen kasvavaan kysyntään. Värillisen digipainamisen tuotantokapasiteettimme vahvistuu investoinnin myötä noin 30 prosenttia. Olemme kasvaneet kannattavasti myös vallitsevassa taloustilanteessa, ja painotöiden kysyntä on lisääntynyt erityisesti nelivärituotannon osalta. Investointi takaa meille myös paremman toimintavarmuuden asiakastöiden toteuttamiseen”, kertoo Picasetin toimitusjohtaja Reijo Hynninen.

Vuonna 1981 perustettu Picaset käyttää uutta painokonetta muun muassa kirjojen, esitteiden, korttien ja käyntikorttien painamiseen. DocuColor 8002:n tulostusnopeus on 80 A4-sivua minuutissa, painomateriaalista riippumatta aina 300 gsm:n painoiseen paperiin saakka.

”Kasvaneen tuotantokapasiteetin lisäksi painatuksen laatu on uuden teknologian myötä entistä parempi. DocuColor 8002:n vahvuudet löytyvät painokoneen nopeudesta ja erinomaisesta painolaadusta. Investoinnin myötä pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin, sillä töiden valmistusaika nopeutuu ja joustavuus paranee. Haluamme toimittaa valmiit työt asiakkaillemme nopeasti. Meillä on tyytyväiset asiakkaat ja sen haluamme varmistaa myös jatkossa”, kertoo Picasetin markkinointijohtaja Erja Kiviranta.

DocuColor 8002 -painokone voidaan integroida Xerox FreeFlow -digitaalisen työnkulun ratkaisuihin, jotka tarjoavat palveluntarjoajille mahdollisuuden tehdä asiakastöitä ympäri vuorokauden, kustannussäästöjä lisääntyneen automaation kautta sekä parantavat asiakaskontakteja Web-to-Print -ratkaisuilla. Uudet innovatiiviset painotyösovellukset tukevat liiketoiminnan kasvattamista uusilla markkinoilla.

”DocuColor 8002:n laajat jälkikäsittelymahdollisuudet, uusi mattapintaista jälkeä tuottava värijauhe sekä automaattiset värienhallintaominaisuudet tekevät painokoneesta luokkansa suorituskykyisimmän laitteen. Hienoa, että pääsemme jatkamaan jo 1990-luvun alussa käynnistynyttä yhteistä matkaamme Picasetin kanssa”, kertoo myyntijohtaja Johanna Starck Xeroxilta.

Lisätietoja:

Johanna Starck, myyntijohtaja, Xerox Oy, puh. 040 586 9336, johanna.starck@xerox.com

Reijo Hynninen, toimitusjohtaja, Picaset Oy, puh. 040 544 1354, reijo.hynninen@picaset.fi

Erja Kiviranta, markkinointijohtaja, Picaset Oy, puh. (09) 684 1066, erja.kiviranta@picaset.fi

Picaset Oy on vuonna 1981 perustettu digitaalinen painotalo, jonka palveluksessa on kahdeksan työntekijää. Painotalon toimipaikka on Helsingissä. www.picaset.fi

Xerox
on maailman kuudenneksi suurin tietotekniikkayritys. Xerox Oy markkinoi Xeroxin tuotteita, ratkaisuja ja palveluita Suomessa. Yrityksellä on laaja valikoima tuotteita toimistoille ja graafiseen teollisuuteen. Xeroxin palvelut kattavat konsultoinnin, dokumenttien hallintaratkaisut ja ulkoistuksen. Xeroxin Euroopan tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee Ranskan Grenoblessa. Lisätietoja Xeroxista saat verkko-osoitteesta www.xerox.fi

Xerox®, the Xerox wordmark and the spherical connection symbol are trademarks of Xerox Corporation in the United States and/or other countries. Prices, features, specifications, capabilities, appearance and availability of Xerox products and services are subject to change without notice.Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases