Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Xerox Euroopan ykkönen tulostuksen hallintapalveluissa

Quocircan raportissa kiitetään Xeroxin palveluiden syvyyttä ja laajuutta, vakiintunutta portfoliota ja toimitusvarmuutta, jotka vahvistaneet Xeroxin markkinajohtajuutta

Lehdistötiedote, 20 November 2009 – Tutkimusyhtiö Quocirca on nimennyt tuoreessa raportissaan Xeroxin tulostuksen hallintapalveluiden (Managed Print Services, MPS) markkinajohtajaksi Euroopassa. Quocircan vuosittain julkaisemassa Evolving MPS Landscape -raportissa esitetään kokonaiskuva eurooppalaisesta tulostuksen hallintapalveluiden markkinasta. Raportissa arvioidaan markkinan kehittymistä ja kasvua, johtavien palveluntarjoajien vahvuuksia ja heikkouksia sekä tulevaisuuden näkymiä.

Raportin mukaan Xeroxin tulostuksen hallintapalveluiden syvyys ja laajuus, vakiintunut portfolio ja kyky toimittaa palveluita ovat vahvistaneet Xeroxin markkinajohtajuutta. Xeroxin tulostuksen hallintapalveluiden asiakkaita ovat esimerkiksi P&G, Reuters, The Dow Chemical Company ja EMC, joiden tulostusympäristöjen operatiivisia kustannuksia pyritään vähentämään jopa 30 prosenttia ja saamaan irti parhaan mahdollisen hyödyn tulostusympäristöstään- aina toimistosta tulostuskeskukseen ja etätyöhön.

Xerox esitteli hiljattain Enterprise Print Services (EPS) -palvelukokonaisuuden, joka tarjoaa suurille organisaatioille mahdollisuuden hankkia tulostuksen hallintapalvelut ulkoistettuna palveluna koko globaalin tulostusinfrastruktuurin laajuisesti. EPS:n avulla voidaan tarjota kotona tai etänä työskenteleville sama tulostuksen järjestelmätuki kuin toimistossa työskenteleville työntekijöille. Quocirca nosti raportissaan Xeroxin yhdeksi keskeisistä vahvuuksista koko tulostusinfrastruktuurin laajuiset tulostuksen hallintaan liittyvät palvelut.

“Xeroxin sijoittuminen Quocircan raportissa Euroopan markkinajohtajaksi tulostuksen hallintapalveluiden palveluntarjoajana osoittaa palveluntarjontamme vahvuuden. Teemme yhteistyötä asiakkaidemme kanssa Euroopan laajuisesti ymmärtääksemme mahdollisimman hyvin monimutkaisia tulostusympäristöjä sekä toimisto- ja etätyöntekijöiden muuttuvia tulostustarpeita”, kertoo Shaun Pantling, Director and General Manager, Xerox Global Services.

”Pyrimme yksinkertaistamaan tulostusprossit tarkastelemalla laajasti organisaatioiden globaalia infrastruktuuria. Haluamme varmistaa, että tulostaminen on kustannustehokasta, tuottavaa ja kestävän kehityksen mukaista koko organisaation laajuisesti, ei pelkästään toimistossa”.

Quocircan Evolving MPS Landscape –raportti löytyy osoitteesta:

http://www.quocirca.com/pages/analysis/reports/view/store250/item21982/?link_683=21982

Lisätietoja:

Sonia Panchal, Xerox Europe, +44 (0) 1895 842 877, sonia.panchal@xerox.com

Ilpo Ahokas, markkinointipäällikkö, Xerox Oy, puh. 040 586 9272, ilpo.ahokas@xerox.com

Xerox on maailman kuudenneksi suurin tietotekniikkayritys. Xerox Oy markkinoi Xeroxin tuotteita, ratkaisuja ja palveluita Suomessa. Yrityksellä on laaja valikoima tuotteita toimistoille ja graafiseen teollisuuteen. Xeroxin palvelut kattavat konsultoinnin, dokumenttien hallintaratkaisut ja ulkoistuksen. Xeroxin Euroopan tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee Ranskan Grenoblessa. Lisätietoja Xeroxista saat verkko-osoitteesta www.xerox.fi

Xerox®, the Xerox wordmark and the spherical connection symbol are trademarks of Xerox Corporation in the United States and/or other countries. Prices, features, specifications, capabilities, appearance and availability of Xerox products and services are subject to change without notice.Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases