Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Xeroxin uudet ColorPrint -paperit tekevät väritulostuksesta edullisempaa

ColorPrintLehdistötiedote, 9 December 2009 – Xerox on tuonut markkinoille värilliseen digitulostukseen tarkoitetun uuden ColorPrint -paperivalikoiman. ColorPrint -paperi on suunniteltu erityisesti Euroopan digitaalisen väritulostuksen markkinoille, ja sillä täydennetään Xeroxin digitulostuspapereiden tuoteperhettä. Paperin hinnoittelu vastaa laadukkaan mustavalkotulostuksessa käytetyn paperin hintaa.

”Värillisen digitaalitulostuksen lisääntyessä haluamme optimoida paperien tuotevalikoimaamme suuria tulostusmääriä varten kehitetyllä paperilla. ColorPrint tarjoaa asiakkaillemme mahdollisuuden tulostaa edullisemmin väreissä”, kertoo johtaja Hannele Julin Xeroxilta.

Sileä ja valkoinen ColorPrint -paperi soveltuu erinomaisesti päivittäiseen asiakirjojen väritulostukseen. Paperi on suunniteltu erityisesti digitaaliseen tulostukseen ja sitä voidaan käyttää monipuolisesti väritulostimissa ja värimonitoimilaitteissa. Värit tulostuvat paperille laadukkaasti ja tarkasti.

ColorPrint -paperia on saatavissa A4- ja A3-paperikoon lisäksi myös SRA3-koossa, 80-120 gsm:n painoiselle paperille. Digitaalisiin jatkolomaketulostimiin soveltuva paperi on tilattavissa erikseen. Paperia voidaan käyttää monipuolisesti erilaisten asiakirjojen kuten esitysten, hinnastojen, tarjousten ja katalogien valmistukseen.

ColorPrint -paperi on valmistettu tiukkojen ympäristömääräysten ja suorituskriteeristöjen mukaisesti. Paperilla on Pohjoismainen Joutsenmerkki ja EU Flower -ympäristömerkki.

Saatavuus

ColorPrint -paperi on tilattavissa Suomessa välittömästi Xeroxin ja Xeroxin jälleenmyyjien kautta.

Lisätietoja:

Hannele Julin, johtaja, Tarvikemyynti, Xerox Oy, 040 586 9292, hannele.julin@xerox.com

Ilpo Ahokas, markkinointipäällikkö, Xerox Oy, puh. 040 586 9272, ilpo.ahokas@xerox.com

Xerox on maailman kuudenneksi suurin tietotekniikkayritys. Xerox Oy markkinoi Xeroxin tuotteita, ratkaisuja ja palveluita Suomessa. Yrityksellä on laaja valikoima tuotteita toimistoille ja graafiseen teollisuuteen. Xeroxin palvelut kattavat konsultoinnin, dokumenttien hallintaratkaisut ja ulkoistuksen. Xeroxin Euroopan tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee Ranskan Grenoblessa. Lisätietoja Xeroxista saat verkko-osoitteesta www.xerox.fi

Xerox®, the Xerox wordmark and the spherical connection symbol are trademarks of Xerox Corporation in the United States and/or other countries. Prices, features, specifications, capabilities, appearance and availability of Xerox products and services are subject to change without notice.Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases