Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Enfon skannaustuotanto Xeroxille

sopimus sisältää ostolaskujen skannauksen ja optisen luennan palvelutuotannon

Xerox Oy ja Enfo Oyj ovat allekirjoittaneet kauppasopimuksen, jolla Enfon skannaustuotanto siirtyy Xeroxille. Enfon skannausliiketoiminta sekä optinen luenta Kuopiossa siirtyvät Xeroxille 1.3.2010. Kaupan myötä myös kyseiseen liiketoimintaan kuuluvat yhdeksän Enfon työntekijää siirtyvät Xeroxille vanhoina työntekijöinä. Lisäksi skannaustuotannossa työskennelleet 18 Enfon vuokratyöntekijää jatkavat Xerox Oy:n vuokratyöntekijöinä.

Palveluliiketoiminnan kehittäminen on Xeroxin kansainvälisen kasvustrategian ytimessä. Xerox on nousemassa Affiliated Computer Services (ACS) -yritysoston myötä maailman suurimmaksi liiketoimintaprosessien ulkoistuspalveluita tarjoavaksi palveluyhtiöksi.

”Xerox panostaa määrätietoisesti palveluliiketoiminnan kehittämiseen. Haemme uutta kasvua palveluliiketoiminnasta ja ACS:n osto on merkittävästi tukemassa tätä tavoitetta. Nyt solmittu kauppa tukee Xeroxin kansainvälisen kasvustrategian jalkautattamista Suomeen”, kertoo Xeroxin XGS-liiketoimintayksikön johtaja Lassi Vihersaari. ”Sopimus tarjoaa selkeitä synergiaetuja tuotantoprosessiimme ja voimme tulevaisuudessa hyödyntää useampia integroituja tuotantopisteitä palvelussamme.”

Xerox ja Enfo tekevät jatkossa tiivistä yhteistyötä skannausliiketoiminnassa. Enfo huolehtii asiakasrajapinnasta edelleen entiseen tapaan ja Xerox hoitaa skannaustuotannon sekä optisen luennan. Uusi sopimus Enfon kanssa tuo Xeroxille mahdollisuuden kehittää palveluitaan muuttuvan markkinatilanteen ja teknisen kehityksen vaatimalla tavalla.

”Xerox on Enfolle pitkäaikainen kumppani, joka on erikoistunut asiakirjahallinnan ratkaisuihin. Xeroxin tuoma skannauksen asiantuntemus ja kehitysosaaminen varmistavat Enfon ostolaskujen kokonaispalvelun kehittymisen ja kilpailukyvyn myös tulevaisuudessa”, kertoo liiketoimintajohtaja Tero Saksman Enfolta.

Lisätietoja:
Lassi Vihersaari, johtaja, XGS, Xerox Oy, puh. 040 586 9299, lassi.vihersaari@xerox.com
Tero Saksman, liiketoimintajohtaja, Tiedonvälityspalvelut, Enfo Oyj, puh. 044 719 3504, tero.saksman@enfo.fi

Xerox
on maailman kuudenneksi suurin tietotekniikkayritys. Xerox Oy markkinoi Xeroxin tuotteita, ratkaisuja ja palveluita Suomessa. Yrityksellä on laaja valikoima tuotteita toimistoille ja graafiseen teollisuuteen. Xeroxin palvelut kattavat konsultoinnin, dokumenttien hallintaratkaisut ja ulkoistuksen. Xeroxin Euroopan tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee Ranskan Grenoblessa. Lisätietoja Xeroxista saat verkko-osoitteesta www.xerox.fi

Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka tarjoaa yrityksille ja yhteisöille mutkattomia tietotekniikkapalveluja. Enfo hyödyntää palveluissaan yli 45 vuoden kokemustaan tietotekniikasta sekä vahvojen IT-ammattilaistensa osaamista. Lähes 700 huippuosaajaa varmistavat, että asiakkaat saavat parhaimman hyödyn irti tietotekniikasta. Enfon liikevaihto on yli 140 milj. euroa. Lisätietoa Enfosta osoitteissa www.enfo.fi ja www.enfo.se

Xerox®, the Xerox wordmark and the spherical connection symbol are trademarks of Xerox Corporation in the United States and/or other countries. Prices, features, specifications, capabilities, appearance and availability of Xerox products and services are subject to change without notice.Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases