Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Η Xerox διευρύνει τη σειρά εκτυπωτών μεγάλης διάστασης: Νέα συστήματα εκτύπωσης και αναπαραγωγής σχεδίων που καταλαμβάνουν μικρό χώρο με πολλαπλές δυνατότητες.

Ασπρόμαυρη αναπαραγωγή με εξαιρετική ποιότητα εικόνας, έγχρωμη σάρωση, αντιγραφή και εκτύπωση

Τα copy centers, print shops αλλά και τα αρχιτεκτονικά, μηχανολογικά γραφεία και κατασκευαστικές εταιρίες έχουν πλέον μια καινούρια προσιτή επιλογή για τα ασπρόμαυρα τεχνικά έγγραφά τους. Το σύστημα εκτύπωσης μεγάλων διαστάσεων της Xerox 6605 στα 5Α1/λεπτό και το 6604 στα 4Α1/λεπτό είναι τα τελευταία μοντέλα στην κατηγορία που παρουσιάζει η Xerox.

Οι νέοι Xerox 6605/6604 είναι μικροί σε μέγεθος, ενώ συνδυάζουν την αντιγραφή, τη σάρωση και την εκτύπωση με την υψηλή ποιότητα εικόνας, την έγχρωμη σάρωση και εύκολο στη χρήση μενού λειτουργίας. Διαθέτουν τεχνολογία αντιγραφής, σάρωσης και εκτύπωσης στα 600 x 600 dpi, ώστε να διασφαλίζει εξαιρετικής ακρίβειας ποιότητα εικόνας σε εργασίες όπως τα αρχιτεκτονικά σχέδια, τα διαγράμματα ηλεκτρικών καλωδιώσεων ή οι χαρτογραφήσεις. Ο ενσωματωμένος έγχρωμος scanner επιτρέπει τη σάρωση εκτυπωμένων εγγράφων σε ηλεκτρονικά αρχεία, ενώ μπορεί να αντιγράψει υπάρχουσες εκτυπώσεις όλων των standard μεγεθών και με μήκος ως και 15 μέτρα.

Οι εκτυπωτές μπορούν να τυπώνουν μέχρι 914,4mm πλάτος, ενώ η επιλογή διπλού ρολού χαρτιού προσφέρει αυξημένες δυνατότητες εκτύπωσης. Η 15 ιντσών έγχρωμη οθόνη αφής και η “έξυπνη” επιφάνεια διασύνδεσης τον καθιστούν εύκολο στη χρήση, ακόμα και για χρήστες που δεν έχουν εξοικειωθεί με παραγωγικούς εκτυπωτές.

“Οι νέες λύσεις μεγάλων διαστάσεων Xerox 6605/6604 είναι εύκολες στη χρήση που προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας, αποδεδειγμένη αξιοπιστία και εντυπωσιακή παραγωγικότητα”, ανέφερε ο Howard Witt, Wide Format Manager, Xerox Europe. “Αυτοί οι εκπληκτικοί νέοι εκτυπωτές ήρθαν να προστεθούν στην ήδη ευρεία γκάμα λύσεων εκτύπωσης μεγάλων διαστάσεων της Xerox. Η Xerox εξακολουθεί να επενδύει στην ανάπτυξη και την επέκταση των σχετικών με τους εκτυπωτές μεγάλων διαστάσεων δραστηριοτήτων της”.

Μεταξύ των νέων χαρακτηριστικών των 6605/6604 συμπεριλαμβάνονται:
Scan Preview – σε πραγματικό χρόνο προεπισκόπηση του εγγράφου κατά τη διάρκεια της σάρωσής του, που δίνει στο χρήστη σιγουριά για την ποιότητα της εικόνας.
Queue Management – οι εργασίες εμφανίζονται ως εικονίδια στην επιφάνεια διασύνδεσης με το χρήστη, η προτεραιότητα των εργασιών που εκκρεμούν μπορεί να επαναπροσδιοριστεί και οι εργασίες που έχουν ολοκληρωθεί μπορούν να ξανατυπωθούν.
Colour Copying – το νέο λογισμικό Q-Copy της Xerox, που έχει ήδη κατακτήσει ηγετική θέση στην αγορά, επιτρέπει στους χρήστες να σκανάρουν εικόνες και να τις στέλνουν αυτόματα σε έναν συνδεδεμένο σε δίκτυο έγχρωμο εκτυπωτή, οποιασδήποτε μάρκας και με πλήρη έλεγχο της αντιγραφής και της κλίμακας.
On-Line διπλωτικό – το προαιρετικό on-line διπλωτικό αυτοματοποιεί τη διαδικασία ταξινόμησης όταν εκτυπώνουμε και αντιγράφουμε παράλληλα.

Διαθεσιμότητα
Οι νέες λύσεις Xerox 6605/6604 είναι διαθέσιμες για παραγγελία και εγκατάσταση. Μπορείτε να μας καλέσετε για οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε σχετικά με τα μηχανήματα ή αν επιθυμείτε μια επίδειξη των λύσεων στον εκθεσιακό μας χώρο.

ΤΕΛΟΣ

Σχετικά με τη Xerox Hellas

Η Xerox Hellas, θυγατρική της Xerox Europe, διαθέτει στην ελληνική αγορά την πλήρη γκάμα των προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών Xerox, καθώς και τα σχετικά αναλώσιμα και software. Τα προϊόντα της εστιάζουν σε τρεις κύριους τομείς: μικρά ως μεγάλα γραφεία, επαγγελματικές εκτυπώσεις και περιβάλλοντα γραφικών τεχνών και υπηρεσίες που περιλαμβάνουν την παροχή συμβουλών, το σχεδιασμό και τη διαχείριση συστημάτων και την εξωτερική ανάθεση εγγράφων.

Το σήμα Xerox® αποτελεί σήμα κατατεθέν της Xerox Corporation. Όλα τα εμπορικά σήματα και ονόματα προϊόντων που δεν ανήκουν στη Xerox αποτελούν σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων εταιρειών.

Οι τιμές, τα χαρακτηριστικά, οι προδιαγραφές, οι δυνατότητες, η εμφάνιση και η διαθεσιμότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της Xerox μπορούν να μεταβληθούν χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Αντώνη Πουζμπούρη,Xerox Hellas 210-93.07.422 www.xerox.gr
ή με τις κκ Ναταλία Καπούλα, nkapoula@hillandknowlton.com
και Μαρία Θεοδωροπούλου, MTheodoropoulou@hillandknowlton.com
, Publicom/Hill & Knowlton 210-62.81.800Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases