Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Ny webplattform øker inntektsmulighetene for Xerox Premier Partnere

Xerox har utviklet en ny webplattform for medlemmer av Premier Partners Global Network-programmet. Plattformen er utformet for å gi økte inntekter for partnere, og for å formidle informasjon og opplæringsmuligheter mellom medlemmene. Nettverket består av mer enn 800 trykkerier i 48 land.

Den sosiale plattformen er et åpent webforum der medlemmer kan dele ideer og opplæringsmuligheter, samt få tilgang til kampanjetilbud, beta- og prøveversjoner av programvare og andre eksklusive muligheter.

- Den viktigste prioriteringen for vår nye webplattform er å gjøre det enkelt for medlemmene i Premier Partners å få kontakt med nåværende og potensielle kunder, sier Gavin Jordan-Smith, Vice President, Commercial Print, Premedia Business og Premier Partners Globale Network, Xerox Corporation.

Xerox lanserer også en web- og mobilbasert søkeapplikasjon for iPhone og BlackBerry. Kunder som ønsker å kjøpe en skriver eller som leter etter en utskriftsleverandør, kan fylle inn tjenestene og applikasjonene de ønsker sammen med hvor de befinner seg. Applikasjonen viser så i Google Maps hvor den nærmeste Premier Partneren befinner seg.

- Medlemskapet gir fordeler gjennom de nye inntektsdrivende verktøyene Xerox gjør tilgjengelig for sine Premier Partners-medlemmer, sier Stefan Lundin, Nordic Premier Partner Champion. – Webportalen utnytter et globalt nettverk av trykkerier fullt ut ved Ã¥ dele kunnskap om hvordan man øker inntektene og forblir interessant for kundene sine. Dette er et verdifullt innslag i bedriftsutviklingen.

Tilgjengelighet

De nye tjenestene vil være tilgjengelig for medlemmer av Xerox’ Premier Partners i juli på www.xeroxpremierpartners.com

- XXX -

Xerox Europa markedsfører en rekke Xerox-produkter, løsninger og tjenester, samt assosierte produkter og programvare. Tilbudene konsentrerer seg om tre hovedområder: Små og mellomstore kontorer, produksjonstrykk og grafiske miljøer, og tjenester som konsulentvirksomhet, systemdesign og -styring, samt dokumentoutsourcing.

For mer informasjon: www.xerox.com

Kontaktperson:

Roger Wiig, nordisk markedssjef for Production Solution Group (PSG) i Xerox,
Tlf. 90 95 77 93,
roger.wiig@xerox.com

Hanne Valdø, Text 100
Tlf. 23 23 75 07
hanne@text100.comTags: , , ,

Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases