Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Duitsers veroveren harten en Brazilianen maken hun naam waar!

Braziliaanse vrouwen en mannen zijn het meest assertief als het gaat om romantiek en iemand echt leren kennen volgens een onderzoek van het internationale dating bureau be2.

be2 heeft ontdekt dat Brazilianen zich niet alleen maar bezig houden met voetbal. Braziliaanse singles maken al snel de eerste stap, vooral vergeleken met de meeste Europese landen. Alleen de Duitsers komen enigzins in de buurt. De uitkomst op het WK was een beetje anders. De winnaars Spanje en Nederland komen in dit geval er minder goed vanaf. Zij wachten meestal toch voordat de ander het initiatief neemt. Wel typisch is dat de Franse het minst assertief blijken te zijn, met voetbal was dit ook al het geval.
be2 deed onderzoek onder zijn leden naar het gedrag en wat er voor zorgt dat ze de partner van hun leven vinden. Iemand echt te leren kennen blijkt het moeilijkste te zijn als het gaat om dating. Ons onderzoek vergelijkt verschillende nationaliteiten en geslachten bij het beantwoorden van bepaalde vragen over hun gevoelens als ze iemand leuk vinden.

Alleenstaande mannen maken eerder de eerste stap om iemand te leren kennen dan dat alleenstaande vrouwen dat doen

Het is nog steeds zo dat mannen het minder erg vinden om een blauwtje te lopen en zichzelf eventueel voor paal te zetten dan vrouwen. Van alle landen in het onderzoek zeiden 21% van de mannen dat ze het eerste initiatief zouden nemen, ook als ze het risico lopen om afgewezen te worden. Slechts 8% van de vrouwen zou hetzelfde doen.

Italiaanse vrouwen zijn het meest assertief vergeleken met het mannelijke Italiaanse geslacht. 10% van de Italiaanse vrouwen vinden het niet erg om het initiatief te nemen en slechts 20% van de Italiaanse mannen(behoorlijk laag als je naar hun reputatie kijkt) neemt het initiatief. Brazilianen zijn in dat perspectief een stuk assertiever en hun reputatie als passievolle minnaars moet dan ook wel een feit zijn. 29% van de mannen zitten vol passie en komen er voor uit en 11% van de vrouwen.

Franse singles zijn erg verlegen als het aankomt om iemand beter te leren kennen.

L’amour klinkt ineens een stuk minder romantisch of zijn de fransen gewoon verlegen? Slechts 11% neemt het initiatief en een kwart van de franse mannen en vrouwen zouden niks zeggen als hij of zij verliefd op iemand zou worden.

… Misschien als ze een Nederlander zouden tegenkomen zou het nog een kans van slagen hebben!

In Europa veroveren de Duitsers de meeste harten!

Tijdens het WK zijn ze dan misschien lager geeindigd als Nederland en Spanje, harten veroveren kunnen ze en stuk beter. In Europa zijn de Duitsers het meest assertief als het gaat om de eerste stap zetten. Dit was de conclusie onder de vele leden van be2. Dus wil je een makkelijke date, dan kun je beter naar onze ooster buren gaan.

be2 singles
be2 helpt singles bij het zoeken naar de ware.
Gelukkig voor alle nationaliteiten is het niet altijd nodig om heel assertief te zijn in de liefde. Waarom? be2 kan het meeste werk voor je doen. Ten eerste, zoekt het speciale matching systeem mogelijke partners voor je die echt bij je passen. Dit is alleen al een reden om überhaupt in contact te komen met deze mensen. Daarnaast maakt be2 het heel makkelijk om jezelf aan hen voor te stellen, door middel van berichtjes of korte vragenlijsten.

be2 is van de grootste online datingsites wereldwijd die mensen bij elkaar brengt die op zoek zijn naar een serieuze en duurzame relatie. Meer dan 20 miljoen mensen in 37 landen en 6 continenten hebben vertrouwen in be2 en in het matching systeem dat al ruim 8 jaar mensen succesvol bij elkaar brengt.
Als je meer wilt weten over hoe be2 je kan helpen met het vinden van liefde, ga dan naar www.be2.nl
Press Office be2
press@be2.comComments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases