Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Agoda tyylittelee hotellitarjoukset muotiviikoille

SINGAPORE (18. elokuuta 2010) – Agoda, Aasian globaali hotellivarauspalvelu ja osa Nasdaq-listattua Priceline.com:ia, julkaisee tänään joitakin erinomaisia hotellitarjouksia syyskuulle maailman muotia seuraaviin kaupunkeihin juuri ennen muotiviikkojen alkua.

Ensimmäinen neljästä suuresta kevät-/kesäkokoelmasta 2011 esitellään New Yorkin Mercedes Benz-muotiviikolla, joka järjestetään 9.-16. syyskuuta. MB-muotiviikko on aina järjestetty New Yorkin keskustassa Garment districtillä Bryant Parkissa. Tänä vuonna K/K 2011-näytökset tullaan pitämään Lincoln Center of Performing Artsissa New Yorkin Upper West sidessa.

New Yorkin näytösaikataulu pitää sisällään tulevia vaatekokoelmia merkittäviltä yhdysvaltalaisilta suunnittelijoilta, joista monet ovat syntyneet ja kasvaneet New Yorkissa. Tulevan kauden kohokohtia tullaan näkemään suunnittelijoilta kuten Ralph Lauren, Calvin Klein, DKNY, Michael Kors, L.A.M.B. by Gwen Stefani sekä positiivisessa ja erilaisessa Betsey Johnsonin näytöksessä.

Aina muodikas Lontoo muuttuu supertyylikkääksi 17.-22. syyskuuta, jolloin K/K 2011-kokoelmat esitellään Somerset Housella. Brittiläiset suunnittelijaimperiumit kuten Mulberry, Paul Smith, Burberry Prorsum sekä katumuotibrändi Topman julkaisevat seuraavan sesongin muotinsa.

Lontoon muotiviikko kulminoituu viimeiseen muotinäytökseen: Fashion Fringe at Covent Garden’iin. Tämän tapahtuman tarkoituksena on tuoda esiin uusia uskaliaita brittisuunnittelijoita Vivienne Westwoodin ja Alexander McQueenin tapaan. Lontoon muotiviikolta valitaan kolme finalistia, joista voittajan valitsee John Galliano.

Italian muotipääkaupunki Milano juhlii muotia lähes koko syyskuun ajan (8.-30.8.). Kevät/kesä 2011-kokoelmia esitellään 22.-28. syyskuuta Centro Sfilatessa via Gattamelatalla Milanon keskustassa.

Kuukauden tärkeimmät tapahtumat ovat naisten prêt-a-porter -kokoelmat, joilla vierailee muotialan raskassarjalaisia kuten Voguen toimittaja Anna Wintour sekä myös muotiostajia ja kansainvälistä lehdistöä. Myös Italian tunnetuimpia suunnittelijoita kuten Emporio Armani, Gucci, Versace, Fendi Dolce & Gabbana, Prada ja Emilio Pucci esiintyy tänä aikana.

Pariisi on viimeinen neljästä suuresta muotiviikosta. Prêt-a-porter -näytökset järjestetään tänä vuonna 28. syyskuuta- 7. lokakuuta ympäri kaupunkia. Chanelin näytös on aina suurin kohokohta. Se pidetään joka vuosi Grand Palaisissa esitellen laajaa tuotantoa sekä kallista ja yksityiskohtaista koristelua. Muita ikonisia tapahtumapaikkoja ovat Le Petit Palais, Le Jardin des Tuileries ja Le Carrousel du Louvre.

Noin sata muotisuunnittelijaa esiintyy tähän aikaan mukaan lukien muodin suurimpia nimiä: Louis Vuitton, Hermes, Valentino, Dior, Lacroix ja Yves Saint Laurent. Päivittäiseen ohjelmaan kuuluu jopa kymmenen näytöstä, joista tunnetuimmista voi bongata julkkiksia niin näyttämöllä kuin myös katsomon eturivissä.

Muotiviikot ovat tunnetusti vaikeaa aikaa löytää majoitusta, mutta Agoda on onnistunut sopimaan seuraavat hinnat joihinkin maailman tyylikkäimmistä hotelleista maailman muotikaupungeissa.

New York

Bryant Park Hotel, 40 West 40th Street – 4 tähteä
Erikoistarjous alk. 328€ yö.

Soho Grand Hotel, Lower Manhattan – 4 tähteä
Huipputarjous alk. 348€ yö.

Dream Hotel, Midtown Manhattan – 4 tähteä
Huipputarjous alk. 281€ yö.

Lontoo

Metropolitan Hotel, Mayfair & Marylebone – 5 tähteä
Agodan hinta alk. 314€ yö.

51 Buckingham Gate Taj Suites and Residences, Victoria & Westminster – 5 tähteä
Agodan erikoistarjous alk. 299€ yö.

Athenaeum Hotel, Mayfair & Marylebone – 5 tähteä
Agodan huipputarjous alk. 191€ yö – yövy vähintään kolme yötä.

Milano

Principe di Savoia, Piazza Della Repubblica – 5 tähteä
Erikoishinnat alk. 324€ yö.
www.agoda.fi/europe/italy/milan/principe_di_savoia_hotel.html

Town House Galleria, Galleria Vittorio Emanuele II – 5 tähteä
Agodan hinnat alk. 395€ yö.
www.agoda.fi/europe/italy/milan/town_house_galleria.html

Straf Hotel, Via San Raffaele 3, Centro Storico – 4 tähteä
Agodan hinnat alk. 334€ yö.

Pariisi

Le Burgundy Hotel, 6-8, rue Duphot – 5 tähteä
Agodan aikaisen varaajan etu alk. 370€ yö – varaukset tehtävä vähintään 30 päivää etukäteen. Voimassa 31. joulukuuta asti.

Banke Hotel, 20 rue La Fayette – 4 tähteä
Agodan hinnat alk. 402€ yö.

Le Six Hotel, 14 Rue Stanislas – 4 tähteä
Agodan hinnat alk. 205€ yö.

Muotiviikkojen linkkejä:
www.mbfashionweek.com
www.londonfashionweek.co.uk
www.fashionfringe.co.uk
www.cameramoda.it
www.modeaparis.com

Lisätietoja Agodasta ja Agodan tarjouksista saat ottamalla yhteyttä PR@agoda.com.

Tiedoksi toimittajille

Tietoa Agoda Company Pte Ltd:stä

Agoda Company Pte Ltd (http://www.agoda.fi/) on Aasian johtava online-hotellivarauspalvelu, joka on keskittynyt takaamaan ja tarjoamaan alimmat mahdolliset hotellihinnat. Agoda.com on osa Priceline.com:ia (Nasdaq:PCLN) ja sen verkostoon kuuluu yli 8000 hotellia Aasian ja Tyynenmeren alueella ja yli 130 000 maailmanlaajuisesti. Monikansallinen 350:sta ammattilaisesta koostuva henkilökunta, joka on sijoittunut ympäri Aasiaa, tarjoaa ensiluokkaista varauspalvelua, joka ainutlaatuisella tavalla yhdistää paikallisen tietotaidon ja yhteydet tarjotakseen nettisivujen parhaat hotellihinnat liikematkailijoille sekä lomamatkalaisille.

Lisäksi Agodan asiakkaat osallistuvat Agodan bonusohjelmaan, jolla voi säästää vielä lisää ja ansaita ilmaisia öitä. Toisin kuin bonusohjelmat, jotka rajoittavat matkailijan yhteen ketjuun, Agodan bonusohjelma mahdollistaa bonuspisteiden keräämisen tuhansista hotelleista ympäri maailmaa milloin tahansa. Pacific Asia Travel Association:in (PATA) jäsenenä Agodan tavoitteena on matkailun edistäminen tekemällä matkailusta edullisempaa ja helpompaa yhä useammille ihmisille.Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases