Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Agoda tarjoaa online-rekisteröitymistä uusille hotelliyhteistyökumppaneille

SINGAPORE (25. elokuuta 2010) – Agoda, Aasian globaali hotellivaraussivusto, ja osa Nasdaq-listattua Priceline.com:ia, tarjoaa nyt online-rekisteröitymistä helpottaakseen hotelleja aloittamaan yhteistyön Agodan kanssa.

Agoda on yksi maailmanlaajuisesti nopeiten kasvavia verkossa toimivia hotellifoorumeita, jonka verkostoon kuuluu yli 130 000 hotellia 32:lla eri kielellä. Agoda tunnetaan Aasiasta käsin ulkomaille matkustavien asiakkaiden keskuudessa hyvin, eikä se ole vieras tuttavuus kansainväliselle matkailuyhteisöllekkään, sillä Agoda tarjoaa eräitä edullisimpia hotellihintoja Aasiassa.

Yhteistyö Agodan kanssa tarjoaa hotelleille pääsyn Agoda-jäsenten yli miljoonan asiakkaan tietokantaan ja mahdollistaa hotellille näkyvyyden Aasian ja Tyynenmeren alueelle, jota pidetään eräänä maailman dynaamisimpana markkina-alueena.

Agodan hotelliyhteistyökumppanit saavat täyden tuen Agodan eri markkinatiimeiltä, sekä markkinointiapua asiakkaille kohdistettujen viikottaisten uutiskirjeiden ja maailmanlaajuisten PR-julkaisujen muodossa. Yhteistyön aloittminen on ilmaista, ja uuden online-rekisteröitymisen avulla helpompaa kuin koskaan.
Uusi rekisteröitymissivu on osa Agodan tuotonvalvontajärjestelmää, YCS:ää (Yield Control System). YCS on Agodan oma ohjelmisto, johon kirjautumalla hotelliyhteistyökumppanit voivat asettaa huoneen hintoja, hallita huoneiden saatavuutta, ladata tietosisältöä, luoda kampanjoita ja seurata omaa suoriutumistaan.
Agoda tarjoaa erilaisia työkaluja jakelukanavien hallintaan, joten hotelliyhteistyökumppanit voivat hallita huonetarjontaansa juuri siten kuin parhaaksi näkevät.

Aloittaakseen yhteistyön Agodan kanssa hotellinomistajat voivat vierailla osoitteessa https://ycs.agoda.com/registration.aspx ja täyttää rekisteröitymislomakkeen. Kun tiedot on täytetty ja lähetetty, Agodan markkinavastaava ottaa yhteyttä suorittaakseen tilin aktivoinnin. Tämän jälkeen yhteistyö hotellin ja palkintoja voittaneen Agodan sivuston kanssa voi alkaa.

Lisätietoja Agodasta ja yhteistyöohjelmasta saat ottamalla yhteyttä PR@agoda.com

Tietoa Agoda Company Pte Ltd:stä
Agoda Company Pte Ltd (www.agoda.fi) on Aasian johtava online-hotellivarauspalvelu, joka on keskittynyt takaamaan ja tarjoamaan alimmat mahdolliset hotellihinnat. Agoda.com on osa Priceline.com:ia (Nasdaq:PCLN) ja sen verkostoon kuuluu yli 8000 hotellia Aasian ja Tyynenmeren alueella ja yli 130 000 maailmanlaajuisesti. Monikansallinen 350:sta ammattilaisesta koostuva henkilökunta, joka on sijoittunut ympäri Aasiaa, tarjoaa ensiluokkaista varauspalvelua, joka ainutlaatuisella tavalla yhdistää paikallisen tietotaidon ja yhteydet tarjotakseen nettisivujen parhaat hotellihinnat liikematkailijoille sekä lomamatkalaisille.

Lisäksi Agodan asiakkaat osallistuvat Agodan bonusohjelmaan, jolla voi säästää vielä lisää ja ansaita ilmaisia öitä. Toisin kuin bonusohjelmat, jotka rajoittavat matkailijan yhteen ketjuun, Agodan bonusohjelma mahdollistaa bonuspisteiden keräämisen tuhansista hotelleista ympäri maailmaa milloin tahansa. Pacific Asia Travel Association:in (PATA) jäsenenä Agodan tavoitteena on matkailun edistäminen tekemällä matkailusta edullisempaa ja helpompaa yhä useammille ihmisille.Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases