Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Xerox ColorQube -monitoimilaitteen uusi ohjelmistosovellus ohjaa tulostamaan viisaammin ja ekologisemmin

tietohallintojohto ja toimistotyöntekijät hyödyntämään värivahatekniikkaa aiempaa tehokkaammin

Espoo, elo 18, 2010 – Xerox on esitellyt uuden ohjelmistosovelluksen palkitun Xerox ColorQube™ 9200 -sarjan värivahamonitoimilaitteisiin. Työkalu ohjaa käyttäjiä säästämään tulostuskustannuksia sekä tulostamaan ympäristöystävällisemmin.

Verkkopohjainen Xerox Print Advisor® -sovellus lähettää ColorQuben käyttäjän näytölle viestejä, joilla ohjataan käyttäjää tulostamaan viisaammin. Mikäli käyttäjä on esimerkiksi aikeissa tulostaa useita sivuja sisältäviä asiakirjoja yksipuolitulostuksella, suosittelee sovellus käyttämään kaksipuolitulostusta. Suositus tulee automaattisesti käyttäjän näytölle.

Print Advisor kokoaa kattavasti tietoa kaikista tulostustöistä, kuten esimerkiksi kuinka monta sivua kukin työntekijä tulostaa päivittäin. Sovellus tarjoaa arvokasta tietoa tietohallintoyksikölle, erilaisten raporttien muodossa. Tiedot ja suositukset auttavat toimistotyöntekijöitä ja tietohallintoa tekemään viisaampia ja vastuullisempia päätöksiä tulostukseen liittyen. Xerox tarjoaa Print Advisor -sovelluksen maksutta kaikille ColorQubea käyttäville asiakkailleen.

Yritystason Xerox Print Advisor Premium -sovellus on yritysten tietohallintojohdon tarpeisiin suunniteltu maksullinen sovellus, joka tarjoaa koko organisaation laajuisesti kattavat käyttötiedot kaikista yrityksen verkkoon liitetyistä tulostimista ja monitoimilaitteista.

”Xeroxin Print Advisor on älykäs ohjelmistosovellus, joka ohjaa tulostamaan viisaammin ja ekologisemmin”, kertoo InfoTrendsin group director Jon Reardon.

Xerox ColorQube on maailman ensimmäinen huippunopea värivahamonitoimilaite, joka tuo väritulostamiseen jopa 50 prosentin kustannussäästöt sivuhinnoissa perinteisiin värilasertulostimiin verrattuna. Värivahatekniikassa ei tarvita värikasetteja, jolloin tulostamisesta syntyy jopa 90 prosenttia vähemmän tarvikejätettä.

Saatavuus

Print Advisor on ladattavissa välittömästi osoitteessa www.xerox.com/printadvisor.
Print Advisor Premium on saatavissa vuoden 2010 viimeisen vuosineljänneksen aikana.

Lisätietoja:

Ilpo Ahokas, johtaja, Xerox Oy, puh. 040 586 9272, ilpo.ahokas@xerox.com

Xerox on maailman kuudenneksi suurin tietotekniikkayritys. Xerox Oy markkinoi Xeroxin tuotteita, ratkaisuja ja palveluita Suomessa. Yrityksellä on laaja valikoima tuotteita toimistoille ja graafiseen teollisuuteen. Xeroxin palvelut kattavat konsultoinnin, dokumenttien hallintaratkaisut ja ulkoistuksen. Xeroxin Euroopan tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee Ranskan Grenoblessa. Lisätietoja Xeroxista saat verkko-osoitteesta www.xerox.fi

Xerox®, the Xerox wordmark and the spherical connection symbol are trademarks of Xerox Corporation in the United States and/or other countries. Prices, features, specifications, capabilities, appearance and availability of Xerox products and services are subject to change without notice.Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases