Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Xeroxin uusinta teknologiaa ja palveluita Graftec 2010 -messuilla

Ensiesittelyssä Xerox Color1000Press – värikuvalaadun uusin huikea huippu – tule ja ihastu.

Espoo, elo 25, 2010 – Xerox esittelee Graftec 2010 -messuilla 21.-24.9.2010 (osasto 6k29) uuden digitaalisen Xerox Color1000Press -väripainokoneen. Esillä ovat vahvasti myös integroitavat työnkulkuratkaisut ja ohjelmistosovellukset sekä Xeroxin asiakkailleen kehittämät liiketoiminnan kehitystyökalut ja valmennusohjelmat. Yhteistyökumppanina osastolla on CMI B.V uusilla ASP/SAAS värinhallintaratkaisuillaan. Messuosastolla ovat mukana myös pääkaupunkiseudun Xerox -jälleenmyyjät: X-Partner Helsinki Oy, Office Innovations Finland Oy sekä Document House Oy.

”Esittelemme Graftec -messuilla uusinta teknologiaa ja sovelluksia, joilla painoalan palveluntarjoajat voivat toteuttaa asiakkailleen yhä luovempia painotöitä. Entistä tärkeämmässä osassa ovat myös Xeroxin jo vuonna 2008 asiakkailleen menestyksellisesti lanseeraamat painoliiketoiminnan kasvuun ja kehitykseen pureutuvat konsultointipalvelut. Konsultointipalvelu on nyt saatavilla myös Suomessa yhteistyössä FLOW Consultingin kanssa”, kertoo business manager Milla Alho Xeroxilta.

Xerox Color1000Press tarjoaa 100 sivua ylivertaista kuvatarkkuutta minuutissa, erinomaista sävyntoistoa ja upeita yksityiskohtia entistä laajemmalle materiaalivalikoimalle. Painokoneessa on uutuutena valinnainen väriyksikkö pigmentittömälle värijauheelle (Clear Dry Ink), jolla voidaan luoda kohdelakkausen kaltaiset efektit ja tehostaa kuvien ja tekstien tai koko väripinnan visuaalisuutta. Hyödynnä laitteen ominaisuudet ja vie painoliiketoimintasi uudelle tasolle.

Xeroxin FreeFlow® digitaalisen työnkulun ohjelmistoista esittelyssä ovat muun muassa asiakkaalle räätälöitävä täydellinen verkkotilaus -työnkulku- ja hallintajärjestelmä, FreeFlow Web Services 7.0. FreeFlow Process Manager mahdollistaa puolestaan kosketuksettoman työnkulun automatisoimalla prepress-toimintoja. Tuotat enemmän töitä lyhyemmässä ajassa. XMPie -ohjelmisto mahdollistaa muuttuvan tiedon hyödyntämisen painotöissä sekä luovan monikanavaviestinnän.

Xeroxin osastolla on esillä myös ColorQube 9200 -sarjan värivahamonitoimilaite, digitaalinen Xerox 700 väripainokone sekä Xerox Photo Kiosk -valokuvaratkaisu.

CMI ASP/SAAS on innovatiivinen värinhallintaratkaisu, joka tarjoaa painotaloille täysin automatisoidun ympärivuotisen (24/7/365) värinhallinnan. Perinteisiin värihallintaratkaisuihin verrattuna painotalot eivät ASP/SAAS-mallissa tarvitse ulkopuolisten värinhallinnan ammattilaisten apua eikä niiden tarvitse etukäteen investoida laitteisiin, ohjelmistosovelluksiin tai koulutukseen.

Grafteciin osallistuu Xeroxin Pohjoismaiden tuotantoliiketoiminnasta vastaava johtaja Arnaud Linquette.

Lisätietoja:

Milla Alho, Business Manager, Xerox Oy, puh. 040 586 9069, milla.alho@xerox.com

Xerox on maailman kuudenneksi suurin tietotekniikkayritys. Xerox Oy markkinoi Xeroxin tuotteita, ratkaisuja ja palveluita Suomessa. Yrityksellä on laaja valikoima tuotteita toimistoille ja graafiseen teollisuuteen. Xeroxin palvelut kattavat konsultoinnin, dokumenttien hallintaratkaisut ja ulkoistuksen. Xeroxin Euroopan tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee Ranskan Grenoblessa. Lisätietoja Xeroxista saat verkko-osoitteesta www.xerox.fi

Xerox®, the Xerox wordmark and the spherical connection symbol are trademarks of Xerox Corporation in the United States and/or other countries. Prices, features, specifications, capabilities, appearance and availability of Xerox products and services are subject to change without notice.Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases