Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Ο νέος πολυλειτουργικός εκτυπωτής της Xerox συνδυάζει το χρώμα με εργαλεία ροής εργασίας για υψηλή αποδοτικότητα

Αθήνα, 14 Σεπτεμβρίου 2010 – Οι νέοι ασπρόμαυροι και έγχρωμοι πολυλειτουργικοί εκτυπωτές (MFPs) της Xerox προσφέρουν προηγμένα χαρακτηριστικά σάρωσης και ροής εργασίας, καθώς και σημαντικές βελτιώσεις στον τομέα της ασφάλειας σε οικονομική τιμή.

Ανταποκρινόμενος στις ανάγκες που έχουν οι ευαίσθητες απέναντι στο ζήτημα του κόστους μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις (ΜΜΕ), ο έγχρωμος Α3 πολυλειτουργικός εκτυπωτής Xerox WorkCentre® 7120 προσφέρει στις μικρότερες επιχειρήσεις χαρακτηριστικά των μεγάλων, χωρίς να απαιτεί τεχνογνωσία στο κομμάτι του ΙΤ. Η συσκευή εκτυπώνει τόσο ασπρόμαυρα όσο και έγχρωμα έγγραφα με ταχύτητα ως και 20 σελίδων το λεπτό χρησιμοποιώντας τον Emulsion Aggregate High Gloss (EA-HG) toner της Xerox, ο οποίος παράγει μικρότερα και συνεκτικότερα σωματίδια, για να δώσει «καθαρό» κείμενο και υψηλής ευκρίνειας έγχρωμες εικόνες.

«Οι σύγχρονες πολυλειτουργικές συσκευές μπορούν να κάνουν πολλά περισσότερα από το να εκτυπώνουν και να παράγουν αντίγραφα – βελτιώνουν τον τρόπο με τον οποίο εκτελούνται οι διάφορες εργασίες», ανέφερε η Βιολέτα Ξανθούλη, Office Products Marketing Manager, Xerox Hellas. «Ο WorkCentre 7120 βοηθάει τις μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις να μεγιστοποιήσουν την παραγωγικότητά τους, αυτοματοποιώντας τις καθημερινές εργασίες και παράγοντας οικονομικά και εντυπωσιακά έγχρωμα έγγραφα».

Ο WorkCentre 7120 είναι εξοπλισμένος με προηγμένα χαρακτηριστικά διαχείρισης εγγράφων που κάνουν ευκολότερες τις εργασίες γραφείου:

 • επαναδρομολόγηση των εγγράφων σε e-mail, στο δίκτυο και σε λογισμικό διαχείρισης περιεχομένου ταυτόχρονα για επαναλαμβανόμενες εργασίες, όπως η προώθηση του fax σε e-mail.
 • προηγμένη έγχρωμη σάρωση ως και 55 εικόνων το λεπτό
 • αποστολή και λήψη fax μέσω διεύθυνσης IP και σάρωση σε/ εκτύπωση από USB
 • η λειτουργία Xerox Standard Accounting βοηθά στον έλεγχο του κόστους των έγχρωμων και ασπρόμαυρων εκτυπώσεων

Η πολυλειτουργική συσκευή δίνει επίσης στις ΜΜΕ την ευκαιρία να μειώσουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα:

 • Είναι μία από τις πιο αθόρυβες και μικρές έγχρωμες Α3 συσκευές που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά
 • Καταναλώνει μόλις 3,08 watt ηλεκτρικού ρεύματος όταν είναι σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας
 • Δίνει τη δυνατότητα προεπισκόπησης των αρχείων στην επιφάνεια διασύνδεσης ή στο PC, ώστε να αποφεύγονται οι περιττές εκτυπώσεις
 • Οι προεπιλεγμένες λειτουργίες του driver εκτύπωσης Earth Smart και οι ενσωματωμένες standard λειτουργίες συμβάλλουν στη μείωση της σπατάλης χαρτιού

Επιπλέον, η Xerox ανανεώνει τη σειρά ασπρόμαυρων πολυλειτουργικών συσκευών της. Η σειρά Xerox WorkCentre® 5700 περιλαμβάνει επτά νέα Α3 μηχανήματα, που μπορούν να διαχειριστούν τα πάντα, από γενικά έγγραφα γραφείου μέχρι εκτυπωτικές εργασίες μεγάλου όγκου. Με έγχρωμη οθόνη αφής και ταχύτητα ως και 90 σελίδων την ώρα, οι πολυλειτουργικές συσκευές της σειράς μπορούν:

 • Να εκτυπώνουν, να αντιγράφουν, να λαμβάνουν και να στέλνουν fax χωρίς διακοπές για μεγάλη παραγωγικότητα
 • Να σκανάρουν έγχρωμα έγγραφα
 • Να προχωρούν στην επόμενη εργασία αν η πρώτη στη σειρά καθυστερεί λόγω έλλειψης πόρων, χάρη στη λειτουργία Print Around που διαθέτουν

Η σειρά WorkCentre 5700 είναι εξοπλισμένη με προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, που περιλαμβάνουν πλήρη υποστήριξη για το πρότυπο ασφάλειας IPv6, τη λειτουργία Image Overwrite σε «κοινά» ηλεκτρονικά δεδομένα, την απομόνωση του fax για την αποτροπή της μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης σε δεδομένα και την επιλογή “Network Authentication” για τον περιορισμό της πρόσβασης στη σάρωση, τα e-mail και το δικτυακό fax.

«Με τα προηγμένα εργαλεία ασφάλειας εγγράφων και ροής εργασίας που διαθέτει, η σειρά WorkCentre 5700 μπορεί να βοηθήσει τα τμήματα ΙΤ να αντιμετωπίσουν τις πιο δύσκολες προκλήσεις της διαχείρισης εγγράφων», ανέφερε η Βιολέτα Ξανθούλη, Office Products Marketing Manager, Xerox Hellas.

Τόσο η σειρά WorkCentre 7120 όσο και η WorkCentre 5700 αξιοποιούν την τεχνολογία EIP (Extensible Interface Platform®) της Xerox, μια τεχνολογία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία εφαρμογών ροής εργασίας, που να είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες του πελάτη. Για παράδειγμα, μία δικηγορική εταιρεία μπορεί να σαρώσει πληροφορίες απευθείας μέσα στο φάκελο του πελάτη της, μέσω της έγχρωμης επιφάνειας διασύνδεσης με το χρήστη, χωρίς να ορίζει από πριν το όνομα του πελάτη.

Τιμή και διαθεσιμότητα
Με την τιμή τους να ξεκινά από τα €2.990 και τα €5.700 αντίστοιχα, οι WorkCentre 7120 και WorkCentre 5700 είναι άμεσα διαθέσιμοι μέσω των αντιπροσώπων της Xerox. Όλες οι συσκευές των σειρών είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με το πρότυπο ENERGY STAR® και μέρος της Συμμαχίας της Xerox για έναν Πράσινο Κόσμο (Xerox Green World Alliance).Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases