Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Xerox indgår aftale med NetSolutions

NetSolutions er Xerox’ nye multibrand reseller, der skal være med til at styrke Xerox’s positive udvikling.

København, 24 August 2010 – Xerox Danmark A/S har indgÃ¥et ny forhandleraftale med NetSolutions, totalleverandør af it produkter til virksomheder og offentlige institutioner. Aftalen omhandler print, multifunktionsmaskiner, serviceaftaler og print management software.

”Vi er meget glade for denne aftale, som vi ser et stort potentiale i. Aftalen betyder også, at vi står i den positive situation, at vi nu søger flere nye medarbejdere til at arbejde med Xerox’ løsninger,” siger Oktay Ilgöy, salgsdirektør i NetSolutions. ”Vi sætter en dyd i at kunne tilbyde vores kunder et bredt og dybt sortiment af produkter, og her er Xerox en vigtig del af den strategi.”

NetSolutions har gennem de sidste par år, med stor succes, forvandlet sig fra traditionel produktforhandler til et løsningshus med speciale i bl.a. print og kopi løsninger.

Aftalen med Xerox betyder også, at NetSolutions skal tage del i Xerox’ certificeringsprogrammer. Træningen er allerede gået i gang for at sikre, at kunderne bliver serviceret efter den højst mulige standard.

”Vi ser NetSolutions som en meget professionel virksomhed, der har bevist, at de har gode løsninger og relationer til kunderne, hvilke vi sætter pris på,” siger Kim Brøndsted. Channel Director, Xerox. ”Samtidig ser vi det også som et stort plus, at NetSolutions har et tæt samarbejde med indkøbsorganisationen Dansk Indkøb, som dækker en lang række interessante kunder.”

Aftalen mellem Xerox og NetSolutions blev indgået den 1. august. NetSolutions er nu multibrand reseller, og skal styrke Xerox’s forhandlernetværk på Sjælland.

For mere information kontakt venligst:
Kim Brøndsted, Channel Director, Xerox Danmark
Telefon: 88 17 88 17
E-mail: kim.brondsted@xerox.com

Oktay Ilgöy, Salgsdirektør og Partner, NetSolutions
Telefon: 60 76 51 63
E-mail: oi@ns.dk

Om Xerox i Europa
Xerox Europa, der er den europæiske del af Xerox Corporation, markedsfører et omfattende program af Xerox-produkter, løsninger og services samt relateret tilbehør og software. Løsningerne fokuserer på tre hovedområder: kontorer, den grafiske branche og større interne printløsninger samt rådgivning, design og administration af systemer og dokument-outsourcing.

Xerox Europa har produktionsanlæg og logistikforretning i Irland, Storbritannien og Holland foruden et udviklingscenter i Frankrig (Xerox Research Centre Europe). For yderligere information se www.xerox.dk, http://www.xerox.com eller http://www.xerox.com/news.

Om NetSolutions
NetSolutions leverer hardware, forbrugsstoffer og løsninger indenfor Print og Kopi samt Server og Storage. Virksomheden blev etableret i 1999 og beskæftiger i dag 12 medarbejdere.Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases