Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Dankzij Xerox kan elke medewerker printen vanuit zijn smartphone. Waar hij zich bevindt, maakt weinig uit…

Zaventem, Sept 24, 2010 – Xerox helpt rondtrekkend personeel productief te blijven en stelt een nieuwe tool ter beschikking die meer dan ooit printen in alle omstandigheden vereenvoudigt. Xerox Mobile Print is een oplossing om gemakkelijk én veilig e-mail, presentaties en andere professionele documenten op afstand te printen vanuit een smartphone of vanuit elke andere randapparatuur met een e-mailfunctie.

“Meer en meer medewerkers zijn op één of andere manier ‘onderweg’: denk aan het kaderlid dat op weg naar een personeelsvergadering z’n presentatie nog eens doorneemt, of aan ‘onze man in Montréal’ die nu even op de zetel in Parijs werkt. Stuk voor stuk hebben ze behoefte aan een gemakkelijke en beveiligde manier om te printen”, verduidelijkt Yves Rummens, Office Product Manager, Xerox België-Luxemburg. “Onze benadering houdt een eenvoudige oplossing in die overal wordt aangeboden en die rondtrekkende werknemers helpt om zich op hun werk te concentreren, zonder hoofdbrekens rond het uitprinten van hun documenten.”

Intelligent printen via smartphone
Dankzij de Xerox Mobile Print-oplossing is een gebruiker in staat om te printen via zijn mobiel toestel dat de e-mailfunctie ondersteunt, zonder daarvoor applicaties of drivers te moeten downloaden. Alles wat hij hiervoor moet doen is het af te printen bestand in zijn origineel formaat (zoals Microsoft Word of Adobe PDF) via e-mail naar een beveiligde server sturen. Hij krijgt via e-mail een bevestigingscode teruggestuurd die de toestemming geeft voor afdruk van het document op eender welke multifunctionele printer die uitgerust is met het Xerox extended interface platform.

De Xerox Mobile Print-oplossing draait op een privéserver van het bedrijf om de volledige conformiteit met de bestaande beveiligingsinfrastructuur te waarborgen. Met deze oplossing is het overigens mogelijk:

  • de formattering en de data te behouden tijdens het printen van documenten uit Microsoft Office, net alsof ze van een desktopcomputer komen;
  • de documenten vóór het printen te bekijken via de gebruikersinterfaces van multifunctionele printers;
  • dezelfde printparameters voor te stellen (opties zoals recto/verso, kleur, afwerking, …) die ook beschikbaar zijn op de desktopcomputers.

Beschikbaarheid
De Xerox Mobile Print-oplossing wordt tijdens het vierde kwartaal bij de eerste klanten geïnstalleerd en zal vanaf begin 2011 wereldwijd beschikbaar zijn. Wilt u meer weten over de Xerox Mobile Print-oplossing, surf dan naar de website http://www.xerox.com/mobileprintsolution.

- XXX -

Over Xerox Europe
Xerox Europe, dat belast is met de Europese activiteiten van Xerox Corporation, commercialiseert een compleet gamma van producten, oplossingen en diensten van Xerox met de bijhorende supplies en software. Zijn aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantooromgevingen van allerlei omvang, de markt voor productieprinten en de grafische sector, alsook diensten zoals advies, systeemontwerp en -beheer en documentuitbesteding.

Xerox Europe bezit ook logistieke en productie-eenheden in Ierland, Groot-Brittannië en Nederland, naast een research- en ontwikkelingscentrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble. Bezoek de site www.xerox.com voor bijkomende informatie.

Xerox® is een handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van hun respectieve bedrijven.

Contacten voor de redacties:
Pierre Collette, Xerox België-Luxemburg – Tel. +32 2 716 65 11
pierre.collette@xerox.com
Renato Jannone, Eurolife – Tel. +32 2 374 74 04 / +32 495 26 12 03
renato.jannone@eurolife.beComments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases