Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Agoda.fi julkistaa upeita tarjouksia 2010 Taipei International Flora Expo-tapahtumaan

SINGAPORE (13. lokakuuta, 2010) – Agoda.fi, Aasian globaali hotellivarauspalvelu ja osa Nasdaq-listattua Priceline.com:ia, on varmistanut joitakin erinomaisia huonehintoja matkailijoille, jotka vierailevat 2010 Taipei International Flora Expo-tapahtumassa.

Nämä kukkamessut ovat ensimmäiset kansainvälisesti tunnetut alan messut jota Taiwanin pääkaupungissa järjestetään, ja ne saavat Taipein näyttämään kukkivalta puutarhalta. Tapahtuma järjestetään 6. marraskuuta 2010-25. huhtikuuta 2011, ja sen tavoitteena on edistää kukkakulttuuria Taipeissa ja inspiroida paikallisia asukkaita sekä kansainvälisiä vierailijoita omaksumaan kestäviä elintapoja ympäristömme suojelemiseksi.

Messujen teemana ovat “joet, kukat ja uudet näkymät”. Neljätoista näyttelyhallia yli 90 hehtaarin alueella tulee esittelemään kukkia, ympäristötieteen kehitystä, luontoystävällistä teknologiaa ja puutarhakulttuuria. Messut tulevat valtaamaan alueita kuten Yuanshanin alueen mukaan lukien Taipei Fine Arts-puiston, Yuanshan-puiston, Xinsheng-puiston ja kuuluisan vapaa-ajan paikan Da-Jia Riverside-puiston.

Messualue pitää sisällään joitakin Taipein kulttuurillisesti tärkeimpiä tapahtumapaikkoja, joissa nähtävyyksiä riittää aina historiallisista paikoista huipputeknologiaan. Kaikki 14 näyttelyaluetta tarjoavat vierailijoille jotakin kouluttavaa ja inspiroivaa. Seuraavassa on lueteltu valikoima kohokohtia jotka matkailijan kannattaa nähdä.

Story House. Taiwanin ainoa Tudor-tyylinen rakennus, sijaitsee klassisessa englantilaisessa puutarhassa, jossa tulee olemaan näytteillä 700 taiwanilaista antiikkiesinettä tarjoten vierailijoille kuvan 1800-luvun aristokraattisesta elämästä Taiwanissa.

Pavilion of New Fashion. High-tech-halli, joka on tehty kokonaan kierrätetyistä roskista, sisältäen 1,5 miljoonaa kierrätettyä PET-muovipulloa. Vierailijat, jotka kävelevät läpi hiljaisten ja väljien käytävien voivat tuntea “taivaan ja ihmiskunnan” välisen yhtenäisyyden ja kokea tuulen, valon ja veden elementit.

Pavilion of Angel Life. Yhdistää taiteen elämään tarjoten suunnittelua, joka integroi kokonaisvaltaisia käytäntöjä ja estetiikkaa. Suuri teatteri tuo esiin korkealaatuisia kuvia Taiwanista. Tämä on hyvä esittely ensi kertaa maassa oleville vierailijoille.

Pavilion of Future. Innovatiivinen messualue, jossa on ympäristöystävällisellä energialla toimiva kasvihuone. Täällä vierailijat voivat nähdä mitä teknologia voi tehdä kehittääkseen harmonisen olemassaolon ihmisten ja ympäristön välille.

Pavilion of Dreams. Sijaitsee Xinsheng-puistossa, jossa vierailijat saavat “teknologiaunelma -rannekkeen”, joka heijastaa holografisen kukan. 3D-elokuvat ja virtuaalitodellisuus esittelyt herättävät yleisön viittä aistia.

Celebrity’s House. 60-luvun lopulta aina 80-luvulle edesmennyt Teresa Teng oli yksi Aasian tunnetuimpia naislaulajia, ja tänä päivänä hän on taiwanilainen ikoni Tässä näyttelyssä Tengin elämää tulkitaan taiteen ja teknologian kautta. Vieraat voivat kuunnella hänen musiikkiaan, osallistua paikallisten artistien ja julkkisten seminaareihin sekä tehdä omia kukkamuodostelmiaan, jonka uskotaan rauhoittavan mieltä ja edistävän ykseyttä luonnon kanssa.

Jotta matkailijat voisivat parhaiten kokea yhden Aasian upeimmista ja nautittavimmista eko-tapahtumista, Agoda.fi on varmistanut valikoiman hotellitarjouksia Taipeissa.

Ambience Hotel – 4 tähteä

Agodan tarjoushinnat alkaen 62€. Yövy 4 yötä ja maksa 3. Voimassa 30. joulukuuta asti.

Beauty Hotels-Star Beauty Resort – 4 tähteä

Erikoishinnat alkaen 51€. Minimi 3 yötä ja saat 15% alennuksen. Voimassa 31. joulukuuta asti.

City Inn Plus – 4 tähteä

Nauti modernista suunnittelusta ja lyhyestä matkasta muotikadulle. Agodan hinnat alkaen jopa 45€.

Caesar Park Hotel – 5 tähteä

Agodan hinnat alkaen 75€. Varaa vähintään 3 yötä ja saat 15% alennuksen. Voimassa 29. joulukuuta asti

Howard Plaza Hotel – 5 tähteä

Agodan hinnat alkaen 91€. Aikaisen varaajan etu: varaa 20 päivää etukäteen ja saat 10% alennuksen.
Voimassa 11. tammikuuta 2011 asti.

Royal Palace Hotel – 4 tähteä

Agodan hinnat alkaen 65€.

Miramar Garden Hotel – 5 tähteä

Tämä tyylikäs hotelli sijaitsee Zhongshan-alueella ja hinnat Agoda.fi kautta alkaen 136€.

Imperial Hotel – 5 tähteä

Agodan erikoistarjous: varaa vähintään 2 yötä ja saat 25% alennuksen. Alkaen 74€ per yö. Voimassa 30. marraskuuta 2010 asti.

Cosmos Hotel – 4 tähteä

Tämä on korkealuokkainen liikehotelli lähellä Taipein rautatieasemaa. Hinnat Agodan kautta alkaen 70€ per yö.

Grand Formosa Regent Hotel – 5 tähteä

Luksushotelli Zhongshan-alueella. Hinnat alkaen 162€. Voimassa 12. joulukuuta 2010 asti.

Lisätietoja Agoda.fi:sta saat ottamalla yhteyttä PR@Agoda.com. Lisätietoja 2010 Taipei Int’l Flora Expo-tapahtumasta saat www.2010taipeiexpo.tw

Tietoa Agoda Company Pte Ltd:stä

Agoda Company Pte Ltd (www.agoda.fi) on Aasian johtava online-hotellivarauspalvelu, joka on keskittynyt takaamaan ja tarjoamaan alimmat mahdolliset hotellihinnat. Agoda.com on osa Priceline.com:ia (Nasdaq:PCLN) ja sen verkostoon kuuluu yli 9000 hotellia Aasian ja Tyynenmeren alueella ja yli 140 000 maailmanlaajuisesti. Monikansallinen 450:sta ammattilaisesta koostuva henkilökunta, joka on sijoittunut ympäri Aasiaa, tarjoaa ensiluokkaista varauspalvelua, joka ainutlaatuisella tavalla yhdistää paikallisen tietotaidon ja yhteydet tarjotakseen nettisivujen parhaat hotellihinnat liikematkailijoille sekä lomamatkalaisille.

Lisäksi Agodan asiakkaat osallistuvat Agodan bonusohjelmaan, jolla voi säästää vielä lisää ja ansaita ilmaisia öitä. Toisin kuin bonusohjelmat, jotka rajoittavat matkailijan yhteen ketjuun, Agodan bonusohjelma mahdollistaa bonuspisteiden keräämisen tuhansista hotelleista ympäri maailmaa milloin tahansa. Pacific Asia Travel Association:in (PATA) jäsenenä Agodan tavoitteena on matkailun edistäminen tekemällä matkailusta edullisempaa ja helpompaa yhä useammille ihmisille.Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases