Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

X&Co ny Xerox Premier Partner for Supplies

Xerox udvider samarbejdet med X&Co, som nu også bliver Premier Partner for Supplies. Xerox X-tra, som er en produktdivision i Xerox, der fokuserer på salg af tonere, papir og andre medier, har indgået aftale med X&Co, så de nu bliver væg-til-væg leverandør af Xerox-produkter.

København, 11 Oktober 2010 – Xerox annoncerer i dag, at X&Co bliver Xerox Premier Partner for Supplies. X&Co dækker primært Midt-, Vest- og Nordjylland. X&Co har i 6 Ã¥r været Xerox-partner og er nu totalleverandør af Xerox’ produkter.

”Vi har et klart mål om at styrke afsætningskanalen i Jylland, det er et led i vores strategi om at optimere den indirekte kanal. For os bliver fokus i højere og højere grad indirekte salg. X&Co har stor viden og erfaring omkring tilbehørsprodukter, og vi ser aftalen med dem som en klar styrkelse af vores position i Jylland,” siger Kim Hinrich, Sales Operation Manager i Xerox Danmark.

X&Co har derudover gennemført første del af Xerox’ XPS-certificeringsprogram, der betyder, at de nu kan tilbyde alle aspekter af en “managed print services”-løsning, hvilket inkluderer alle ydelser sÃ¥som drift, vedligeholdelse og optimering af services.

”Jeg ser denne certificering som en klar styrkelse af X&Co. Vores fokus er på vores kunder, og dette er endnu et skridt i retningen mod at kunne servicere dem bedst muligt. Papir er ikke bare papir, og tilbehør er ikke bare tilbehør – det er en hel videnskab,” siger Jan Larsen direktør og indehaver af X&Co. ”Samtidig ser vi også denne udnævnelse som en bekræftelse på vores loyalitet i forhold til Xerox. Vi er meget glade for det samarbejde, vi har, og glæder os til at udbygge det.

X&Co forhandler hele den brede portefølje af Xerox-maskiner fra små printere til store, professionelle produktionsmaskiner, og med certificeringen som Premier Partner for Supplies er de klar til at servicere og supportere hele Xerox-paletten fra dags dato.

For yderligere information, kontakt venligst:
Kim Hinrich, Sales Operation Manager i Xerox Danmark
Telefon: 88 17 88 17
Email: kim.hinrich@xerox.com

Jan Larsen, direktør og indehaver, X&Co A/S
Telefon: 70 27 08 11
Email: jl@xogco.dk

Om Xerox
Xerox Supplies Group, der er en del af Xerox Corporation, markedsfører et omfattende program af Xerox certificerede-produkter inden for papir til print og avancerede syntetiske produkter til print og toner til bl.a. HP og Brother I Europa tæller Xerox Supplies Group mere end 700 medarbejdere alene beskæftiget med salg af papir og tilbehør. Omsætningen er årligt på mere end 4 milliarder kr. Som den største leverandør af kopi- og laser-papir leverer Xerox mere end 380.000 t papir om året.

Xerox Media Technology Centre(XMTC) er eksperter i papir, media og printteknologi og har siden kopimaskinens fødsel løbende udviklet nye standarder for papir og tilbehørsprodukter, der kan møde de stigende krav til kvalitet, design og driftssikkerhed.
For yderligere information se www.xerox.dk, eller http://www.xerox.com

Om X&Co
X&Co har gennem 6 år været Xerox-partner, virksomheden er højt certificeret som Platinum Partner og er rustet til at levere en høj service og kreativ sparring til både kunderne i kontormiljøerne og grafiske virksomheder, som kræver høj kvalitet. Som certificeret Platinum Partner har X&Co kompetencerne samlet et sted og kan hermed tilbyde et varieret sortiment af ydelser.Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases