Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Xeroxin uusi digitaalinen väritulostin hurmaa monipuolisuudellaan

laite sopii niin markkinointimateriaalien kuin toimistoasiakirjojenkin tulostamiseen

Lehdistötiedote, oct 07, 2010 – Uusi tuotanto-väritulostin sopii kaikenlaisiin tulostusympäristöihin. Se lisää joustavuutta ja vapautta tuottaa monipuolisia ja korkealaatuisia väri- ja mustavalkotulosteita erilaisiin tarpeisiin.

Uudessa Xerox Colour 550/560 tulostimessa on helppokäyttöinen värikosketusnäyttö ja se on tehokas ratkaisu painopalveluja tarjoaville yrityksille, sisäiseen tuotantokäyttöön, mainostoimistoille sekä toimistokäyttöön.

Xerox Colour 550 -laitteella voi tulostaa niin markkinointimateriaaleja ja kuvakirjoja kuin toimistoasiakirjoja ja PowerPoint- esityksiä värillisinä 50 sivun minuuttivauhdilla, ja mustavalkoisena 55 sivua minuutissa. Xerox Colour 560 -laitteella vastaavat nopeudet ovat 60 ja 65 sivua minuutissa.

”Laitteeseen on otettu kaikkein halutuimmat digitaalisen väritulostuksen ominaisuudet ja se on rakennettu niin, että se voidaan integroida mihin tahansa tulostusympäristöön”, kertoo johtaja Ilpo Ahokas Xeroxilta. ”Xerox Colour 550/560 on erittäin sopiva laite painopalvelujen tarjoajalle, joka tuottaa nopeasti korkealaatuista materiaalia erilaisiin tarpeisiin. Lisäksi se sopii toimistoammattilaisille, jotka tarvitsevat turvallista tulostamista ja työnkulun ominaisuuksia hallitakseen asiakirjansa tehokkaammin.”

Tärkeimmät Xerox Colour 550/560 ominaisuudet:

  • Low-melt emulsion aggregation-väriaine tuottaa offset-painomaisen lopputuloksen, näyttävät tekstit sekä erittäin tarkat grafiikat. Lisäksi se säästää energiaa.
  • 2400 x 2400 dpi:n kuvatarkkuus
  • Monipuoliset viimeistelytoiminnot mm. vihkotaitto sekä päällystetyille että päällystämättömille tulostusmateriaaleille.
  • Edistyneet värinhallintatyökalut sekä tehostettu tuotanto Xerox FreeFlow® Digital Workflow Collection -tuoteperheen kanssa sekä EFI Fiery® -ja Creo tulostuspalvelinten kanssa.

Toimistokäyttöön lisäksi:

  • Laitteessa nopea skannaus, kopiointi ja faksi sekä mustavalkoisena että värillisenä.
  • Säilyttää luottamukselliset asiakirjat organisoituna ja turvassa automaattisen reitityksen ja jakelun kautta.
  • Räätälöidyt tulostusajuri-asetukset taloudelliseen ja tehokkaaseen käyttöön sekä säädettävät ominaisuudet erityissovelluksille.
  • Maksimaalinen tuottavuus saavutetaan mahdollistamalla useiden käyttäjien samanaikainen työskentely laitteella.
  • Yksinkertaistaa asiakirjojen hakua, muokkausta, hallintaa ja varastointia Xeroxin työnkulun sovellusten, kuten Xerox Scan to PC Desktop® avulla.

Saatavuus:
Xerox 550/560 Colour tulostimet ovat saatavilla välittömästi.

Lisätietoja:
Seppo Valjakka, Tuotemarkkinointipäällikkö, Xerox Oy, puh. 0400 473210, seppo.valjakka@xerox.com

Xerox on maailman kuudenneksi suurin tietotekniikkayritys. Xerox Oy markkinoi Xeroxin tuotteita, ratkaisuja ja palveluita Suomessa. Yrityksellä on laaja valikoima tuotteita toimistoille ja graafiseen teollisuuteen. Xeroxin palvelut kattavat konsultoinnin, dokumenttien hallintaratkaisut ja ulkoistuksen. Xeroxin Euroopan tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee Ranskan Grenoblessa. Lisätietoja Xeroxista saat verkko-osoitteesta www.xerox.fi

Xerox®, the Xerox wordmark and the spherical connection symbol are trademarks of Xerox Corporation in the United States and/or other countries. Prices, features, specifications, capabilities, appearance and availability of Xerox products and services are subject to change without notice.Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases