Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Agoda.fi tarjoaa huippualennuksia Isolle Valliriutalle

SINGAPORE (3. marraskuuta, 2010) – Agoda, Aasian globaali hotellivarauspalvelu ja osa Nasdaq-listattua Priceline.com:ia, on varmistanut erikoistarjouksia joihinkin Ison Valliriutan parhaimpiin saari lomakeskuksiin.

Iso ValliriuttaMaailman suurin koralliriutta, Iso Valliriutta (Great Barrier Reef), sijaitsee Queenslandin Australian aurinko-osavaltion rannikon ulkopuolella. Se on UNESCO:n maailmanperintökohde, johon kuuluu yli 2900 koralliriuttaa ja 900 saarta. Riutta asuttaa arviolta noin 1500 trooppista kalalajia, kuten kyttyräselkä- ja minke-valaita, hylkeitä, kilpikonnia ja delfiinejä, jotka ovat myös osa tätä monimuotoista ja herkkää ekosysteemiä. Itse riutta on yksi maailman idyllisimmistä trooppisista kohteista, jonka turkoosit vedet ja koskemattomat rannat houkuttelevat lomailevia perheitä, hääpareja sekä myös ammattisukeltajia.

Vierailijat voivat tehdä Isolle Valliriutalle päiväretkiä rannikolta tutkiakseen sen koralleja ja pieniä saaria. Cairns ja Airlie Beach ovat kaksi suurinta lähtöpaikkaa näille retkille. Sukeltajat suosivat myös “live aboard” matkoja. Niille matkailijoille, jotka pitävät enemmän hiljaisuudesta ja omasta rauhasta, asuminen pienten saarten lomakeskuksissa Isolla Valliriutalla tarjoaa räätälöidyimmän ja ikimuistoisimman kokemuksen.

Riutta ulottuu eteläisen Queenslandin Bundabergista aina Cape York-niemimaan pohjoispuolelle, joka on Australian pohjoiskärkeä ja matkailijoille löytyy mielin määrin saaria joilla he voivat seikkailla. Majoitukset vaihtelevat hauskoista perhe lomakeskuksista eko-majoituksiin ja design- vaihtoehtoihin, joissa on puitteita ja aktiviteetteja kaikenlaisten matkailijoiden makuun.

Tällä hetkellä, Agoda.fi tarjoaa ainoana hotellipalveluna erikoishintoja joihinkin Ison Valliriutan parhaista saari lomakeskuksista. Seuraavassa on lyhyt esittely näistä saarista ja millaisille matkailijoille kukin saari parhaiten sopii.

Orpheus Island

Perustietoa: Orpheus on yksi Ison Valliriutan parhaiten suojelluista saarista ja siitä 1300 hehtaaria on suojeltua kansallispuistoa, josta löytyy myös riuttaekologiaa tutkiva tutkimusasema OIRS. Kansallispuisto ja sen kasvisto sekä eläimistö ovat Orpheuksen päänähtävyydet (lukuunottamatta kuhisevia koralliriuttoja rannikon ulkopuolella), ja se sopii parhaiten vierailijoille, jotka arvostavat rauhallisuutta, yksityisyyttä ja luontoaktiviteetteja.

Tunnelma: Hiljainen, autio ja seesteinen.

Kohokohdat: Australialaista alkuperäistä metsämaata ja sademetsää, echidnoita, bandicootteja, pulloharjapensaita, viherpuusammakoita, vihreitä kilpikonnia ja muuta. Orpheukselta löytyy myös riutan monimuotoisinta korallisysteemiä, jossa on yli 1000 kalalajiketta, 340 korallilajiketta ja jättisimpukoita.

Lomakeskus: Orpheuksen saari lomakeskus on eksklusiivinen alue, joka sallii enimmillään 42 vierasta kerrallaan ja alle 15 vuoden ikäisiltä on pääsy kielletty. Tämä luksuslomakeskus perustuu maalaismaisiin lomamökkeihin ja niiden aitoon luonteeseen, jossa palvelu ja puitteet ovat ehdottomasti viiden tähden luokkaa. Seitsemän ruokalajin maistelumenu on saanut kansainvälistä huomiota ja tätä lomakeskusta pidetään Ison Valliriutan eksklusiivisimpana.

Agodan tarjous: Yövy Orpheus Island Resortissa vähintään 2 yötä ja saat 25% alennuksen. Hinta sisältää kaikki ruoat ja juomat. Tarjous voimassa 8. tammikuuta 2011 asti. Varattava ennen 25. Marraskuuta 2010.

Daydream Island

Perustietoa: Daydream on yksi Whitsunday-saarista, ja yksi Valliriutan lapsiystävällisimmistä.Tämä on yksi Ison Valliriutan helpoiten tavoitettavista ja edullisimmista saarista, jonne matka katamaraanilla Airlie Beachilta kestää vain noin 30 minuuttia, tehden tästä suositun päiväretkikohteen. Saari on myös tunnettu purjehduksen harrastajista.

Tunnelma: Eloisa, rento ja perheystävällinen.

Kohokohdat: Living Reef-akvaariossa vierailijat voivat oppia lisää riuttojen asukeista ja jopa koskettaa niitä, kuten esimerkiksi pikkuhaita ja keihäsrauskuja. Sunlovers Beach on erinomainen paikka snorklaamiseen ja sukeltamiseen. Paikalliset villieläimet kuten wallaroosit (eräänlainen kengurulaji) ja goannat usein kulkevat lomakeskusten läpi, joka voi olla todellinen elämys eläinten ystäville.

Lomakeskus: Daydream Island Resort on täyden palvelun perhelomakeskus, joka tarjoaa koko kirjon aktiviteetteja aina kookoskeilailusta hain ruokintaan sekä bingo- ja tietokilpailuiltoihin. Tarjolla on myös krokotiilisafareja ja riuttakiertueita ja kokemattomammat sukeltajat voivat saada ohjausta paikan päällä. Erilaisten aktiviteettien suuri määrä tekee Daydream Islandista hyvän vaihtoehdon perheille, joilla on nuoria lapsia sekä purjehtimisesta ja vesiurheilusta pitäville. Yksi kohokohta on myös rannalla sijaitseva ulkoilma-elokuvateatteri.

Agodan tarjous: Varaa vähintään 2 yötä Daydream Island Resortista ja säästät 30%.

Hayman Island

Perustietoa: Toinen Whitsundays-saarista, Hayman, on yksi Ison Valliriutan kuuluisimmista saarista. Whitsunday-saarille tulee vuosittain satoja tuhansia vierailijoitaja. Hayman Island Resort on saaren ensimmäinen ja ainoa lomakeskus. Hayman sopii niille matkailijoille, jotka haluavat kokea Ison Valliriutan kaikkine luksuslomakeskuksen etuineen.

Tunnelma: Rentoutunut ja tyylikäs. Perheystävällinen.

Kohokohdat: Valkohiekkaisia rantoja, yösukellusta, golfia, ja eräkävelyitä läpi metsämaareittien. Laskuveden aikaan voi kävellä ympärillä olevalle koralliriutalle.

Lomakeskus: Hayman Resort on moderni viiden tähden hotelli niille matkailijoille, jotka haluavat täyden palvelun loman tyylikkäässä tunnelmassa.Tämä lomakeskus on voittanut lukemattomia palkintoja ja tasoa on nostettu moneen otteeseen sen avaamisen jälkeen vuodesta 1950. Tarjolla on paljon aktiviteetteja, kuusi ravintolaa, muodikas ostosarkadi ja kattava kylpylä. Luksus-rantahuvilat avataan joulukuussa 2010.

Agodan tarjous: Varaa vähintään 28 päivää etukäteen Hayman Island Resortissa ja säästät 25%.

Hamilton Island

Perustietoa: Hamilton on Whitsunday-saarista suurin asutettu saari. Täältä löytyy huvijahtikerho, kaupallinen lentokenttä, kuusi lomakeskusta sekä jonkin verran paikallista asutusta. Suurin osa Hamiltonin puskamaata ja mangrovea on suojeltua kansallispuistoa, joka sisältää polkuja ja näköalapaikkoja. Rannat ovat klassinen idyllinen yhdistelmä valkoista hiekkaa ja turkoosia tyyntä merta.

Tunnelma: Eloisaa lomakeskusalueilla, rauhallista kansallispuistossa.

Kohokohdat: Maisemallisia vaellusreittejä, jossa vierailijat voivat nähdä wallabeja, goannoita (liskoja), cockatooseja, kookaburroja ja muita Australian villieläimiä. Whitehaven Beach on upea seitsemän kilometriä pitkä hiekkaranta, jonka cnn.com valitsi hiljattain yhdeksi maailman eko-ystävällisimmistä rannoista. Monilla Hamiltonin rannoilla lapset saavat syödä ilmaiseksi. Hamilton Island Wildlife Parkissa vierailijat voivat leikkiä koalan kanssa.

Lomakeskukset: The ReefView Hotel on perinteinen korkea rakennus, jossa on melkein 400 huonetta, jotka kaikki suuntaavat korallimerelle. Alle 12 vuotiaat lapset saavat asua ja syödä ilmaiseksi. The Beach Club on tyylikäs luksushotelli Catseye Beachilla, jossa on 57 nykyaikaisen tyylistä huonetta aivan rannan läheisyydessä. Alle 18-vuotiailta on pääsy kielletty. Qualia sijaitsee saaren hiljaisessa pohjoiskärjessä ja tarjoaa 59 tilavaa luksuspaviljonkia. Kaikki vieraat saavat golf-auton, jolla he voivat liikkua ympäri aluetta.

Agodan tarjous: Maksa 4/Yövy 5 yötä ReefView Hotellissa 1. helmikuuta – 31. maaliskuuta 2011.

###

Tiedoksi toimittajille

Tietoa Agoda Company Pte Ltd:stä

Agoda Company Pte Ltd (www.agoda.fi) on Aasiasta johdettu online-hotellivarauspalvelu, joka on keskittynyt takaamaan alimmat mahdolliset hotellihinnat. Agoda on osa Priceline.com:ia (Nasdaq:PCLN) ja sen verkostoon kuuluu yli 9000 hotellia Aasian ja Tyynenmeren alueella ja yli 150 000 maailmanlaajuisesti. Monikansallinen 450:sta ammattilaisesta koostuva henkilökunta, joka on sijoittunut ympäri maailmaa, tarjoaa ensiluokkaista varauspalvelua, joka ainutlaatuisella tavalla yhdistää paikallisen tietotaidon ja yhteydet tarjotakseen nettisivujen parhaat hotellihinnat liikematkailijoille sekä lomamatkalaisille.

Lisäksi Agodan asiakkaat osallistuvat Agodan bonusohjelmaan, jolla voi säästää lisäalennuksissa ja ansaita ilmaisia öitä. Toisin kuin bonusohjelmat, jotka rajoittavat matkailijan yhteen ketjuun, Agodan bonusohjelma mahdollistaa bonuspisteiden keräämisen tuhansista hotelleista ympäri maailmaa milloin tahansa. Pacific Asia Travel Association:in (PATA) jäsenenä Agodan tavoitteena on matkailun edistäminen tekemällä matkailusta edullisempaa ja helpompaa yhä useammille ihmisille.Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases