Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Agoda.fi tarjoaa iloisia Joulualennuksia Lontoon joulukuuhun

SINGAPORE (1. joulukuuta 2010) – Agoda.fi, Aasian globaali hotellivarauspalvelu ja osa Nasdaq-listattua Priceline.com:ia, julkaisee tänään erikoistarjouksia Lontoon hotelleihin juuri ennen loppuvuoden jännittäviä tapahtumia.

Lontoo on todellisesti yksi maailman parhaista kaupungeista. Tämä kosmopoliittinen ja kulturelli kaupunki on jokaisen matkailijan pakko nähdä – shoppailu on maailman huippuluokkaa, tapahtumia on aina teatteriesityksistä katufestivaaleihin ja indie rock-keikkoihin ja Britannian ikonisimmat maamerkit ovat lähietäisyydellä toisistaan.

Agoda.fi tarjoaa iloisia Joulualennuksia Lontoon joulukuuhunLontoossa on niin paljon historiaa ja kukoistava taide- ja viihdetarjonta, että se pysyy eloisana ja kiehtovana kaupunkina, joka on useamman vierailun arvoinen. Joulukuun loppua kohden Lontooseen matkaaville on tarjolla runsaasti tapahtumia ja tähän aikaan kaupungissa on myös vähemmän turisteja, halvemmat huonehinnat ja tietysti mukavan viileä englantilainen sää.

Seuraavassa on mainittu joitakin Lontoon tämän juhlakauden jännittäviä tapahtumia, joihin on yhdistetty Agoda.fi -hotellihintoja.

Luistelu

Luistelu on ehdoton harrastus tähän vuoden aikaan ja luistinratoja on rakennettu ympäri kaupunkia. Tänä vuonna Tiffany & Co-koruvalmistaja isännöi luistinrataa historiallisella Somerset Housella, jossa tyylikkäät luistelijat voivat ostaa design-muffinsseja ja koruja ‘Tiffany Tuck Shopista’. Somerset House on Thamesjoen rannalla lähellä Temple-metroasemaa Bloomsburyn ja Sohon alueella.

Tänä talvena järjestetään myös ensimmäinen ‘Eyeskate’-tapahtuma – projekti, joka muuttaa Southbankin luistinradaksi ja tarjoaa luistelijoille upeat London Eyen yömaisemat. London Eyessa vierailevat voivat aloittaa seikkailun ’4D-kokemuksella’, joka on tuulta, sumua ja kuplia sisältävä 3D- elokuva. London Eye sijaitsee Waterloossa, Thamesin toisella puolella parlamenttitalosta, Westminsteristä ja Tower of Londonista.

Lady Gaga O2 Arenalla

16.-17. joulukuuta Lady Gagan Monster Ball Tour saapuu O2 Arenalle. Monster Ball Tour tarjoaa korkeateknologisia futuristisia lavasteita, hurjia asusteita ja palkittuja poptähden lauluja, kuten The Fame ja The Fame Monster. Alusta asti tämä kiertue on kokenut monia uudistuksia ja esittää nyt myös akustisia versioita hänen lauluistaan, kehittää rekvisiittaa ja erittäin dramaturgisia ja koreografisia esityksiä. O2 Arena sijaitsee Lontoon Greenwichin alueella, lähellä North Greenwichin metroasemaa, jonne pääsee bussilla, light rail-junalla ja Thames clippers-veneellä Lontoon keskustasta.

Trafalgar Squaren Joululaulut

7.- 22. joulukuuta vierailijat voivat nauttia joululauluista eräässä Lontoon kuuluisimmista paikoista. Joka ilta kello 17-21 eri kuorot laulavat joululauluja Trafalgar Squarella kerätäkseen rahaa monille hyväntekeväisyyksille ja organisaatioille. Aukion päänähtävyys tähän aikaan vuodesta on sen 20 metriä korkea joulukuusi. Tämä norjalainen kuusi on saatu lahjana Norjalta, ja se on noin 60 vuotta vanha. Joulun jälkeen kuusi pilkotaan ja kierrätetään mullaksi. Trafalgar Square on lähellä Charing Crossin metroasemaa National Gallerya vastapäätä Victorian ja Westminsterin alueella.

‘Merry Kissmas’ Covent Gardenissa

Tapahtumista tunnettu Covent Garden on aina mainio kohde viihteelle ravintoloineen, live-esityksineen ja ympärivuotisine tapahtumineen. Tänä juhlakautena Iso-Britannian ensimmäinen interaktiivinen ‘Kissmas’-puu on kaiken keskipisteenä. Puuta valaisee 50 000 ihmisen kosketuksella toimivaa LED-valoa, jotka syttyvät kun kaksi ihmistä pitävät kiinni mistelistä sen alla ja suutelevat. Jokaisesta suudelmasta vierailijat lahjoittavat yhden punnan Prince’s Trust Charityyn. Sydämenmuotoiset hedelmäpiirakat, suklaat ja tuoreet osterit vahvistavat hempeää tunnelmaa. Porojen silittäminen on myös Covent Gardenin Joulun erikoisuuksia Bloomsburyn ja Sohon alueella.

Lontoon Joulualennusmyynnit

Läpi joulukuun Lontoon kadut ja aukiot täyttyvät eloisista markkinakojuista. Matkailijat voivat ostaa joululahjoja monilta markkinoilta, kuten ‘Winter Wonderlandista’ Hyde Parkissa, josta löytyy ajeluita, luistinrata ja sirkusesityksiä. Tapaninpäivän (26. joulukuuta) jälkeen suuret tavaratalot, kuten Harrods, Fortnum, Mason ja Selfridges pitävät legendaariset Joulualennusmyynnit, jossa Joulusta yli jäänet tuoteet myydään alennushintaan. Parhaiten Joulunalennusmyynnit voi kokea majoittumalla lähelle Oxford Circusta tai Piccadilly Circusta Mayfairin ja Marylebonen alueelle Täältä on myös helppo päästä Hyde Parkiin ja Buckingham Palaceen.

Agoda.fi Lontoon hotellitarjoukset

Royal Garden Hotel – 5 tähteä

Hinnat alkaen 176 euroa per yö. Maksa kaksi yötä ja yövy kolme yötä. Voimassa 8. tammikuuta 2011 asti.

The Cumberland – A Guoman Hotel

Hinnat alkaen 122 euroa per yö. Varaa vähintään kolme yötä ja saat 20% alennuksen. Voimassa 16. tammikuuta 2011 asti.

Millennium Gloucester London Hotel – 4 tähteä
Yövy vähintään kolme yötä ja saat 15% alennuksen. Voimassa 31. joulukuuta 2010 asti. Hinnat alkaen 110 euroa per yö.

Town Hall Hotel & Apartments – 5 tähteä

Varaa vähintään kolme yötä ja saat 15% alennuksen. Voimassa 30. tammikuuta 2011 asti. Hinnat alkaen 174 euroa per yö.

51 Buckingham Gate Taj Suites and Residences – 5 tähteä

Yövy perjantaina, lauantaina tai sunnuntaina ja saat 25% alennusta. Voimassa 31. joulukuuta 2010 asti. Hinnat alkaen 260 euroa per yö.

Harrington Court Apartments – 4 tähteä

Yövy vähintään seitsemän yötä ja saat 20% alennuksen. Voimassa 3. maaliskuuta 2011 asti. Hinnat alkaen 128 euroa per yö.

Leonard Hotel – 4 tähteä

Yövy vähintään kolme yötä ja saat 15% alennuksen. Voimassa 31. joulukuuta 2010 asti. Hinnat alkaen 140 euroa per yö.

Presidential Apartments Kensington – 4 tähteä

Viimehetken hinta: varaa kolme päivää etukäteen ja saat 20% alennuksen. Voimassa 30. joulukuuta 2010 asti. Hinnat alkaen 140 euroa per yö.

Crowne Plaza – St James Hotel

Yövy lauantaina tai sunnuntaina ja saat 15% alennuksen. Varattava vähintään seitsemän päivää etukäteen. Voimassa 31. joulukuuta 2010 asti. Hinnat alkaen 174 euroa per yö.

###

Tiedoksi toimittajille

Tietoa Agoda Company Pte Ltd:stä

Agoda Company Pte Ltd (www.agoda.fi) on Aasiasta johdettu online-hotellivarauspalvelu, joka on keskittynyt takaamaan alimmat mahdolliset hotellihinnat. Agoda on osa Priceline.com:ia (Nasdaq:PCLN) ja sen verkostoon yli 140 000 maailmanlaajuisesti. Eri puolilla maailmaa toimiva monikansallinen 500 ammattilaisen muodostava henkilökunta takaa ensiluokkaisen varauspalvelun, joka ainutlaatuisella tavalla yhdistää paikallisen tietotaidon ja yhteydet tarjotakseen nettisivujen parhaat hotellihinnat liikematkailijoille sekä lomamatkalaisille.

Lisäksi Agodan asiakkaat osallistuvat Agodan bonusohjelmaan, jolla voi säästää lisäalennuksissa ja ansaita ilmaisia öitä. Toisin kuin bonusohjelmat, jotka rajoittavat matkailijan yhteen ketjuun, Agodan bonusohjelma mahdollistaa bonuspisteiden keräämisen tuhansista hotelleista ympäri maailmaa milloin tahansa. Pacific Asia Travel Association:in (PATA) jäsenenä Agodan tavoitteena on matkailun edistäminen tekemällä matkailusta edullisempaa ja helpompaa yhä useammille ihmisille.Tags: ,

Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases