Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Hotellerbjudande i New York förlängt på Tribeca Grand Hotel

Tribeca Grand HotelTribeca Grand Hotel, ett av centrala New Yorks mest prisade butikhotell, förlänger sitt specialerbjudande – övernatta tre nätter och du får den fjärde natten gratis.

Tribeca Grand, som bara ligger två kvarter söder om sitt enormt framgångsrika systerhotell, Soho Grand Hotel, är beläget på gränsen mellan två av de mest välbeställda områdena på Manhattan, SoHo och TriBeCa, där kullerstensgator och historiska gjutjärnsbyggnader ger plats för exklusiva boutiquer, restauranger och gallerier.

Tribeca Grand Hotel

Gäster på Tribeca Grand Hotel kan upptäcka lokalbornas New York genom att ta en titt på hotellets unika livsstilsguide, www.GrandLifeNYC.com , som avslöjar dolda sidor av New Yorks kulturvärld. Här får besökare en personlig introduktion till New York från dem som har sin hemvist där. Bläddra igenom rekommendationer om konst, film, mode, musik, restauranger och uteställen. Du kan också gå till webbplatsen med GrandLife iPhone App, så att du kan hålla koll på den medan du tar dig fram på de myllrande stadsgatorna.

Bo några minuters gångväg från alla stora sevärdheter på Manhattan, bland annat Frihetsgudinnan, Ground Zero, Times Square, Empire State Building och Central Park, och intill välkända New York-distrikt som West Village, Meat-Packing District, Financial District, Chinatown och Little Italy. Och det är naturligtvis ännu enklare att njuta av allt som New York har att erbjuda med Tribeca Grands New York-hotellerbjudande.

Med gästservice dygnet runt, många tekniska bekvämligheter och perfekt designade rum ger Tribeca Grand sina besökare all den bekvämlighet som man förväntar sig av ett lyxigt butikshotell och dessutom en autentisk upplevelse av det mångfacetterade kulturlivet i centrala New York.

För bokningar, gå till www.tribecagrandhotel.se och uppge kampanjkoden WINTINT, eller ta en titt på andra specialerbjudanden för New York.

Om Tribeca Grand

Tribeca Grand är en av de ursprungliga hotellpionjärerna i centrala New York. Sedan det öppnade i maj 2000, har det främjat mode, film, konst, musik och design över hela det berömda TriBeCa-området och över hela världen via den internationella livsstilsguiden GrandLifeNYC. Tribeca Grand har med åren blivit en modern hotellklassiker som ger sina gäster oklanderlig service, lyxiga rum och enastående dekor.

Mer information finns på: http://www.tribecagrandhotel.se

För mediaförfrågningar, kontakta:

Lori De Blois, Director of Public Relations

mailto:ldeblois@grandlifehotels.com

Grand Hotels NYC

Soho Grand | Tribeca Grand

310 West Broadway

New York, NY 10013 USA

Tel. 212-965-3057

Fax 212-965-3517Tags: , , , , , ,

Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases