Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Begin het jaar met een coole look in een T-shirt van Superdry

Superdry - Jackets, T Shirts, Hoodies, Shorts, Mens & Womens Clothing Blijf er in 2011 goed uitzien met het fantastische aanbod T-shirts van Superdry. Dankzij het enorme aanbod van T-shirts voor mannen en voor vrouwen is het bij Superdry makkelijker dan ooit om het jaar opvallend te beginnen.

Voor de vrouwen is er een prachtig aanbod om uit te kiezen, zoals het Vintage Entry T-Shirt, blacklabel Kojak T-shirt, athletes entry T-shirt en tal van andere unieke stijlen, elk beschikbaar in een reeks kleuren en maten. In de collectie voor mannen kan je het Warrior Entry T-Shirt of het Vintage Entry T-Shirt bekijken om een idee te krijgen van de beschikbare retro stijlen.

Al deze stijlen en meer zijn te zien op de nieuwe website www.superdry.be/be-nl waar je precies kunt vinden wat jou past aan de prijzen die jij wilt. Meer nog, je kunt er alle kledingstukken vanuit verschillende hoeken bekijken zodat je precies weet wat je koopt.

Alle verzendingen binnen Europa en het Verenigd Koninkrijk zijn gratis, bezoek dus de website vandaag nog en haal vintage Superdry kleren in huis voor jezelf!

Over Superdry
Superdry is een Brits kledingmerk dat zich onderscheidt door in detail afgewerkte kwaliteitskleding en handelt zowel in het Verenigd Koninkrijk als internationaal. Superdry is opgericht in 1985 en de kleding is geïnspireerd op Japanse en vintage Amerikaanse stijlen en heeft fans over de hele wereld.

Verspreid door WebCertain namens Superdry.

Neem voor persinformatie contact op met:
Giovanni Bonanno, Account Manager
WebCertain
Telefoon: +44 1904 780 030
E-Mail: gbsuperdry@gmail.com
Adres: Blackthorn House, Northminster Business Park, York, YO26 6QWTags: , , , , , , ,

Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases