Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Neem in 2011 een nieuwe start met de coole look en het aangename gevoel van een Superdry trainingsbroek

Superdry - Jackets, T Shirts, Hoodies, Shorts, Mens & Womens ClothingGa in 2011 voor een goeie look met comfortabele kleding uit het fantastische aanbod van Superdry trainingsbroeken. Dankzij het ruime aanbod trainingsbroeken voor mannen en voor vrouwen is het bij Superdry makkelijker dan ooit om het jaar opvallend te beginnen.

Voor de mannen is er keuze uit een mooie collectie met onder meer de Orange Label trainingsbroek, Orange Label vintage trainingsbroek of de University trainingsbroek en nog veel meer unieke stijlen, elk verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. In de reeks voor vrouwen krijg je met de Orange Label vintage trainingsbroek, Hockey trainingsbroek met applique of University hockey trainingsbroek een idee van de beschikbare retro stijlen.

Deze stijlen en nog veel meer zijn terug te vinden op de nieuwe Superdry website www.superdry.be/be-nl – vind die stijlvolle trainingsbroek die jou past voor de prijs die jij wilt. Om het shoppen voor kopers eenvoudiger te maken, is elk kledingstuk op de site zichtbaar vanuit verschillende hoeken zodat je kan zien wat je precies koopt.

Alle verzendingen binnen Europa en het Verenigd Koninkrijk zijn gratis, bezoek dus de website vandaag nog en haal wat retro Superdry kleren in huis voor jezelf!

Over Superdry
Superdry is een Brits kledingmerk dat zich onderscheidt door in detail afgewerkte kwaliteitskleding en handelt zowel in het Verenigd Koninkrijk als internationaal. Superdry is opgericht in 1985 en de kleding is geïnspireerd op Japanse en vintage Amerikaanse stijlen en heeft fans over de hele wereld.

Verspreid door WebCertain namens Superdry.

Voor persinformatie:
Giovanni Bonanno, Account Manager
WebCertain
Telefoon: +44 1904 780 030
E-mail: mailto:gbsuperdry@gmail.com
Adres: Blackthorn House, Northminster Business Park, York, YO26 6QWTags: , , , , , ,

Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases