Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Agoda.fi juhlistaa kuninkaallisia häitä mahtavilla Lontoon hotellihinnoilla

Agoda.fiSINGAPORE (26. tammikuuta 2011) – Agoda.fi, Aasian globaali hotellivarauspalvelu ja osa Nasdaq-listattua Priceline.com:ia, julkaisee tänään erikoistarjouksia Lontoon hotelleihin juhlistaakseen Walesin prinssi Williamin ja Kate Middletonin häitä.

Hääpäiväksi on valittu 29. huhtikuuta 2011 ja prinssi Williamin ja Catherine Elizabeth Middletonin häät tulevat aiheuttamaan suurta innostusta brittiläisen kansanyhteisön keskuudessa, erityisesti kotimaassa Iso-Britanniassa. Tämä päivä on julistettu vapaapäiväksi, jotta Britit voisivat kunnolla juhlistaa tapahtumaa. Pubit saavat olla auki kello 01 asti kun ne normaalisti sulkevat puoliltaöin. Pääministeri David Cameron kommentoi, “Haluamme tehdä tästä päivästä kansallisen juhlan ja yleinen vapaapäivä tulee varmistamaan sen, että mahdollisimman moni pääsee juhlistamaan tätä päivää.”

kuninkaalliset vanut agodaToisena jonossa Britannian valtaistuimelle, prinssi William tapasi Katen vuonna 2001 St. Andrewsin Yliopistossa, jossa molemmat opiskelivat taidehistoriaa. Viimeisen kymmenen vuoden ajan heidän suhdettaan ovat seuranneet rojalistit, asiantuntijat, paparazzit ja vedonvälittäjät, jotka ovat jo vuosia lyöneet vetoa siitä milloin pariskunta menee naimisiin.

Williamin isä ja kruununperillinen prinssi Charles ilmoitti hiljattain Twitterin kautta, että häät tullaan pitämään Westminster Abbeyssa, joka on ikoninen kohde Lontoossa. Westminster Abbey valittiin sen kauniin Goottilaisen arkkitehtuurin ja intiimin tunnelman takia. Westminsterilla on yli tuhat vuotta historiaa ja se on virallinen kruunajaisten pito paikka, jotka liittyvät Englannin ja Britannian kuninkaallisiin aina vuodesta 1066. Katedraali on jo itsessään tärkeä osa Englannin historiaa ja täällä on pidetty monen englantilaisen kirjailijan ja runoilijan hautajaiset, kuten Geoffrey Chaucerin, Charles Dickensin ja Lord Tennysonin.

Hääpäivänä katsojat Lontoossa voivat nähdä vilauksen Katesta, kun hän etenee autolla kulkuereittiä Westminsterille. Reittiin kuuluvat The Mall, Horse Guards Parade, Whitehall sekä Parliament Square ja vihkimisen jälkeen pariskunta kulkee takaisin samaa reittiä, mutta tällä kertaa hevosvaunulla.

Auttaakseen matkailijoita ottamaan osaa tähän todella erityiseen tapahtumaan, Agoda.fi on varmistanut hotellitarjouksia usealta aitiopaikalta ympäri Lontoota. Valituista hotelleista on helppo pääsy kulkuereitille, joko suoraan tai Lontoon metron avulla ja lisäksi niiden tyyli ja tunnelma on kuninkaallinen, vaikka huonehinnat mahdollistavatkin ne kaikille.

Agoda.fi:n hotellitarjoukset kuninkaallisten häiden kunniaksi

Berjaya Eden Park – 3 tähteä
Bayswaterin metroaseman kupeessa, Circle linjalla kohti Westminsteria. Varaa vähintään 2 päivää etukäteen ja saat 10% alennuksen. Hinnat alkaen 103 euroa per yö.

51 Buckingham Gate Taj Suites and Residences – 5 tähteä
Luksussviitit muutaman askeleen päässä Buckinghamin Palatsista. Yövy vähintään 4 yötä. Huoneet ja sviitit alkaen 1113 euroa per yö.

Studios 2 Let – 4 tähteä
Lähellä Kings Cross St Pancrasin metrokeskusta, josta pääsy kaikkiin metrolinjoihin. Varaa vähintään 2 päivää etukäteen ja saat 15% alennuksen. Hinnat alkaen 103 euroa per yö.

K+K George – 4 tähteä
Earl’s Court tube station vieressä, Piccadilly linjalla, muutaman pysäkin päässä Green Parkista, lyhyt kävely ostoskeskukseen The Mall. Yövy vähintään 4 yötä, hinnat alkaen 239 euroa per yö.

Custom House Hotel – 3 tähteä
Sijanti vastapäätä Custom House DLR asemaa, kätevä yhteys Tower Gatewayn asemalle Circle linjalla. Superior Twin huoneet alkaen 81 euroa per yö.

The Cranley – 4 tähteä
Sijainti South Kensingtonissa, lyhyen kävelyn päässä Gloucester Roadin metroasemasta, 10 minuuttia Westminster stationiin Circle linjalla. Hinnat alkaen 235 euroa per yö.

Swisshotel The Howard, London – 5 tähteä
Sijanti Templen metroaseman vieressä, kaksi pysäkkiä Westminsteristä, kävelyetäisyydellä tapahtumapaikasta. Hinnat alkaen 279 euroa.

Citadines Prestige Holborn – Covent Garden – 4 tähteä
Holborn metroaseman vieressä, kävelyetäisyys Covent Gardeniin and Oxford Streetiin.
Yövy vähintään 2-5 yötä ja saat 15 alennuksen. Yövy 6-10 yötä ja saat 20% alennuksen. Yövy 10+ yötä ja saat 30% alennuksen. Hinnat alkaen 265 euroa per yö.

Rydges Kensington Plaza – 4 tähteä
Kaksi korttelia Gloucester Road metroasemasta. Yövy 3 yötä ja saat 10% alennuksen. Yövy 5 yötä ja saat 15% discount. Varaa 14 päivää etukäteen ja saat 10% alennuksen. Super-aikaisen varaajan etu: varaa 28 päivää etukäteen ja saat 20% alennuksen. Hinnat alkaen 389 euroa per yö.

Royal Park Hotel – 4 tähteä
Lancaster Gate metroaseman vieressä. Kävely Hyde Parkin läpi Buckingham Gardeniin tai metrolla läheltä Paddingtonin asemaa. Hinnat alkaen 419 euroa per yö.

Athenaeum Hotel – 5 tähteä
Green Parkin ja Hyde Parkin välissä, 5 minuutin kävely Buckingham Palatsiin. Yövy vähintään 4 yötä, hinnat alkaen 419 euroa per yö.

Kuninkaallisten häiden trivia:

60% virallisten muistoesineiden Internet myynneistä tulevat Yhdysvalloista.
Prinssi Charlesin Twitter osoite on @ClarenceHouse.
Häiden jälkeen pariskunta palaa maalaistalolle, joka heillä on nykyään Angleseyssa Pohjois-Walesissa.
Timantti- ja safiirikihlasormus, jonka William antoi Katelle, kuului hänen äidilleen, edesmenneelle Walesin prinsessa Dianalle.
Katelle tullaan tekemään oma vahanukke, joka lisätään kuninkaallisperheen kokoelmaan Madame Toussaud’sissa.

##

Tiedoksi toimittajille

Tietoa Agoda Company Pte Ltd:stä
Agoda Company Pte Ltd (www.agoda.fi) on Aasiasta johdettu online-hotellivarauspalvelu, joka on keskittynyt takaamaan alimmat mahdolliset hotellihinnat. Agoda on osa Priceline.com:ia (Nasdaq:PCLN) ja sen verkostoon yli 150 000 maailmanlaajuisesti. Eri puolilla maailmaa toimiva monikansallinen 500 ammattilaisen muodostava henkilökunta takaa ensiluokkaisen varauspalvelun, joka ainutlaatuisella tavalla yhdistää paikallisen tietotaidon ja yhteydet tarjotakseen nettisivujen parhaat hotellihinnat liikematkailijoille sekä lomamatkalaisille.

Lisäksi Agodan asiakkaat osallistuvat Agodan bonusohjelmaan, jolla voi säästää lisäalennuksissa ja ansaita ilmaisia öitä. Toisin kuin bonusohjelmat, jotka rajoittavat matkailijan yhteen ketjuun, Agodan bonusohjelma mahdollistaa bonuspisteiden keräämisen tuhansista hotelleista ympäri maailmaa milloin tahansa. Pacific Asia Travel Association:in (PATA) jäsenenä Agodan tavoitteena on matkailun edistäminen tekemällä matkailusta edullisempaa ja helpompaa yhä useammille ihmisille.Tags: ,

Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases