Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

join.me in mobiele opmars met nieuwe functionaliteit voor Android tablets en smartphones

join.mejoin.me’s nieuwe Android functionaliteit is nu officieel beschikbaar voor de Android Market. Eigenaars van Android tablets en smartphones kunnen via een 3G- of wifi-verbinding voortaan ook onderweg vergaderen en overal ter wereld aan een join.me sessie deelnemen.

De functionaliteit biedt Android nu het gemak en de snelheid van de join.me site, zonder lastige en tijdrovende registratie. En net als join.me zelf, zijn ook de Android functies van join.me geheel gratis – beschikbaar via een gratis app download op de Android Market.

De nieuwe functionaliteit werd voor het eerst gepresenteerd op Google’s Android Stand tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. Ze is het geesteskind van het ontwikkelingsteam dat ook de populaire productiviteitsapp LogMeIn Ignition for Android heeft geproduceerd en komt een paar weken nadat join.me een mobiele extensie voor iOS-apparaten als de iPad en iPhone introduceerde. Lees het oorspronkelijke join.me artikel om te zien hoe join.me op Android draait.

Met de nieuwe functionaliteit van join.me kan men:

 • Via een 3G- of wifi-verbinding overal ter wereld deelnemen aan een join.me vergadering en schermen delen, gewoon door een unieke join.me code in te voeren – geen registratie vereist.
 • Op een mobiel apparaat het bureaublad van de hostcomputer bekijken (presentaties, documenten, spreadsheets, afbeeldingen enz.).
 • Pinchen en inzoomen op specifieke delen van presentaties.
 • Chatten met andere deelnemers.

join.me Android QR code

Kosten en verkrijgbaarheid:

 • €0,00 + €0,00 = €0,00. De app is een gratis download en join.me is een gratis online vergader- en samenwerkingsdienst, waarmee u uw scherm met maximaal 250 mensen kunt delen.
 • Verkrijgbaar op de Android Market.
 • Snelheden en feeds:

  • Compatibel met Android tablets en smartphones waarop Android OS versie 2.1 (Eclair), 2.2 (Froyo) of 2.3 (Gingerbread) draait.

  Hier kunt u het oorspronkelijke verhaal lezen: http://join.me

  Over LogMeIn
  LogMeIn werd in 2003 opgericht en gebruikers van over de hele wereld vertrouwen op de oplossingen van het bedrijf, zoals join.me, voor besturing op afstand, het delen van bestanden, systeembeheer, gegevensback-up, zakelijke samenwerking en on-demand klantenondersteuning van pc’s, servers, Macintosh-computers, smartphones en andere verbonden apparaten. Onze bekroonde oplossingen kunnen eenvoudig, vanuit elke webbrowser met een internetverbinding, worden uitgeprobeerd, aangeschaft en geïmplementeerd. Meer dan 100 miljoen apparaten wereldwijd zijn verbonden met een LogMeIn-service.

  Ga naar http://www.logmein.com voor meer informatie over de diensten en oplossingen van LogMeIn.

  De pers kan contact opnemen met:
  Allyson Pelletier, Director, EMEA Marketing
  mailto:apelletier@logmein.com
  Tel: +31 205 521 820
  LogMeIn B.V.,
  Jacob Bontiusplaats 9
  1018 LL Amsterdam
  Nederland  Tags: , , , , , , ,

  Comments are closed.

  Search
  Select News Category
      
  Select Email Alerts
  PR Agencies
  Apply to Join

  Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

  Latest Releases