Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Preview van LogMeIn Ignition voor iPhone en iPad

LogMeInLogMeIn was onlangs aanwezig op het Mobile World Congress in Barcelona, waar het zijn nieuwste mobiele producten toonde en een voorproefje gaf van dingen waaraan gewerkt wordt, zoals de nieuwe versie van LogMeIn Ignition.

Eerst onthulde LogMeIn een nieuwe versie van Ignition die draait op het nieuwe Android 3.0 Honeycomb tablet OS, en daarna presenteerde het er ook een voor fans van Apple iOS: een vooruitblik op de volgende generatie van zijn populaire iPhone/iPad app, met een totaal nieuw ontwerp en allerlei nieuwe functionele verbeteringen.

LogMeIn IgnitionNaast besturing op afstand voor Macs en pc’s biedt de nieuwe LogMeIn Ignition ook de mogelijkheid om bestanden rechtstreeks te bekijken, kopiëren en uit te wisselen met externe computers en uw iPad/iPhone. U kunt bestanden rechtstreeks vanuit de app opslaan en op elk gewenst moment gebruiken. Dit betekent dat u met LogMeIn Ignition binnen een en dezelfde app beschikt over besturing op afstand én bestandsbeheer.

Als u op het Mobile World Congress aanwezig was, dan hopen wij dat u de stand van LogMeIn bezocht hebt om dit fenomeen met eigen ogen te zien. Voor wie het congres gemist heeft, volgen hier enkele screenshots uit het oorspronkelijke artikel van LogMeIn. LogMeIn Ignition op de iPad: de beste ervaring met besturing op afstand, plus de mogelijkheid om bestanden op al uw computers te gebruiken, kopiëren en bekijken.

Hier kunt u het oorspronkelijke verhaal lezen: http://b.logme.in/2011/02/16/first-look-preview-of-ignition-for-iphoneipad-with-file-manager-mobile-world-congress/

Over LogMeIn
LogMeIn werd in 2003 opgericht en gebruikers van over de hele wereld vertrouwen op de oplossingen van het bedrijf, zoals LogMeIn Ignition, voor besturing op afstand, het delen van bestanden, systeembeheer, gegevensback-up, zakelijke samenwerking en on-demand klantenondersteuning van pc’s, servers, Macintosh-computers, smartphones en andere verbonden apparaten. Onze bekroonde oplossingen kunnen eenvoudig, vanuit elke webbrowser met een internetverbinding, worden uitgeprobeerd, aangeschaft en geïmplementeerd. Meer dan 100 miljoen apparaten wereldwijd zijn verbonden met een LogMeIn-service.

Ga naar http://www.logmein.com voor meer informatie over de diensten en oplossingen van LogMeIn.

De pers kan contact opnemen met:
Allyson Pelletier, Director, EMEA Marketing
mailto:apelletier@logmein.com
Tel: +31 205 521 820
LogMeIn B.V.,
Jacob Bontiusplaats 9
1018 LL Amsterdam
NederlandTags: , , , , , , ,

Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases