Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Nieuwe versie van LogMeIn Ignition voor iPad op de markt gebracht, dat bestandbeheer op afstand biedt

LogMeInLogMeIn brengt de eerste app op de markt waarmee afstandsbediening en bestandsmanagement voor iPad 2, iPad, iPhone en iPod touch worden gecombineerd: LogMeIn Ignition.

LogMeIn IgnitionEigenaars van Apple iOS kunnen hun iPad2, iPad, iPhone en iPod touch gebruiken om bestanden van hun PC’s en Macs te bekijken, overbrengen en opslaan met de nieuwste update van LogMeIn Ignition, de best verkopende iPad app van een derde van 2010.

De nieuwste versie van LogMeIn, Inc. (NASDAQ: LOGM) voegt bestandfuncties toe aan de afstandsbediening van LogMeIn Ignition. Het is de eerste iOS app die afstandsbediening met bestandmanagement combineert. De LogMeln Ignition app is nu verkrijgbaar in de iTunes App Store en als een gratis update voor huidige gebruikers.

“Op dezelfde manier waarop de iPad mobiel computergebruik heeft veranderd, heeft LogMeIn Ignition nieuwe mogelijkheden gecreëerd voor de manier waarop mensen hun iOS-apparatuur voor zakelijke doeleinden kunnen gebruiken” zegt Andrew Burton, LogMeIn’s Vice President, Access & Management. “De toevoeging van bestandtoegang aan afstandsbediening maakt van LogMeln Ignition een krachtiger app dan enig standalone product met toegang op afstand.

Met de invoering van het bekijken en beheren van bestanden, kunnen eigenaars van iOS-apparatuur er nu voor kiezen om op afstand een bureaublad van een computer te beheren of direct toegang te krijgen tot de bestandsystemen van een computer – of bestandsystemen van meerdere computers – met gebruik van een enkele app. Met LogMeIn Ignition kan een gebruiker:

  • Bestanden en mappen op één of meer computers bekijken
  • Bestanden of mappen direct kopiëren en verplaatsen van computers op afstand naar de iPad, iPhone of iPod touch om ter plekke te bekijken.
  • PC en Mac bestanden direct op een iOS-apparaat opslaan om offline te bekijken.
  • Met Ignition een plaatselijk map- en archiefsysteem creëren op de iPad of andere iOS apparatuur
  • Bestanden ter plekke openen en bewerken op de iPad, iPhone of iPod touch met gebruik van bestandbewerking-apps zoals Documents To Go, Quickoffice, Pages, Keynote, Numbers
  • Het overdragen van bestanden tussen computers op afstand
  • Het updaten van ter plekke opgeslagen bestanden in LogMeIn Ignition met updates van computers of afstand

De nieuwe LogMeIn Ignition voor iPhone/iPad biedt bovendien de mogelijkheid om een slapende computer wakker te maken vanaf een iPad, iPhone of iPod touch met gebruik van Wake-On-LAN.

iPad 2 gebruikers profiteren verder van een grotere snelheid en prestatie met LogMeIn Ignition afgestemd om multitasking en het gelijktijdige gebruik van afstandsbediening en bestandoverdracht mogelijk te maken.

De LogMeIn Ignition voor iPad en iPhone app kan worden gedownload van de App Store van Apple voor een eenmalig bedrag van €23.99, en de update is gratis verkrijgbaar voor bestaande eigenaars van Ignition. LogMeIn Ignition, inclusief de nieuwe mogelijkheden om een bestand te bekijken en beheren, werkt in combinatie met LogMeIn Free, zonder dat daarvoor aanvullende aankopen hoeven worden gedaan. De app is getest op en klaar voor gebruik met iPad 2 en iOS 4.3.

Aanvullende gegevens over LogMeln Ignition voor iPad of andere LogMeln producten, zoals een video over LogMeIn Ignition, vindt u op: http://B.LogMe.In

Over LogMeIn, Inc.
LogMeIn (Nasdaq:LOGM) levert oplossingen voor toegang op afstand op SaaS-basis, ondersteuning en samenwerking om snel, eenvoudig en veilig miljoenen internet-enabled apparaten over de hele wereld te verbinden – computers, smartphones, iPad ™ tabletten, digitale displays, en zelfs in-dash computers van de Ford trucks. LogMeIn’s oplossing is ontwikkeld voor consumenten, mobiele professionals en IT-organisaties en biedt ruim 11 miljoen actieve gebruikers de mogelijkheid om ruim 125 miljoen apparaten te verbinden. LogMeln is gevestigd in Woburn, Massachusetts, VS, met filialen in Australië, Hongarije, Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

LogMeIn is een geregistreerd handelsmerk van LogMeIn in de V.S. en andere landen. Quickoffice is een handelsmerk van Quickoffice, Inc., Documents To Go is een handelsmerk van DataViz, Inc., en iPhone, iPad, en iPod touch zijn handelsmerken van Apple, Inc., in de VS en andere landen wereldwijd.

Meer informatie vindt u op:
www.logmein.com

Mediacontact:
Allyson Pelletier, Director, EMEA Marketing
mailto:apelletier@logmein.com
Tel: +31 205 521 820
LogMeIn B.V.,
Jacob Bontiusplaats 9
1018 LL Amsterdam
The NetherlandsTags: , , , , , , , , ,

Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases