Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Xerox ja Cisco pilvipalveluyhteistyöhön

kumppanuus yhdistää älyverkot sekä tulostuksenhallinnan

Lehdistötiedote, may 10, 2011 – Alojensa markkinajohtajat Xerox ja Cisco ovat julkistaneet suunnitelmansa yhdistää voimansa tuodakseen kanavakumppaneilleen uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Uudet palvelut yksinkertaistavat ja virtaviivaistavat yritysten IT-infrastuktuurin tarjoamalla pilvipalveluihin perustuvia teknologiaratkaisuja, jotka yhdistävät älyverkot ja tulostamisen samaan pakettiin.

Yhteistyön avulla Xeroxin tulostuksenhallintapalvelut sekä pilvestä tarjottavat IT-ulkoistuspalvelut (ITO) tarjotaan asiakkaille Ciscon älyverkkojen infrastuktuurin kautta. Yhtiöt mahdollistavat nyt kanavakumppaneillensa ratkaisut, joiden avulla ne voivat laajentaa omien asiakkaidensa jo olemassa olevia IT-investointeja suorituskyvyn ja tehokkuuden parantamiseksi sekä kustannusten vähentämiseksi.

Xerox ja Cisco näkevät yhteistyön tuovan IT-sovellukset entistä helpommin käyttäjien saataville. Lisäksi ratkaisujen toivotaan parantavan työntekijöiden tehokkuutta lisäämällä työtä helpottavien sovellusten, kuten mobiilitulostamisen käyttöä. Mobiilitulostamisen avulla työntekijät voivat tulostaa älypuhelimistaan tai muista vastaavista laitteistaan mistä tahansa ja milloin tahansa.

”Tämä kumppanuus mahdollistaa Xeroxin ja Ciscon yhteisen, yksinkertaistetun ja yhtenäisen infrastuktuurin. Sen avulla yhdistämme verkkotyöskentelyn, tulostamisen sekä pilvipalvelut”, kertoo Ursula Burns, chairman and CEO, Xerox. ”Yhteistyömme helpottaa yritysten siirtymistä pilvipalveluihin juuri niille parhaiten soveltuvalla tavalla. Lisäksi voimme yhdessä tarjota lisäpalvelut, joita tarvitaan parantamaan tietoturvaa sekä työntekijöiden tuottavuutta.”

Xerox ja Cisco tekevät yhteistyötä mahdollistaakseen seuraavat ratkaisut:

  • Xeroxin tulostuksenhallintapalvelut (MPS) Ciscon rajattoman verkon kautta. Yhdistää IT:n ja tulostuksenhallinnan käyttämällä verkkoon upotettua tietoturvaa, WAN optimointia sekä Internet Operating System (IOS) -ohjelmistoa. Yhdistetty teknologia tarkkailee tulostusteknologiaa ja vähentää käyttökustannuksia, suojelee luottamuksellisia tietoja mistä tahansa sijainnista sekä parantaa työntekijöiden tuottavuutta mahdollistamalla toimivat ja edistyneet mobiili- ja pilvitulostamisen ratkaisut.
  • Xeroxin pilvestä tarjottavat ulkoistuspalvelut rakennettuna Ciscon UCS ja Vblock alustalle. Auttavat yrityksiä omaksumaan nopeassa tahdissa uusia IT-palveluita, jotka mahdollistavat paremman reagoimisen työntekijöiden alati muuttuviin tarpeisiin sekä vähentämään IT-kustannuksia organisaation sisäisen pilven, julkisen pilven tai yhdistettyjen hybridipilvipalveluiden kautta. Nämä Xeroxin omistaman ACS -yhtiön tarjoamat pilvipalvelut sisältävät infrastuktuurin tarjoamisen palveluna (IaaS), pilvipalveluiden konsultointipalvelut sekä sisäisen pilven käyttöönoton ja sijoittelun.
  • Xeroxin mobiilitulostamisen ratkaisut Ciscon virtual desktop client sekä Cisco Ciusâ„¢ -tablettien kautta. Mahdollistaa liikkuville työntekijöille turvallisen asiakirjojen tulostamisen kaikkien sähköpostia tukevien laitteiden, myös Cisco virtual desktop clients sekä Cisco Cius -tablettien kautta. Tulostaminen onnistuu luotettavasti ja saumattomasti mistä tahansa sijainnista kaikkiin tulostimiin, jotka käyttävät Ciscon rajatonta verkkoa (Borderless Network) tai langatonta ratkaisua.

”Ciscon ja Xeroxin pilvipalvelutarjoamien yhdistäminen mahdollistaa vahvan ja toimivan älyverkkojen ja tulostamisen yhdistämisen. Tämä tuo etua yhteisille asiakkaillemme, jotka voivat hyödyntää tätä kyseistä innovaatiota heidän omissa liiketoiminnoissaan, toiminnan ketteröittämisessä sekä kustannusten vähentämisessä. Tämä strateginen yhteistyö luo kanavakumppaneille valtavan mahdollisuuden liiketoiminnan kasvattamiseen erilaisten pilvipalvelukäytäntöjen rakentamisen kautta”, kertoo John Chambers, chairman and CEO, Cisco.

Saatavuus:
Xerox ja Cisco tekevät yhteistyötä kanavakumppaneidensa kanssa jälleenmyydäkseen, toimittaakseen sekä hallinnoidakseen Xeroxin julkisia ja yksityisiä pilvipalveluita Ciscon datakeskuksen ja rajattoman verkon arkkitehtuurin kautta. Nämä palvelut, jotka sisältävät IaaS:n, yksityisen pilvipalveluympäristön sekä tulostuksenhallintapalvelut, ovat saatavilla välittömästi ja rajoitetusti Ciscon kanavakumppaneille. Yhteistyön kumppanit aikovat tarjota Ciscon kanavakumppaneille uusia keinoja, joiden avulla ne voivat vähentää kustannuksia sekä kartoittaa asiakkaiden tulostuskäytäntöjä. Xeroxin kanavakumppanit hyötyvät Ciscon älylaitteista (kuten Cisco Smart Care), joiden avulla ne voivat tukea asiakkaidensa verkkoratkaisuja. Xeroxin mobiilitulostamisen -ratkaisuun pääsee käsiksi Ciscon virtual desktop clients- ja Cius tablettien kautta, kun ne ovat yleisesti saatavilla

Lisätietoja löytyy: http://xerox.com/cisco

Lisätietoja:
Ilpo Ahokas, johtaja, Xerox Oy, puh. 040 586 9272, ilpo.ahokas@xerox.com

Xerox

Xerox tarjoaa tuotteita toimistoille ja graafiseen teollisuuteen sekä konsultointia ja ratkaisuja dokumenttien hallintaan ja ulkoistukseen. Xeroxin helmikuussa 2010 ostama ACS-yhtiö laajensi yrityksen tarjontaa lisäksi liiketoimintaprosessien ja IT-ratkaisujen ulkoistamispalveluihin, joita tarjotaan yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille ympäri maailman. Xeroxin 136 000 työntekijää palvelevat asiakkaita yli 160 maassa. Xerox Europella on tuotanto- ja logistiikkatoimintoja Irlannissa, Isossa-Britanniassa ja Alankomaissa. Xeroxin Euroopan tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee Ranskan Grenoblessa. Xerox Oy markkinoi Suomessa Xeroxin tuotteita, ratkaisuja ja palveluita sekä niihin liittyviä tarvikkeita ja ohjelmistoja.

Lisätietoja Xeroxista saat osoitteesta www.xerox.fi

XEROX®, XEROX and Design® are trademarks of Xerox Corporation in the United States and/or other countries.

Prices, features, specifications, capabilities, appearance and availability of Xerox products and services are subject to change without notice.Tags:

Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases