Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Superdry poloshirts voor iedereen, deze zomer

Superdry - Jackets, T Shirts, Hoodies, Shorts, Mens & Womens ClothingDe zomer komt eraan, maar bewaar je cool met een stijlvol poloshirt van Superdry. Dankzij het ruime aanbod heb je in geen tijd een toffe zomerlook anno 2011. Heel eenvoudig met de Superdry poloshirts.

De poloshirts voor heren zijn er in heel veel kleuren, maten en unieke stijlen. Graag retro? Dan is een gestreept jersey poloshirt, klassiek piqué poloshirt of vintage poloshirt met lange mouwen zeker iets voor jou.

Ook de dames onder ons kunnen hun hart ophalen met een zomerse klassieker: drielaags gestreepte jersey polo, drielaags gestreepte heritage polo en klassieke piqué polo.

Bekijk deze poloshirts in detail op de Superdry website. Je vindt er de kledingstukken in de stijl die het beste bij jou past en tegen de prijs die jij wil betalen. En nóg makkelijker, je krijgt een volledig beeld van alle stukken dankzij de foto’s en filmpjes die ze vanuit elke hoek voorstellen.

Deze en andere stijlen vind je op de Superdry website:
www.superdry.be/be-nl/

Bovendien leveren wij gratis in het VK en Europa. Maak je dus vlug trotse eigenaar van een retro poloshirt van Superdry!

Over Superdry

Superdry is een Brits kledingmerk dat zich onderscheidt door in detail afgewerkte kwaliteitskleding en handelt zowel in het Verenigd Koninkrijk als internationaal. Superdry is opgericht in 1985. Hun kleding is geïnspireerd op Japanse en vintage Amerikaanse stijlen, en gaat prat op haar vele fans wereldwijd.

Verspreid door WebCertain namens Superdry.

Neem voor persinformatie contact op met:
Giovanni Bonanno, Account Manager
WebCertain
Telefoon: +44 1904 780 030
E-mail: gbsuperdry@gmail.com
Adres: Blackthorn House, Northminster Business Park, York, YO26 6QWTags: , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases