Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Superdry teenslippers: perfect voor op hete zomerdagen!

Hoe bewaar je deze zomer het best je cool? Een koud kunstje … met de stijlvolle Superdry teenslippers.

Graag meer weten over de teenslippers voor heren of de teenslippers voor dames? Op de Superdry website kan je kiezen uit een ruim aanbod, met o.a. de GT teenslippers voor heren of de GT2 teenslippers voor dames. Alle teenslippers zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Zo zijn er deze zwarte teenslippers voor dames en deze rode teenslippers voor heren.

Naast dat alles hebben we nog veel meer schoenen in aanbieding.

Op de Superdry website kan je ons aanbod in alle rust bekijken en de kleding vinden die echt bij jou past. De kledingstukken alsook de herenschoenen en de damesschoenen zijn er in verschillende kleuren, maten en stijlen. Dankzij de vele foto’s weet je ook perfect hoe elk stuk eruit ziet.

Wij leveren gratis in het VK en Europa. Surf dus vandaag nog naar de website voor meer informatie:
http://www.superdry.be/be-nl

Over Superdry

Superdry is een Brits kledingmerk dat zich onderscheidt door in detail afgewerkte kwaliteitskleding en handelt zowel in het Verenigd Koninkrijk als internationaal. Superdry is opgericht in 1985. Hun kleding is geïnspireerd op Japanse en vintage Amerikaanse stijlen, en gaat prat op haar vele fans wereldwijd.

Verspreid door WebCertain namens Superdry.

Neem voor persinformatie contact op met:

Giovanni Bonanno, Account Manager
WebCertain
Telefoon: +44 1904 780 030
E-mail: gbsuperdry@gmail.com
Adres: Blackthorn House, Northminster Business Park, York, YO26 6QWTags: , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases