Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Juvenes Print uudisti kalustoaan Xerox IGen4 -painokoneella

Lehdistötiedote, may 23, 2011 – Juvenes Printin hankkima uusi digitaalinen painokone mahdollistaa entistä tehokkaamman kirjatuotannon ja tuo yritykselle kilpailuetua. Moderni tuotantokalusto on edellytys menestyvälle liiketoiminnalle nykypäivän painopalvelumarkkinalla.

Juvenes Print – Tampereen Yliopistopaino Oy on digitaaliseen painamiseen ja tulostamiseen sekä valokuviin erikoistunut täyden palvelun painotalo. Yhtiö on keskittynyt kirjojen ja esitteiden painamiseen, ja iGen 4 oli ainoa markkinoilla oleva, juuri tähän tarpeeseen soveltuva painokone.

”Erilaiset julkaisut ja kirjat ovat ydinosaamistamme, mutta lisäksi teemme paljon muunlaisiakin vaativia painotöitä, kuten esitteitä, kortteja ja kuoria. Suomessa hyvin tyypillinen kirjaformaatti on B5-koko ja laitteen suuri arkkikoko mahdollistaa kirjojen tuottamisen tehokkaasti juuri tähän kokoon 4-päällä eli neljän sivun asemoimisen yhdelle painoarkille”, kertoo Juvenes Printin toimitusjohtaja Timo Peltoniemi.

Juvenes Printillä oli jo entuudestaan käytössä Xeroxin mustavalkopainokoneet sekä FreeFlow Process manager, joka on erityisesti digipainamiseen suunniteltu työnkulkuohjelmisto.

”Laitteen avulla voidaan osittain kokonaan korvata offset-painaminen ja siirtyä tuottavampaan ja tehokkaampaan digipainamiseen. Digitaalisuus lisääntyy alalla vääjäämättömästi ja painotalojen on tärkeää pysyä mukana kehityksen kelkassa. Vaativia julkaisutuotteita tarjoavassa Juvenes Printissä asia on selkeästi tiedostettu”, kertoo Xeroxin Sales Manager Janne Tilli.

iGen4 painokoneella voidaan ajaa suuria arkkikokoja ja vähentää tuotannon työvaiheita, kun prepress ja osa jälkikäsittelyn vaiheista jäävät pois. iGen4 -painokoneilla tuotetut korkean laadun ja volyymin sovellukset auttavat palveluntuottajia kaatamaan raja-aitoja digitaalisessa painamisessa ja mahdollistavat monipuolisten digitaalisten painotuotteiden tarjonnan kasvun.

Lisätietoja:
Janne Tilli, Sales Manager, Xerox Oy, janne.tilli@xerox.com, puh. + 358 40 5859 210.Tags:

Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases