Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Lightpress Oy hakee kasvua uuden Xerox-painokoneen avulla

- laitteiden luotettavuus sekä yhteistyö toimittajan kanssa avainasemassa

Lehdistötiedote, may 10, 2011 – Kaarinalainen Lightpress Oy hankki Xeroxin uuden Color 1000 Press -digipainokoneen vastatakseen asiakkaiden entistä haastavampiin ja vaativimpiin painatustarpeisiin. Uusi painokone mahdollistaa edistykselliselle pitkän linjan digipainotalolle aiempaa monipuolisemman ja laadukkaamman tuoteportfolion sekä entistäkin nopeammat toimitusaikataulut.

Painoalan digitalisoituminen etenee vauhdilla ja digitaalisuudesta on myös tullut välttämättömyys alan kovassa kilpailutilanteessa pärjäämiselle. Painotaloilla ei ole varaa jäädä lepäämään laakereilleen, vaan päätöksiä on tehtävä sekä liiketoiminnan että myynnin ja uusien palvelutarjoamien kehittämiseksi. Kaarinalainen Lightpress Oy hankki käyttöönsä Xeroxin uuden Color 1000 Press -painokoneen pysyäkseen mukana alan kehityksessä.

“Laite hankittiin asiakkaidemme jatkuvasti kasvavia tulostustarpeita varten. Sekä digipainamisen että personoitujen painotuotteiden kysyntä kasvaa tasaisesti ja haluamme vastata näihin tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla. Xeroxin laitteessa meitä kiinnostivat erityisesti sen erinomainen painolaatu sekä uuden Clear Dry Ink -väriyksikön tuomat mahdollisuudet”, kertoo Lightpressin Jani Turunen.

Color 1000 Press -painokone pystyy tekemään suoraan kanttiselkätaitettuja ja etureunaleikattuja vihkoja. Laitteessa voidaan käyttää viidentenä väriyksikkönä Clear Dry Inkiä, jonka avulla painotuotteeseen voidaan ajaa yhdellä ajolla ja täydellä tuotantonopeudella kohdelakkamaisia efektejä. Nämä efektit on mahdollista tuottaa myös personoituina, jolloin painotuotteelle saadaan ainutlaatuista huomioarvoa.

“Laitteella voidaan tuottaa painotuotteisiin laadukkaita ja herättäviä kohdelakkaefektejä erittäin helposti, yksinkertaisesti ja alhaisin kustannuksin. Lakkamainen efekti voidaan ajaa joko koko painotuotteeseen, kuviin tai tekstiin, tai se voidaan lisätä ainoastaan tiettyihin painotuotteen kohtiin. Kohdelakka tekee painotuotteesta hetkessä visuaalisesti korkealuokkaisemman”, toteaa Xeroxin High Volume Color Specialist Sami Hosio.

Uuden, aikaisempaa tehokkaamman painokoneen myötä Lightpressillä odotetaan sekä liiketoiminnan että arkkipainovolyymien kasvua. Uusi laite tarjoaa myös nopeammat toimitusajat suurillekin painosmäärille. Lisäksi laitteen valintaan kannustivat ekologisuus sekä vähäinen kunnossapidon tarve.

“Odotamme arkkituotantoon noin 30 prosentin kasvua. Laite on nyt ollut toiminnassa muutaman kuukauden ajan, ja sekä operaattorit että asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä. Keskitymme vanhoihin asiakkaisiin, kuten ennenkin, mutta nyt meillä on heille jotakin uutta tarjottavaa. Meille hyvin tehty työ on ainoa mainoksemme. Tästä syystä on tärkeää, että laitetoimittajan kanssa kommunikaatio pelaa ja koneet toimivat luotettavasti. Pienellä yrityksellä ei ole varaa ostaa “halpaa” “, summaa Turunen.

Lisätietoja:
Sami Hosio, High Volume Color Specialist, Xerox Oy, sami.hosio@xerox.com, puh. + 358 40 5869 282.

Xerox

Xerox tarjoaa tuotteita toimistoille ja graafiseen teollisuuteen sekä konsultointia ja ratkaisuja dokumenttien hallintaan ja ulkoistukseen. Xeroxin helmikuussa 2010 ostama ACS-yhtiö laajensi yrityksen tarjontaa lisäksi liiketoimintaprosessien ja IT-ratkaisujen ulkoistamispalveluihin, joita tarjotaan yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille ympäri maailman. Xeroxin 136 000 työntekijää palvelevat asiakkaita yli 160 maassa. Xerox Europella on tuotanto- ja logistiikkatoimintoja Irlannissa, Isossa-Britanniassa ja Alankomaissa. Xeroxin Euroopan tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee Ranskan Grenoblessa. Xerox Oy markkinoi Suomessa Xeroxin tuotteita, ratkaisuja ja palveluita sekä niihin liittyviä tarvikkeita ja ohjelmistoja.

Lisätietoja Xeroxista saat osoitteesta www.xerox.fi

XEROX®, XEROX and Design® are trademarks of Xerox Corporation in the United States and/or other countries.

Prices, features, specifications, capabilities, appearance and availability of Xerox products and services are subject to change without notice.Tags:

Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases