Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Xerox ostaa NewField IT:n

- kauppa laajentaa tulostuksenhallintapalveluiden palvelutarjontaa

Lehdistötiedote, may 30, 2011 – Xerox Corporation ilmoitti ostavansa NewField IT:n, joka on Iso-Britanniassa perustettu tulostamisen konsultointipalveluita ja ohjelmistoratkaisuja tarjoava yhtiö. Yrityskauppa laajentaa Xeroxin markkinajohtajuutta tulostuksenhallintapalveluiden osalta. Portfolio täydentyy palveluilla, jotka palvelevat kaiken kokoisia yrityksiä.

NewField IT:n konsultointi- ja ohjelmistopalvelut auttavat yrityksiä toteuttamaan tulostuksenhallintapalvelut ja ottamaan ne käyttöön entistä nopeammin. Esimerkiksi Asset DB™ -ohjelmisto tekee visuaalisia pohjakarttoja, joiden avulla voidaan nähdä kuinka toimiston työvälineitä, kuten tulostimia ja kopiokoneita, käytetään. Näiden pohjakarttojen sekä laitteista saatavien käyttö- ja käyttäjätietojen yhdistäminen auttaa yrityksiä valvomaan ja hallitsemaan laitteiden käyttöä sekä tulostukseen liittyviä kustannuksia.

NewField IT:n palvelutarjoaman yhdistäminen Xeroxin jo olemassa oleviin tulostuksenhallintapalveluihin auttaa sekä suuria yhtiöitä että pk-yrityksiä hyötymään tulostuksenhallintapalveluiden mahdollistamista kustannussäästöistä sekä toimintojen tehostamisesta entistä nopeammin.

”NewField IT:n Asset DB on käyttäjäystävällinen ohjelmisto, joka nopeuttaa tulostuksenhallintapalveluiden implementoitia jopa nelinkertaisesti. Tämän ansiosta asiakkaamme saavat entistä nopeammin takaisin tulostuksenhallintapalveluihin sijoitetut varat säästöjen muodossa. Lisäksi se mahdollistaa liiketoiminnan kasvun, kun säästetyt varat voidaan käyttää muiden liiketoiminta-alueiden kehittämiseen”, kertoo Stephen Cronin, president, Global Document Outsourcing, Xerox Corporation.

NewField IT tulee toimimaan Xeroxin tytäryhtiönä. Perustajajäsenet, Robert Newry ja James Duckenfield tulevat jatkamaan yhtiön johdossa ja Newry tulee raportoimaan suoraan Cronille. Yhtiö tulee säilyttämään entisen nimensä sekä päämajansa Iso-Britannian Twickenheimissa ja USA:n toimintonsa Philadelphiassa. Työntekijät tulevat jatkamaan NewField IT:n alaisuudessa.

”Itsenäisenä yksikkönä voimme nyt hyödyntää Xeroxin globaalia tunnettuutta sekä arvostettuja innovaatioita tulostuksenhallintapalveluiden alalla ja yhdistää tähän oman liiketoimintamme ja teknologiamme”, kertoo Robert Newry. ”Meidän lähestymistapamme asiakkaiden palvelemiseen ei muutu. Tulemme jatkossakin toiminaan yhtenä monien tulostuksenhallintapalveluiden tarjoajien joukossa ja tulemme suojelemaan puolueettomuuttamme markkinoiden palvelemisessa”.

Gartner Inc. sijoitti Xeroxin 2010 Magic Quandrant 1raportissaan johtajien neliöön maailmanlaajuisten tulostuksenhallintapalveluiden tarjoajana. Lisäksi Xerox nostettiin johtajaksi sekä IDC:n 2010 tulostuksenhallintapalveluiden markkinaraportissa2 että IDC:n maailmanlaajuisessa tulostus – ja dokumenttien ulkoistuspalveluiden ennustusraportissa3. Xerox nimettiin myös markkinajohtajaksi myös Quocircan eurooppalaisten toimittajien ” MPS Comes of Age” 2010 raportissa.

Lisätietoja:

Robert Corbishley, Xerox Corp., +44(0)1895 843239, robert.corbishley@xerox.com
Becky Dziedzic, Xerox Corp., +1-585-423-2623, becky.dziedzic@xerox.com

Xerox

Xerox tarjoaa tuotteita toimistoille ja graafiseen teollisuuteen sekä konsultointia ja ratkaisuja dokumenttien hallintaan ja ulkoistukseen. Xeroxin helmikuussa 2010 ostama ACS-yhtiö laajensi yrityksen tarjontaa lisäksi liiketoimintaprosessien ja IT-ratkaisujen ulkoistamispalveluihin, joita tarjotaan yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille ympäri maailman. Xeroxin 136 000 työntekijää palvelevat asiakkaita yli 160 maassa. Xerox Europella on tuotanto- ja logistiikkatoimintoja Irlannissa, Isossa-Britanniassa ja Alankomaissa. Xeroxin Euroopan tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee Ranskan Grenoblessa. Xerox Oy markkinoi Suomessa Xeroxin tuotteita, ratkaisuja ja palveluita sekä niihin liittyviä tarvikkeita ja ohjelmistoja.

Lisätietoja Xeroxista saat osoitteesta www.xerox.fi

XEROX®, XEROX and Design® are trademarks of Xerox Corporation in the United States and/or other countries.Tags:

Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases