Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Ga voor alle gelegenheden voor retro met een Superdry zomerjurk

Niet zeker welke jurk je zult dragen voor een gelegenheid? Er is zo’n uitgebreid aanbod Superdry jurken dat er voor elke sociale gebeurtenis zeker iets bij zit, zelfs om er gewoon op uit te gaan.

Een zomerjurk kiezen is nooit eenvoudig. Je wilt nu eenmaal een jurk voor elke gelegenheid, voor een feest of om gewoon door de stad te slenteren – hopelijk in de zon. Superdry kan je helpen te beslissen, met een uitgebreid aanbod waaruit je kunt kiezen.

De enkellange strapless Superdry Woodstock jurk bijvoorbeeld is perfect voor een meer formele gelegenheid, met een mooie afwerking aan de zoom. Je kunt je vrienden verrassen met het stijlvolle ontwerp en de rijke, felle kleuren.

Bij de meer alledaagse kleding is de retro vintage Diana jurk bijzonder leuk, afgewerkt met mooi haakwerk en verborgen zakjes, goed voor dagelijkse bezigheden. Voor iets fleuriger kleding, is er bijvoorbeeld de leuke, speelse petticoat lane jurk met een mooie gelaagde rok, die ook heel goed samen gaat met een jasje wanneer het iets frisser wordt.

Of wanneer je wat wilt dat geschikt is voor verschillende gelegenheden is er bijvoorbeeld de vintage lotte jurk met haar zachte, elegante gefronste panden. Wat je ook nodig hebt, er is zeker een Superdry jurk die geschikt is voor de gelegenheid.

Als je bestelt via de Superdry website, zijn alle leveringen in het VK, Europa en Noord-Amerika bovendien gratis, ga dus vandaag nog naar www.superdry.be/be-nl/!

Over Superdry

Superdry is een Brits kledingmerk dat zich onderscheidt door in detail afgewerkte kwaliteitskleding en handelt zowel in het Verenigd Koninkrijk als internationaal. Superdry is opgericht in 1985 en de kleding is geïnspireerd op Japanse en vintage Amerikaanse stijlen en heeft fans over de hele wereld.

Verspreid door WebCertain namens Superdry.

Voor persinformatie:

Giovanni Bonanno, Account Manager
WebCertain
Telefoon: +44 1904 780 030
E-mail: gbsuperdry@gmail.com
Adres: Blackthorn House, Northminster Business Park, York, YO26 6QWTags: , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases