Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

LogMeln stelt demoversie beschikbaar van controles waarmee vanaf iPads en iPhones op veilige wijze toegang kan worden gegeven tot bedrijfssystemen

LogMeInLogMeIn, het bedrijf achter het populaire mobiele apparaat voor toegang op afstand, LogMeln Ignition, heeft een nieuwe controleservice voor toegang op afstand onthuld waarmee organisaties veilige toegang tot bedrijfscomputers en –gegevens vanaf persoonlijke apparaten die op het werk worden gebruikt kunnen activeren en controleren.

De nieuwe service wordt in eerste instantie voor de iPad en iPhone aangeboden en koppelt de toegang tot applicaties, bestanden en belangrijke gegevens aan de controle van de gebruikers en hun mobiele apparaten. Zodoende kunnen organisaties procedures voor toegang op afstand implementeren waarmee ze kunnen controleren wie tot wat toegang krijgt vanaf welk apparaat en bieden ze de eigenaren van de apparaten voordelen van toegang op afstand die veel verder gaan dan e-mail- en agendafuncties.

Inmiddels is er een demoversie van de service voor Access Control beschikbaar en binnenkort zal de service overal verkrijgbaar zijn. De demoversie werkt momenteel alleen op iOS-eindpuntapparatuur, maar we zijn bezig met de ontwikkeling van een controleservice voor toegang op afstand vanaf andere platforms, waaronder desktopcomputers en Android.

Via LogMeIn Central, de managementserie van LogMeln, en met gebruik van de mogelijkheden van toegang op afstand die LogMeIn Ignition biedt, kunnen organisaties gebruikers toegang geven tot individuele computers of de toegang beperken, specifieke iOS-apparatuur voor gebruikers of groepen goedkeuren en vanaf elke gebruiker en elk apparaat de toegang blokkeren of stopzetten. De diensten zijn cloud-based en kunnen eenvoudig geschaald worden zodat het niet nodig is om het systeem ter plaatse te komen installeren en er snel en gemakkelijk overgegaan kan worden tot het controleren van alle apparaten, hoeveel het er ook zijn. De eerste serie diensten bestaat uit de mogelijkheid om:

  • Persoonlijke of door IT verstrekte iOS-apparatuur op te nemen in de mobiele inventaris van de organisatie.
  • Toegang van individuele iOS-apparaten tot een of meer bedrijfscomputers te autoriseren, waaronder toegang tot bedrijfsapplicaties en -bestanden
  • Rechten voor toegang op afstand en autorisaties per gebruiker, computer en mobiel apparaat te beheren
  • Te bepalen of bestanden op afstand doorgestuurd kunnen worden vanaf computers naar individuele mobiele apparaten
  • Zoekgeraakte of gestolen apparaten uit te schakelen door de opgeslagen gegevens op afstand te wissen

Mensen die geïnteresseerd zijn in een demoversie van de service voor toegang op afstand van LogMeIn kunnen zich aanmelden op:
https://secure.logmein.com//accesscontrol/

Meer informatie is beschikbaar op het productblog van LogMeIn op http://B.LogMe.In

“Deze service is een belangrijke stap voorwaarts in de mobiele innovatie van LogMeln,” aldus Andrew Burton, VP Access & Management van LogMeIn. “Door de voordelen van LogMeln Ignition te combineren met zichtbaarheid van en controle over de wijze waarop werknemers toegang krijgen tot applicaties en gegevens, kunnen organisaties de mobiliteitsvoordelen uitbreiden tot al hun werknemers, of ze nu hun eigen iPad naar het werk meenemen of een iPad van het werk krijgen.”

Over LogMeIn, Inc.
LogMeIn, Inc. (Nasdaq: LOGM) biedt cloud-based toegang op afstand, ondersteuning op afstand en samenwerkingsoplossingen op afstand waarmee miljoenen internetapparaten over de hele wereld op eenvoudige en veilige wijze met elkaar verbonden kunnen worden: computers, smartphones, iPad™ en Android™-tabletten, en digitale schermen. De oplossingen van LogMeln zijn ontwikkeld voor consumenten, mobiele zakelijke gebruikers en IT-organisaties en bieden bijna 12 miljoen gebruikers de mogelijkheid om meer dan 100 miljoen apparaten met elkaar te verbinden. LogMeln is gevestigd in Woburn in Massachusetts (VS) en heeft kantoren in Australië, Hongarije, Japan, Nederland en Groot-Brittannië.

LogMeln is een gedeponeerd handelsmerk van LogMeln in de VS en andere landen. iPad is een handelmerk van Apple, Inc., en Android is een handelsmerk van Google, Inc. in de VS en andere landen op de wereld.

Bezoek www.logmein.com voor meer informatie.

Contactpersoon voor de media:
Allyson Pelletier, directeur EMEA marketing
apelletier@logmein.com
Tel: +31 205 521 820
LogMeIn B.V.,
Jacob Bontiusplaats 9
1018 LL Amsterdam
NederlandTags: , , , , , , , , ,

Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases