Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

LogMeln vereenvoudigt patchmanagement voor Windows

LogMeInIT-professionals kunnen LogMeIn vanaf nu gebruiken om op afstand beheerde computers met Windows, up-to-date en veilig te houden. De nieuwe Windows-patchmanagementfunctionaliteit biedt gebruikers de mogelijkheid om een of meer beschikbare updates te identificeren, selecteren en toe te passen en deze updates via het internet te installeren.

Met de nieuwe release van LogMeIn Pro en LogMeIn Central, de productlijnen van LogMeln voor toegang en beheer op afstand, kunnen IT-managers, managed service providers (MSP’s) en IT-adviseurs alle computers van hun werknemers en klanten tijdig, met prioriteiten en veilig updaten – waar de apparatuur zich ook bevindt.

De nieuwe Windows-patchmanagementfunctionaliteit van LogMeIn is ontworpen om IT-professionals en andere geautoriseerde gebruikers:

  • Updates van Windows 7, Windows XP, Windows Vista, Windows Server 2003 en Windows Servers 2008 te laten ondersteunen
  • Updates van niet op het LAN aangesloten computers veilig te kunnen plannen en managen met behulp van het cloud-based connectiviteitsplatform van LogMeln
  • Updates van Windows eenvoudig en gelijktijdig te laten managen op verscheidene computers om de systemen up-to-date en veilig te houden
  • Updates automatisch naar meerdere systemen tegelijkertijd te laten sturen
  • De individuele Microsoft-updates te laten selecteren die toegepast moeten worden
  • Met één klik op de knop te laten zien welke updates van Windows beschikbaar zijn
  • De updatestatus van computers op afstand onmiddellijk te laten zien.
  • Met Windows Update of Windows Service Update Services (WSUS) te laten werken

“De omgeving van onze klanten bestaat uit desktops, laptops en servers die op allerlei verschillende besturingssystemen van Windows werken. Voeg daar nog kantoren thuis en op nevenvestigingen aan toe en plotseling kan het handmatige en nu al tijdrovende proces voor het toepassen van Windows updates heel lastig worden, en nemen de potentiële risico’s die verbonden zijn met ‘niet-gepatchte’ computers toe,” aldus Larry Velez, CTO van Sinu, een in New York gevestigde managed service provider (MSP) die LogMeln Central en LogMeln Pro gebruikt en de bètaversie voor de nieuwe patchmanagementfunctionaliteit heeft getest.

“De nieuwe Central- en Pro-functionaliteit biedt een snelle, betrouwbare manier om zwakke plekken in de beveiliging te repareren, mogelijke virussen op te sporen en het functioneren en de stabiliteit van de apparatuur van onze klanten te verbeteren met behulp van het gecontroleerd en automatisch uitvoeren van belangrijke updates.”

Nieuwe versies van LogMeln Central en LogMeln Pro met de patchmanagementfunctionaliteit zijn vanaf nu verkrijgbaar bij LogMeIn.

Meer informatie over de nieuwe patchmanagementfunctionaliteit kan worden gevonden op het blog van LogMeln:
http://B.LogMe.In

Bezoek voor een videodemonstratie van de patchmanagementfunctionaliteit:
http://www.youtube.com/watch?v=UWv4bHa9608

Over LogMeIn, Inc.

LogMeIn, Inc. (Nasdaq: LOGM) biedt cloud-based toegang op afstand, ondersteuning op afstand en samenwerkingsoplossingen op afstand waarmee miljoenen internetapparaten over de hele wereld op eenvoudige en veilige wijze met elkaar verbonden worden: computers, smartphones, iPad™ en Android™-tabletten, en digitale schermen. De oplossingen van LogMeln zijn ontwikkeld voor consumenten, mobiele zakelijke gebruikers en IT-organisaties en bieden bijna 12 miljoen gebruikers de mogelijkheid om meer dan 100 miljoen apparaten met elkaar te verbinden. LogMeln is gevestigd in Woburn in Massachusetts (VS) en heeft kantoren in Australië, Hongarije, Japan, Nederland en Groot-Brittannië.

LogMeln is een gedeponeerd handelsmerk van LogMeln in de VS en andere landen. iPad is een handelmerk van Apple, Inc., en Android is een handelsmerk van Google, Inc. in de VS en andere landen op de wereld.

Bezoek www.logmein.com voor meer informatie.

Contactpersoon voor de media:
Allyson Pelletier, directeur EMEA marketing
apelletier@logmein.com
Tel: +31 205 521 820
LogMeIn B.V.,
Jacob Bontiusplaats 9
1018 LL Amsterdam
NederlandTags: , , , , , , ,

Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases