Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Tuottavuutta parantavat sovellukset, matalakiiltoinen väriaine sekä väritarkkuus tuovat monipuolisuutta Xeroxin uuteen painokoneeseen

Xerox17.8.2011- Xeroxin uusi digitaalinen DocuColor® 8080 painokone tuottaa monipuoliset painotyöt suorapostituksista ja kalentereista esitteisiin ja tuotekuvastoihin. Kaikenkokoisille painopalvelujen tarjoajille avautuu uudenlaisia mahdollisuuksia liiketoiminnan kasvattamiseksi.

DocuColor8080 -painokoneen ytimen muodostavat kolme kilpailukykyä lisäävää ominaisuutta: tuottavuussovellukset, matalakiiltoinen väriaine sekä automaattinen värinhallinta (Automated Color Quality Suite, ACQS).

- Tuottavuussovellukset yksinkertaistavat yleisimpien painotuotteiden tuotantoa käyttövalmiilla ”sapluunoilla”. Sovelluksilla voidaan esimerkiksi tehostaa työkorttien, personoinnin tai pre-press toimenpiteiden tekemistä ja näin ollen kasvattaa valmiiden töiden määrää päivittäisessä tuotannossa huomattavasti. Sovelluksien mukana toimitetaan FreeFlow® Digital Workflow Collection sekä tukipalvelut asiakkaan tiloissa suurimman mahdollisen tuotantonopeuden saavuttamiseksi.

- Matalakiiltoinen väriaine on ihanteellinen erilaisissa markkinointimateriaaleissa. Se tuottaa pehmeän ja mattamaisen lopputuloksen, joka korostaa värikuvia sekä niiden varjostuksia ja tehosteita. Väriaine luo markkinoijien ja graafisten suunnittelijoiden tavoitteleman offsetmaisen lopputuloksen, joka on mahdollista toteuttaa digitaalisesti DocuColor -painokoneella helposti ja nopeasti.

- Värintoiston tarkkuus saavutetaan ACQS työkalun avulla, joka toimii laitteeseen integroidun spektrophotometrin avulla ja lukee väritiedot suoraan tulostimesta. ACQS automatisoi värinhallinnan tehtävät ja minimoi toimenpiteisiin tarvittavan työn määrän. Tämä lisää tuottavuutta ja tehostaa toimituksia.

”Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme tuottamaan enemmän vähemmillä kustannuksilla ja siten kasvattaa heidän liiketoimintaansa. DocuColor 8080 rakennettiin juuri tätä tarvetta silmällä pitäen”, kertoo Eric Armour, president, Graphic Communications Business Group, Xerox Corporation . ”DocuColor 8080 -painokoneen kaltainen teknologia mahdollistaa tuotantokapasiteetin laajentamisen sekä vastaa paremmin tuotantovaatimuksiin, asiakassuhteiden parantamiseen sekä tuottojen kasvattamiseen. ”

Monipuolinen ratkaisu erilaisiin tulostusympäristöihin DocuColor8080 voi painaa kartonkia aina 300 gsm asti täydellä tuotantonopeudella eli 80 sivua minuutissa ja tarjoaa asiakkaiden käyttöön kolme erilaista tulostuspalvelinta. Käyttäjät voivat valita palvelimista omaan tuotantoympäristöönsä parhaiten sopivimman. Xeroxin, EFI Fiery:n® ja CREO:n tarjoamat verkkopalvelimet tekevät värintoistoltaan vakaiden painotöiden tuottamisen helpoksi.

Painopalvelujen tuottajat voivat kasvattaa liiketoimintaansa hyödyntämällä Xeroxin, GBC:n ja Standard Horizonin tarjoamia monipuolisia jälkikäsittelymahdollisuuksia. Niiden avulla voidaan tuottaa muun muassa näyttäviä esitteitä ja lehtisiä, kalentereita, räätälöityjä kansia ja esityksiä.

DocuColor 8080- painokoneen hankkivat saava käyttöönsä Xeroxin Profit Accelerator® Business Development Portfolioon, joka auttaa digitaalisen liiketoiminnan kehittämisessä ja laajentamisessa.

Saatavuus: DociColor 8080 digitaalinen painokone on maailmanlaajuisesti saatavilla välittömästi.

Lisätietoja:
Janne Tilli, Myyntipäällikkö, Xerox Oy p. 040 586 9210

Xerox

Xerox tarjoaa tuotteita toimistoille ja graafiseen teollisuuteen sekä konsultointia ja ratkaisuja dokumenttien hallintaan ja ulkoistukseen. Xeroxin helmikuussa 2010 ostama ACS-yhtiö laajensi yrityksen tarjontaa lisäksi liiketoimintaprosessien ja IT-ratkaisujen ulkoistamispalveluihin, joita tarjotaan yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille ympäri maailman. Xeroxin 136 000 työntekijää palvelevat asiakkaita yli 160 maassa. Xerox Europella on tuotanto- ja logistiikkatoimintoja Irlannissa, Isossa-Britanniassa ja Alankomaissa. Xeroxin Euroopan tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee Ranskan Grenoblessa. Xerox Oy markkinoi Suomessa Xeroxin tuotteita, ratkaisuja ja palveluita sekä niihin liittyviä tarvikkeita ja ohjelmistoja.

Lisätietoja Xeroxista saat osoitteesta www.xerox.fi

XEROX®, XEROX and Design® are trademarks of Xerox Corporation in the United States and/or other countries.

Prices, features, specifications, capabilities, appearance and availability of Xerox products and services are subject to change without notice.Tags:

Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases