Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Xeroxin uusi laajakuvatulostin hallitsee kaikki työtehtävät värillisinä

Xerox18.8.2011- Xeroxin 7142 monitoimitulostin mahdollistaa jopa 15 metristen asiakirjojen värikopioinnin, tulostamisen ja skannauksen

Xeroxin uusi 7142 laajakuvaformaatin monitoimitulostin ratkaisee arkkitehti-, insinööri-, ja rakennustoimistojen sekä teollisuusyrityksien ja tulostuspalvelujen tarjoajien tarpeen tuottaa tekniset asiakirjat värillisinä edullisesti.

Kompakti monitoimitulostin käyttää korkearesoluutioista väriskannaus- ja tulostusteknologiaa, joka tuottaa kirkkaan ja tarkan värilaadun esimerkiksi rakennuspiirustuksiin, sähködiagrammeihin ja -karttoihin. Laite skannaa painetut asiakirjat sähköiseen muotoon ja kopioi kaikki valmiit standardikokoiset tulosteet jopa 15 metrin pituuteen saakka.

Laitteen 15 tuuman kosketusnäyttö on varustettu helpolla käyttöliittymällä, joka mahdollistaa skannattavan asiakirjan reaaliaikaisen katselun. Uuden ”Sure Scan” -toiminnon avulla käyttäjällä on mahdollisuus selata ja muuttaa skannausasetuksia tarvittaessa. Tämä takaa parhaan mahdollisen skannauslaadun ja -tuloksen sekä asiakirjojen arkistoinnin. Näin myös uudelleen skannauksen tarve pienenee virheiden vähentyessä.

”Arkkitehdit, insinöörit ja tulostuspalveluiden tarjoajat arvostavat Xeroxin 7142 monitoimitulostimen helppokäyttöisyyttä korkealaatuisten ja yksityiskohtaisten väritulosteiden tuottamisessa kaikenkokoisina. Käyttöliittymä on jo entuudestaan tuttu monelle Xeroxin muista laitteista”, kertoo Howard Witt, Wide Format Manager, Xerox Europe. ”7142 tulostin kuuluu Xeroxin jatkuvasti laajentuvaan laajakuvalaitteiden sarjaan, joka on saatavilla yhä useammalta eurooppalaiselta jälleenmyyjältä.”

Xerox 7142 monitoimilaite käyttää uusinta mustesuihkuteknologiaa, joka mahdollistaa tulostamisen erilaisille materiaaleille, myös tavanomaiselle pinnoittamattomalle paperille. Laite tukee suosittua CAD-suunnitteluohjelmaa ja painokoneiden käyttämiä tiedostomuotoja. Lisäksi se on tarpeeksi tehokas graafisiin sovelluksiin..

Saatavuus: Xeroxin 7142 monitoimitulostin on saatavilla elokuussa 2011. Xeroxin 7142 tulostinta käyttävät asiakkaat voivat päivittää laitteensa uuteen 7142 monitoimitulostimeen.

Lisätietoja:
Sanna Olkkonen, Xerox Oy, p. 040 586 9795

Xerox

Xerox tarjoaa tuotteita toimistoille ja graafiseen teollisuuteen sekä konsultointia ja ratkaisuja dokumenttien hallintaan ja ulkoistukseen. Xeroxin helmikuussa 2010 ostama ACS-yhtiö laajensi yrityksen tarjontaa lisäksi liiketoimintaprosessien ja IT-ratkaisujen ulkoistamispalveluihin, joita tarjotaan yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille ympäri maailman. Xeroxin 136 000 työntekijää palvelevat asiakkaita yli 160 maassa. Xerox Europella on tuotanto- ja logistiikkatoimintoja Irlannissa, Isossa-Britanniassa ja Alankomaissa. Xeroxin Euroopan tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee Ranskan Grenoblessa. Xerox Oy markkinoi Suomessa Xeroxin tuotteita, ratkaisuja ja palveluita sekä niihin liittyviä tarvikkeita ja ohjelmistoja.

Lisätietoja Xeroxista saat osoitteesta www.xerox.fi

XEROX®, XEROX and Design® are trademarks of Xerox Corporation in the United States and/or other countries.

Prices, features, specifications, capabilities, appearance and availability of Xerox products and services are subject to change without notice.Tags:

Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases