Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

ACS, A Xerox Company, is gepositioneerd als leider in Global Finance en Accounting rapport 2011

XeroxBreukelen, 20 oktober 2011 – ACS, A Xerox Company, is door Gartner, Inc. in het leiderskwadrant van het Magic Quadrant for Comprehensive Finance and Accounting BPO, Global* 2011 geplaatst.

ACS heeft zich bewezen in het ondersteunen van financiële en boekhoudkundige processen door een reeks aan diensten die bedrijven helpen hun service levels te verbeteren met de principes van Lean Six Sigma. Dit maakt procesinnovatie en continue verbeteringen mogelijk. Onder andere door documentmanagement, het automatiseren van handmatige taken, het standaardiseren van taken en het creëren van een centrale opslagplaats voor een snelle en efficiënte verwerking.

Kent Schnacker, executive vice president van ACS financial services group: “Consumenten verwachten dat alle rekeningen, facturen en documenten worden geleverd, precies op het moment en de manier waarop zij dat wensen. Onze financiële en boekhoudkundige diensten helpen organisaties die hoge kwaliteit aan dienstverlening te bieden. Onze klanten rekenen op ons om hun klanten tevreden te houden.”

ACS behaalde haar positie in het leiderskwadrant op basis van een heldere visie en een bekwame uitvoering. Het Gartner Magic Quadrant biedt een snapshot van hoe bepaalde marktsegmenten zich ontwikkelen en welke spelers hierin actief zijn. Het evalueert bedrijven op hun totaalvisie en de expertise op het gebied van uitvoering.

*Gartner “Magic Quadrant for Comprehensive Finance and Accounting BPO, Global” door Cathy Tornbohm, 29 juni 2011.

——————

Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling en beheer, en document outsourcing. Via ACS, a Xerox Company, dat in februari 2010 door Xerox is overgenomen, is Xerox ook in staat uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, HR benefits management, financiële ondersteuning en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd te bieden. Xerox Corporation is met 133.000 mensen actief in meer dan 160 landen.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.

Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Xerox® en XEROX en Design®, Xerox Nuvera®, DocuColor®, Mobile Express Driver zijn handelsmerken van, of in licentie gegeven aan Xerox in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Over het Magic Quadrant

Het copyright 2011 van het Magic Quadrant berust bij Gartner, Inc. en wordt met toestemming gebruikt. Het Magic Quadrant is een grafische representatie van een markt op een bepaald moment en voor een specifieke periode. Het geeft Gartner’s analyse weer van hoe bepaalde leveranciers ten opzichte van elkaar staan, op basis van criteria voor de desbetreffende markt zoals door Gartner gedefinieerd. Gartner beveelt geen van de leveranciers, producten of services die in het Magic Quadrant staan aan. Ook adviseert Gartner technologiegebruikers niet alleen die leveranciers te kiezen die in het ‘Leaders’ kwadrant staan. Het Magic Quadrant is alleen bedoeld als research tool, en niet als een specifieke leidraad voor actie. Gartner geeft ook geen garanties, expliciet of impliciet, betreffende deze research, ook niet over de handelskwaliteiten of geschiktheid voor een bepaald doel.

-XXX-

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.

Voor het ontvangen van RSS feeds, bezoek http://nieuws.xerox.nl/pr/xnl/rss.aspx. Voor open discussies, perspectieven vanuit de sector en events bezoek www.facebook.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxmkb

Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V.

Voor algemene vragen: +31 (0)346 255255 en voor perszaken:
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com

Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Ellis Akkermans +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nlTags:

Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases