Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Guld Købes – Tjen Penge på Dine Guldsmykker hos Brevguld

Guld købes – Brevguld køber guldsmykker, du aldrig går med, og guldobjekter, du aldrig burger. Vi køber guld og betaler dig inden for 24 timer.

Guld Købes

Guld er penge værd. Guldprisen, som har været stigende de sidste år, gør, at guldsmykker og andre guldgenstande måske er meget mere værd, end deres ejere aner. Vi køber guld, og måske kan de gamle guldringe og -kæder, som ligger gemt og glemt i skrin og skuffer blive vekslet til de penge, du lige netop har brug for.

Mange kender ikke værdien af deres gamle guldsmykker og ved ikke hvor meget de kan tjene på dem. Sælg guld nu, og du vil blive overrasket over, hvor mange penge dit gamle smykkeskrin er værd.

Salg Af Guld Er Nemt

Det er let for dig at tjene penge på salg af guld.

Brevguld ligger stor vægt på at gøre hele processen hurtig og bekvem for deres kunder. Som kunde behøver du ikke bestille tid eller medbringe dit guld til en butik eller et kontor. Du behøver ikke vide, hvilken karat dine smykker har, eller om de overhovedet er af guld. Dine guldsmykker bliver sendt til en guldvurderingsekspert, som vurderer værdien af dine smykker, og 24 timer efter sender vi dig dine penge. På denne måde foregår hele handlen enkelt og diskret.

Det Er Sikkert At Sælge Guld

Høj sikkerhed er vigtig, når guld købes og sælges, og for Brevguld er det essentielt at imødekomme kundernes ønske om høj sikkerhed. Det lyder måske risikabelt at sælge guld med posten, men risikoen for at guldforsendelser forsvinder, er faktisk meget lille. Selv en lille usikkerhed kan føles stor, når det drejer sig om salg af guld, men når guld købes af Brevguld, giver vi dig sikkerhed for erstatning af de kurverter, som i meget sjældne tilfælde, mistes i posten.

Sikkerheden er også i top, når dine guldsmykker opbevares. Efter guldet er vurderet, opbevares det i en sikret boks – så er der også taget højde for, at du kan få smykkerne returneret hurtigt og gratis, hvis du ikke er 100% tilfreds med salget af dit guld.
Sælg Guld – Skal, Skal Ikke

At sælge sine guldsmykker kan være en svær beslutning. Hvis du fortryder og gerne vil have dit guld tilbage, er det lettere, end du tror. Tilfredse kunder står højt på Brevgulds ønskeseddel, og når vi køber guld, giver vi dig en tilfredshedsgaranti som en ekstra sikkerhed. Tilfredshedsgarantien dækker både, når kunderne fortryder, eller af hvilken som helst anden grund gerne vil have deres guld tilbage. Selv i en handel, hvor du har modtaget betaling for dit guld, kan du bede om at få dit guld tilbage. Du kontakter blot Brevguld inden for 10 dage, returnerer betalingen, hvorefter du får dine guldsmykker tilbage.

Contact Details

Loyan Mo

02030084600

Sigma Response Services Limited

London EC2A 3AY

United Kingdom

http://www.brevguld.dk/

Loyan@postalgold.comTags: , , , ,

Leave a Reply

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases