Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Kledingmerk Superdry lanceert prachtige nieuwe Vlaamse website

Superdry - Jackets, T Shirts, Hoodies, Shorts, Mens & Womens ClothingSuperdry, een internationaal merk en ontwerper van unieke kleding van hoge kwaliteit, heeft een prachtige nieuwe website gelanceerd voor zijn Vlaamse klanten. Op de nieuwe Superdry website kunnen klanten alle nieuwste Superdry kleding terugvinden.

De nieuwe Vlaamse website bevat een uitgebreid aanbod kleding, van stijlvolle Superdry winterjassen tot stijlvolle Superdry T-shirts of Superdry polo’s en Superdry Osaka T-shirts voor de zomer. De nieuwe websites van Superdry zijn gebruiksvriendelijk, en klanten kunnen er een goed beeld krijgen van de kleren die ze willen kopen. Bij Superdry herenjassen en Superdry damesjassen bijvoorbeeld kunnen klanten de Superdry jassen bekijken in alle beschikbare kleuren en vanuit verschillende hoeken, waardoor ze te zien krijgen wat ze nu precies zullen kopen.

Superdry - Jackets, T Shirts, Hoodies, Shorts, Mens & Womens ClothingDit is mogelijk voor alle producten op de site, zoals Superdry hoodies voor heren of Superdry hoodies voor dames. Naast de foto’s zijn er ook catwalk video’s waardoor klanten de kleding in beweging kunnen zien en dus niet alleen op stilstaande beelden moeten vertrouwen.

Voor zij die geïnteresseerd zijn in Superdry kleding, is er gratis verzending binnen Europa van alle bestellingen die geplaatst worden via de nieuwe Superdry website, waar alle laatste aanbiedingen en promoties beschikbaar zijn. Wacht niet langer en breng www.superdry.be/be-nl vandaag nog een bezoekje.

Over Superdry
Superdry is een Brits kledingmerk dat zich onderscheidt door in detail afgewerkte kwaliteitskleding, en is actief in het Verenigd Koninkrijk en op de internationale markt. Superdry is opgericht in 1985 en de kleding is geïnspireerd op Japanse en vintage Amerikaanse stijlen en heeft fans over de hele wereld. Kom meer te weten over de mooie Superdry hoodies of Superdry T-shirts op de nieuwe website.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases